- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
Bebek kiyafetlerinde genelde açık rengi tercih ediyorum yıkarken çoğunluk beyazli açık renk olduğu için koyu renk yalnız kalır yanında atacak bişey bulamazsin kendinizinkilerden ayrı yikarsan bide beyazlılar yüksek derecede yikayabiliyosun ama koyu renkli seylerde solmalar vs olduğu için yüksek derecede yikanmiyo genelde. Ben böyle düşündüğümden ve ablamın tecrubelerinden dolayı beyazlıyi tercih ederdimSizce hangisi daha güzel?
GüzelmişLcw . Polar tulum 50 tl hosuma gitti :)
Aynen 3 6 almayi dusundum :) 68 cm. Oglumda defter tutmustum. Hangi ay kac kilo kac cm . Kiz olursa bi 2 yada 3 cm eksik gibi dusunerek alirim diyorum :)GüzelmişAma bunu yeni doğan almayın eylüle daha sıcak olur. 3-6 aylığını alın kışın giyer
Bende bu beşik şerlerden düşünüyorum hem bunların ahşabı da boyasız oluyormuş. Ama şu iki kişilik koltuk olarak değerlendirme fikrine bayıldım bende öyle yaparımAynen ben bu yüzden mobilya olan anne yanı beşik alacağım sallanma ve sabitleme özelliği var derinliğini yatağa göre ayarlayabiliyorsun ilerde de odasında iki kişilik çocuk koltuğu şeklinde değerlendireceğim inşallah Allah nasip ederse
Benimde küçüktü şimdi avucuma sığmıyorAy canım inşallah ya ben inanıyorum küçük göğüslüler olarak başarıcaz
Sağlıkla gelsinnn ikincisideHerkese selam kızlarNe güzel olmuş burası böyle, birazcık sıkıntılı dönemler geçirdikten sonra alışveriş topiği kafamı dağıttı:) Benim de bi 3 yaşında oğlum var ikinci de erkekmiş:) Dragonlarla yola devamm
Amiin inşallah hepimizin ki sağlıkla gelsinSağlıkla gelsinnn ikinciside
Nedense o hastane çıkışlarını bende güzel bulamıyorumBeybiler bakın bunlar da çok güzelmiş. Ama şu hastane çıkışı denen zımbırtının güzel olanını bulamadım ya.
Çünkü saçma sapan her yerine bir ayıcık tavşan çiçek yazı falan basıyorlar.Nedense o hastane çıkışlarını bende güzel bulamıyorum
Aynen ya ben biraz daha sade falan seviyorum aslındaÇünkü saçma sapan her yerine bir ayıcık tavşan çiçek yazı falan basıyorlar.
Kitikate diye bi marka var kızlar yenidoğan setleri genelde sade oluyor, oğlumda da kullanmıştım kalite olarak da çok iyiler. Bi bakın istersenizAynen ya ben biraz daha sade falan seviyorum aslında
Teşekkür ederim Bi bakıp inceliyimKitikate diye bi marka var kızlar yenidoğan setleri genelde sade oluyor, oğlumda da kullanmıştım kalite olarak da çok iyiler. Bi bakın isterseniz
Chakra güzel. Çok abartılı da değil. Hoşuna gidebilir.Aynen ya ben biraz daha sade falan seviyorum aslında
Ay buraya da bakıyım o zaman sağolaısnChakra güzel. Çok abartılı da değil. Hoşuna gidebilir.
Ayy evet benimde südyenlerim yeni yeni dolmaya başladı ne güzelmiş diyorum ya inşallah hep böyle kalırlarBenimde küçüktü şimdi avucuma sığmıyor
Kalmazlar beybi kalmazlar sönecekler ilerde keşke hep kalsalarAyy evet benimde südyenlerim yeni yeni dolmaya başladı ne güzelmiş diyorum ya inşallah hep böyle kalırlar