Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerinde bir korku. Aynen öyle oluyor.Ay maşallah alışveriş başlamış
Ben daha hiç bişey almadım
Bi almaya başlarsam duramamaktan korkuyorum
Bugün kimse bir şey almamış zaarBugün çok sessizsiniz beybiler. Yemeğimi yer yemez ortalığı harektelendirmeye geliyorum ayrılmayın.
Ben dünkü hızla gidersem eve haciz gelir diye korkuyorumBugün kimse bir şey almamış zaar
Gelirse de bebelerin canları sağ olsunBen dünkü hızla gidersem eve haciz gelir diye korkuyorum
Şimdi öyle de demeyelim deGelirse de bebelerin canları sağ olsun
Yakında başlarım bendeYerinde bir korku. Aynen öyle oluyor.
Sepetler çok tatlıBakın neler buldum çocuk olmak istiyorum
Keşkee canım yaaKalmazlar beybi kalmazlar sönecekler ilerde keşke hep kalsalar
Hayırlı uğurlu olsun gözünaydın. Böylece cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım sanırım. :)Kızlar bugün cinsiyetini öğrendik doktor %90 kız dedi çok mutlu oldum gönlümüzden geçen oldu. Bugün ilk defa sembolik olsun diye bişey aldım sizinle de paylaşıyım
Canım sen de kız hissediyordun zaten Ben yarın öğrenirim inşallah 9:20 de randevumKızlar bugün cinsiyetini öğrendik doktor %90 kız dedi çok mutlu oldum gönlümüzden geçen oldu. Bugün ilk defa sembolik olsun diye bişey aldım sizinle de paylaşıyım
Evet bu tür şeyleri görerek almayı düşünüyorum biz mağazaya gittik bebek arabasıyla takım satıyorlar ondan alacağız hatta amcası ben alacağım demişti onu da götürürüz yanımızdaEki Görüntüle 2808673
Bu pusete karar verdim bende oldukça hoş görünüyor.. tabii mağazaya gidip canlı kanlı görmek lazım böyle şeyleri
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de kızım olacak buna bayıldımKızlar bugün cinsiyetini öğrendik doktor %90 kız dedi çok mutlu oldum gönlümüzden geçen oldu. Bugün ilk defa sembolik olsun diye bişey aldım sizinle de paylaşıyım
Yaa bunlar çok tatlı ben de tam sana yazacaktım alışverişe ne zaman başlıyorsun diyeKızlar bugün cinsiyetini öğrendik doktor %90 kız dedi çok mutlu oldum gönlümüzden geçen oldu. Bugün ilk defa sembolik olsun diye bişey aldım sizinle de paylaşıyım