- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
Ay canım inşallah ya ben inanıyorum küçük göğüslüler olarak başarıcazUyar herhalde üstüne sütyen takılacak olmada duser derim de
Benimkilerin de hiç ucu yok bi denedim ucunun çıkması gereken yerden hicbir şey çıkmıyoremzirdikçe ucu buyur diye umuyorum
Ben hiç anlamam dikiştenÇok güzeller gerçekten. Birçok sayfada var bu sekilde alabilirsin, dikiş makinan varsa kendin de dikebilirsin ben anneme diktirmeyi düşünüyorum gerci terziler de diker heralde
Yetenekli insanın hâli başkaBen kendim dikiyorum hobi olarak başladım bayaa ilerlettim dikiş olayını, arkadaşlarıma falan hediye set yaptım. Bunları toptan alınca gayet uyguna geliyor. Zaten metrelik alıp kenarlarını kıvırıp ya da ponpon alıp elde bile dikilebilir.
Hahah inan ben de bilmiyordum, vergi denetçisiyken içimden bi terzi çıktı. İlk gördüğüm dikiş makinası kendime aldığımdı hatta.Yetenekli insanın hâli başka
Ben de şifonyer alacağım elbiselerini koymak için dolap almayacağım birkaç sene sonra odasını yaparken alacağım dolabınıBunları alacağım bende çok beğeniyorummEki Görüntüle 2807928 Eki Görüntüle 2807929
Güle güle sağlıkla kullanın canımEki Görüntüle 2807967
Bizede bu anne yanı park yatağını dedesi (eşimin babası) hediye aldı kızlar. 2 arkadaşımda tavsiye etti onlarda çok memnunlar. Anne yanı olarak kullanılması çok hoşuma gitti aklınızda bulunsun
Amin canım inşallahGüle güle sağlıkla kullanın canım
Ne güzel yeteneklisin maşallahBen de dikişten anlarım bu benim bebeklik kundağımdı anneciğim saklamış uğur böcekli ben içine Müslin bez alıp diktim ve diğer parçasından yastık yaptım alt değiştirme olarak kullanacağım
Teşekkür ederim canım evet manevi değeri çok büyük benim içinAmin canım inşallah
Ne güzel yeteneklisin maşallahçok güzel olmuş manevi değeri ne kadar yüksektir uğur böceklerinin Güle güle kullanın annesi inşallah
Bravo valla her şey hazır.Bunlar da diğer çeyizlerimizpinokyolu battaniye benim bebeklik battaniyem tavşan lifi anneciğim örmüştü nohut battaniye ve banyo havlusunu mahalledeki bir bebek mağazasından aldım hastane çıkışlarıyla beraber zıbınlar yelekler patikler pijamalar mama önlükleri Müslin bez biberon emzik ağız mendilleri hepsini Bim den aldım tokalar fırça tırnak makası burun aspiratörü temassız ateş ölçeri internetten aldım o kadar çok detay varki ben küçük şeylerden başladım büyükleri son iki ayda alacağım inşallah
Tamam işte bunlar senin kızına liseye kadar yeterBunlar da diğer çeyizlerimizpinokyolu battaniye benim bebeklik battaniyem tavşan lifi anneciğim örmüştü nohut battaniye ve banyo havlusunu mahalledeki bir bebek mağazasından aldım hastane çıkışlarıyla beraber zıbınlar yelekler patikler pijamalar mama önlükleri Müslin bez biberon emzik ağız mendilleri hepsini Bim den aldım tokalar fırça tırnak makası burun aspiratörü temassız ateş ölçeri internetten aldım o kadar çok detay varki ben küçük şeylerden başladım büyükleri son iki ayda alacağım inşallah
13 yıl sonra anne olmaya bu kadar yakın olunca inanılmaz hevesim var bunlar kendimi durdurduğum halde olanlarBravo valla her şey hazır.Ben bu kadar hazırlıklı ancak Eylül'de olabilirim heralde
Keşke yetse daha ne masraflar çıkacak kim bilirTamam işte bunlar senin kızına liseye kadar yeter
Desinler. Görmedik zaten. Yalan mı? İlk kez bebeğimiz oluyor, daha önce görmedik. Hep bir şeyler derler zaten.13 yıl sonra anne olmaya bu kadar yakın olunca inanılmaz hevesim var bunlar kendimi durdurduğum halde olanlarbazen diyorum görmemiş diyecekler ama ne yapayayım tadını çıkarmak istiyorum yılların özlemi var içimde