Bebek kıyafeti mi dikiyorsun? Hazır kalıp var mı elinde pratik kesim mi yapıyorsun?Ben kendim dikiyorum hobi olarak başladım bayaa ilerlettim dikiş olayını, arkadaşlarıma falan hediye set yaptım. Bunları toptan alınca gayet uyguna geliyor. Zaten metrelik alıp kenarlarını kıvırıp ya da ponpon alıp elde bile dikilebilir.
Bin kere daha sevindim senin adına o zaman.13 yıl sonra anne olmaya bu kadar yakın olunca inanılmaz hevesim var bunlar kendimi durdurduğum halde olanlarbazen diyorum görmemiş diyecekler ama ne yapayayım tadını çıkarmak istiyorum yılların özlemi var içimde
13 yıl uzun bir süre. Seni üzmeyecekse sebebini anlatmak ister misin?13 yıl sonra anne olmaya bu kadar yakın olunca inanılmaz hevesim var bunlar kendimi durdurduğum halde olanlarbazen diyorum görmemiş diyecekler ama ne yapayayım tadını çıkarmak istiyorum yılların özlemi var içimde
Evet, bebek kıyafeti, müslin setler, nevresim, en son hamile taytı diktim kendime. Kızıma elbise dikiyorum fotoğraftan bile dikiyorum kalıp kullanmıyorum bi tişörtümü koyup kumaşın üstüne kalıp gibi ondan elbise de diktiğim oldu.Bebek kıyafeti mi dikiyorsun? Hazır kalıp var mı elinde pratik kesim mi yapıyorsun?
Bebek kıyafetini de pratik kesim mi biçiyorsun?Evet, bebek kıyafeti, müslin setler, nevresim, en son hamile taytı diktim kendime. Kızıma elbise dikiyorum fotoğraftan bile dikiyorum kalıp kullanmıyorum bi tişörtümü koyup kumaşın üstüne kalıp gibi ondan elbise de diktiğim oldu.
Beybiler bakın bunlar da çok güzelmiş. Ama şu hastane çıkışı denen zımbırtının güzel olanını bulamadım ya.
Evet. Burda Bebek gibi dergilerden de model falan bakıyorum ya da beden büyütme gibi.Bebek kıyafetini de pratik kesim mi biçiyorsun?
Burdanın kalıplarını ben hiç beğenmedim tanıdığım çoğu kişi de memnun değil. Kalıpların bi standardı yok ya çok dar ya çuval gibi. Oh mother mine diye bi site var bazı bebek kalıplarını ordan pdf indirmiştim güzeller bakabilirsin. Yetişkin kıyafeti dikmek kolay da bebek kıyafeti olunca yaka patı olsun, biyesi esnek olsun, çıtçıtını makineyle çakayım yutmasın derken çok uğraştırıcı oluyor.Evet. Burda Bebek gibi dergilerden de model falan bakıyorum ya da beden büyütme gibi.
Şuan ikinci evliliğim boşandıktan 6 yıl sonra tekrar evlendim bir yıl sonra normal yolla hamile kaldım önceki evliliğim 7 yıl sürmüştü 4 kez tüp bebek tedavisi görmüştüm ama hiç hamile kalamamıştım bende polikistik över sendromu vardı eski eşimin de sperm morfolojisi yüzde sıfırdı şuanki evliliğimde de eşimde hiçbir problem yoktu ama benim yumurta rezervim sıfıradüşmüştü doktor yine tüp bebek yapın biran önce demişti ben hastane felan araştırmaya başlamıştım tüp bebek için çok umutsuzdum ama ben artık anne olamam diyordum ağlıyordum sürekli13 yıl uzun bir süre. Seni üzmeyecekse sebebini anlatmak ister misin?
O konuda da haklısın. Artık pandemide ne kadar güvenebiliriz ki ?Mamajoo düşünüyordum ben de Lansinoh çok pahalı. Hastane tipi makine de mantıklı ama almadan önce dezenfekte edilmesi konusunda çekincelerim var
Bilgi için teşekkürler. En sevdiklerim de doğum günü kostümü gibi şeylerle uğraşmak olduğundan genelde öyle şeyler dikmiştim. Kendi mesleğimle ilgili şeyler uğraştırıcı olunca hemen bunalıyorum da dikiş çok iyi geliyor bana.Burdanın kalıplarını ben hiç beğenmedim tanıdığım çoğu kişi de memnun değil. Kalıpların bi standardı yok ya çok dar ya çuval gibi. Oh mother mine diye bi site var bazı bebek kalıplarını ordan pdf indirmiştim güzeller bakabilirsin. Yetişkin kıyafeti dikmek kolay da bebek kıyafeti olunca yaka patı olsun, biyesi esnek olsun, çıtçıtını makineyle çakayım yutmasın derken çok uğraştırıcı oluyor.
