- 25 Aralık 2008
- 2.697
- 4.785
Teşekkür ederim canım amin inşallahKalbini severim senin Güzel kızınla çok mutlu ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım amin inşallahKalbini severim senin Güzel kızınla çok mutlu ol
Ben biraz sadeciyim beyaz olan çok hoşSizce hangisi daha güzel?
Bence Zürafalı olanSizce hangisi daha güzel?
Benim de gönlüm ondan yana da tek başıma karar veremiyorumBen biraz sadeciyim beyaz olan çok hoş
Ooo 3 olduk harikaBence Zürafalı olan
Hatta bende bakayım ona güzelmiş gerçektenBenim de gönlüm ondan yana da tek başıma karar veremiyorum
Ingilizce biliyorsan ispanyolca da anlarsınHahaha ingilizce olaydı bari. Olsun bakıcam yine de sağol.
Ben bunları da çok beğeniyorum ama uzun parmaklıklar var ya onlara çok dikkat etmek gerekiyorbu ikea beşik için bilginiz varmı kızlar? Hep aklımın ucunda ama nasıldır bilemiyorum çok güzel duruyor
Eki Görüntüle 2808042
İspanyolcayla tek alakam La Casa De Papel :)Ingilizce biliyorsan ispanyolca da anlarsın
Bembeyaz olan, sadelikten yanayızSizce hangisi daha güzel?
4 olduuuu ben kazanıyorum yehuuBembeyaz olan, sadelikten yanayız
Evet evet doğru ama çok güzel dimi ve çokta uygun aslında fiyatı 700 küsürBen bunları da çok beğeniyorum ama uzun parmaklıklar var ya onlara çok dikkat etmek gerekiyor
Kitapların hemen fotoğrafını aldım. Oğlum çok seviyor kendisine kitap okumamıVeee anasıfı öğretmeni olduğum için kitapları oyuncakları da hazır bu kitapları sizlere de tavsiye ederim
Ay canım imkan varsa yapacaksın tabiki Rabbim bağışlasın, sağlıkla kucağına al inşallah13 yıl sonra anne olmaya bu kadar yakın olunca inanılmaz hevesim var bunlar kendimi durdurduğum halde olanlar bazen diyorum görmemiş diyecekler ama ne yapayayım tadını çıkarmak istiyorum yılların özlemi var içimde
Ne güzel ya kendi el emeğin olur hatıra kalır bebeğine yıllar sonrası için. Ben beceremiyorum da annem halleder inşallahBen kendim dikiyorum hobi olarak başladım bayaa ilerlettim dikiş olayını, arkadaşlarıma falan hediye set yaptım. Bunları toptan alınca gayet uyguna geliyor. Zaten metrelik alıp kenarlarını kıvırıp ya da ponpon alıp elde bile dikilebilir.
Ben de anlamam ama terziler için çocuk oyuncağı bunlar dümdüz dikişBen hiç anlamam dikişten
2. :)Sizce hangisi daha güzel?
Senin de öyle bi imkanın varsa ne güzel anneannesi özenerek yapar.Ne güzel ya kendi el emeğin olur hatıra kalır bebeğine yıllar sonrası için. Ben beceremiyorum da annem halleder inşallah
Amin inşallah teşekkür ederimAy canım imkan varsa yapacaksın tabiki Rabbim bağışlasın, sağlıkla kucağına al inşallah