Eline sağlık güzel günlerde kullanın inşallahEvet, bebek kıyafeti, müslin setler, nevresim, en son hamile taytı diktim kendime. Kızıma elbise dikiyorum fotoğraftan bile dikiyorum kalıp kullanmıyorum bi tişörtümü koyup kumaşın üstüne kalıp gibi ondan elbise de diktiğim oldu.
Kalbini severim seninŞuan ikinci evliliğim boşandıktan 6 yıl sonra tekrar evlendim bir yıl sonra normal yolla hamile kaldım önceki evliliğim 7 yıl sürmüştü 4 kez tüp bebek tedavisi görmüştüm ama hiç hamile kalamamıştım bende polikistik över sendromu vardı eski eşimin de sperm morfolojisi yüzde sıfırdı şuanki evliliğimde de eşimde hiçbir problem yoktu ama benim yumurta rezervim sıfıradüşmüştü doktor yine tüp bebek yapın biran önce demişti ben hastane felan araştırmaya başlamıştım tüp bebek için çok umutsuzdum ama ben artık anne olamam diyordum ağlıyordum süreklitam o sıralarda okuldan bir arkadaşım bir aktarın numarasını verdi ben bu aktardan aldıklarımı kullandım hamile kaldım ve kime söylediysem hamile kaldı sen de dene dedi ben de bir umut tamam dedim aktar Trabzon'da yaşlı bir amca telefon ettim sorunumu anlattım o da bana bitki çayları ballı karışım bir de baharat gönderdi tarif ettiği şekilde çayları içtim ballı karışımı yedim baharatı hergün bir kahve fincanı zeytin yağına katıp içtim çok zorlandım içerken ama sabrettim ve o ay hamile kaldım Rabbime şükürler olsun bu mutluluğu yaşattı bana mucize gibiydi herşey inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allah'ım çok imrendim annelere yıllarca çocukları aşırı seviyordum bu yüzden anasıfı öğretmeni oldum öğrencilerime kendi evladım mış gibi yaklaştım annelik duygusu onlarda giderdim bu her zaman böyle olacak belki de Rabbim kalbimin iyiliğinin sabrımın mükâfatını verdi
hamile olduğumu öğrenince hemen lösemili çocuklar vakfına kurban bağışladım adağım vardı Allah kabul etsin inşallah eskiden isyan ettiğim zamanlar da olmuştu inşallah affeder Allah'ımSizler de ne olur benim için dua edin tamamına erdirsin inşallah Rabbim ben tüm hamilelere annelere dua ediyorum her zaman çok uzun oldu kusura bakmayın
Söylediğim sitede kostümler de var youtubeda videoları da var. Yalnız ispanyolcaBilgi için teşekkürler. En sevdiklerim de doğum günü kostümü gibi şeylerle uğraşmak olduğundan genelde öyle şeyler dikmiştim. Kendi mesleğimle ilgili şeyler uğraştırıcı olunca hemen bunalıyorum da dikiş çok iyi geliyor bana.
Çok naziksin, güzel sözlerin için teşekkür ederim.Eline sağlık güzel günlerde kullanın inşallahbu yetenek herkeste olmaz ben de dikiş dikerim ama kıyafet dikecek kadar değil seni tebrik ederim
Hahaha ingilizce olaydı bari. Olsun bakıcam yine de sağol.Söylediğim sitede kostümler de var youtubeda videoları da var. Yalnız ispanyolca
Aaa ne güzelmiş tam Gügüş'ün rengiGügüşüne sarı sarıBebitof Yeni Sezon Balina NakıÅlı 10 Lu 1001017 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebitof Yeni Sezon Balina NakıÅlı 10 Lu 1001017 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende öyle düşündüm .. bide şifonyeri çok yakıştırıyorum bebek odalarınaBen de şifonyer alacağım elbiselerini koymak için dolap almayacağım birkaç sene sonra odasını yaparken alacağım dolabını