• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Maşallah ne çabuk öğrendiniz 😍 bende 12. Haftada gidicem bana da soyle ozaman cinsiyeti ben kız hissediyorum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil sizin cinsiyet neydi😊
Ins cnm saglıklı olsun da farketmez kızım var bnm Bı tane kız cocugu bambaşka Bı şey ıns o duygu Rabbım sızlere de tatdırır

Bana keseyi gordugunde soyledi cinsiyetini hoca. Artik dogru yanlis gorecez ilerde. Hemsiresine sormustum anliyoruz yerlesiminden kesenin seklinden demisti. Tabi saglikli olmasi onemli suan cinsiyet arka planda. Sen soyle yine ne dediler kiz mi erkek mi? Dun doktorumla konustum crinon jel bitiyor yerine ne kullanayim diye. Klasik tup bebekte 12. Hafta kesiyoruz ilaci ama sende 16-18e kadar kullanacaz rahim agzi ve boyu kontrollerine gore o donem kesecez dedi. Ben epey daha kullanicam gibi duruyor. Haftaya gidecem bende tarama icin 12.haftaya basliycam pazartesi insallah hersey yolundadir
Erkek dedı cnm da ilk defa duydum kesenin yerlesıme gore cinsiyet tahminini ne dedı sızınkıne Bn o jeli ilk transferde kullanyrum progestan fitil olarak kullandım bu sefer onunde bırakabilirsin dedı guzel haberlerle donersın ıns 🤗

Erkek dedı cnm da ilk defa duydum kesenin yerlesıme gore cinsiyet tahminini ne dedı sızınkıne Bn o jeli ilk transferde kullanyrum progestan fitil olarak kullandım bu sefer onunde bırakabilirsin dedı guzel haberlerle donersın ıns 🤗
Erkek dedi banada. Onceki iki dusugumdede keseyi gordugunde tahminini soylemisti. Dogrudur degildir bilemem neticede bilimsel bir kanitlanmisligi yok tamamen tecrubeye dayali bir teoriymis onlarinki. Zaten bence 15 haftadan baya once doktorlar anliyor cinsiyeti ama yanilma payindan dolayi soylemiyolar. Falanca doktor kiz dedi erkek cikti muhabbeti olmasin diye.

Aaa çok şaşkınım cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun...benimkiler ikiz ayın 24 de perinatolog ile randevum var o bi Şey görebilir mi acaba çok sevinirdim ya...😊😊😊
Canim sadece tahmin kesin degil valla 😊 doktorumun yuzde 90 dogru oluyomus tahmini hemsiresi oyle diyodu. Demek kendilerince bi metodlari var☺ nasip olursa insallah ogrenirim dogru tahmin mi yanlis tahmin mi 😊. Her doktor tahminini soylemiyor. Kac haftaliksin ikili tarama icin mi randevun

Canim sadece tahmin kesin degil valla 😊 doktorumun yuzde 90 dogru oluyomus tahmini hemsiresi oyle diyodu. Demek kendilerince bi metodlari var☺ nasip olursa insallah ogrenirim dogru tahmin mi yanlis tahmin mi 😊. Her doktor tahminini soylemiyor. Kac haftaliksin ikili tarama icin mi randevun
Merhaba öncelikle nasılsın.. 12. Haftadayım iki doktor takip ediyor beni üşenmedim perinatologtanda randevu aldım napim haftada bir çağırmıyorlar😂.. git 20 gün sonra gel diyorlar Her gün görsem itiraz etmem... bana 2 li veya 3 lü test tavsiye edilmedi ikizlere yanılma payı oluyormuş heralde ondan... bebeklerin bir tanesi 3 gün geriden geliyor hayırlısı ,ama almak istiyorum ciciler pembeler olabilir maviler olabilir öğrensem merak ediyorum öyle işte..cavit bey bişiy demişse doğrudur bu arada, ben genel olarak farklı aksilikler ile karşılaşınca bıraktım hastaneyle ilgisi vardı yani...iletişim olsun çok memnundum bugün görsün beni yine tanıyacaktır biliyorum..

Merhaba öncelikle nasılsın.. 12. Haftadayım iki doktor takip ediyor beni üşenmedim perinatologtanda randevu aldım napim haftada bir çağırmıyorlar😂.. git 20 gün sonra gel diyorlar Her gün görsem itiraz etmem... bana 2 li veya 3 lü test tavsiye edilmedi ikizlere yanılma payı oluyormuş heralde ondan... bebeklerin bir tanesi 3 gün geriden geliyor hayırlısı ,ama almak istiyorum ciciler pembeler olabilir maviler olabilir öğrensem merak ediyorum öyle işte..cavit bey bişiy demişse doğrudur bu arada, ben genel olarak farklı aksilikler ile karşılaşınca bıraktım hastaneyle ilgisi vardı yani...iletişim olsun çok memnundum bugün görsün beni yine tanıyacaktır biliyorum..
Bende çok seviyorum kendisini. Allah razi olsun 3 yildir hastasiyim bir kez olumsuz bir durum yasamadik. 3 defadir bende perinatolaga gidiyorum hoca biraz rahatsiz araliga kadar hasta almiyor. 2 haftada bir bazen haftada bir cagiriyor beni telefondanda iletisim halindeyiz. Perinatolaga gidiyorum sonra hocaya gosteriyorum sonuclari. İkili tarama icin gidecem haftaici. Ama dedigin gbi devamli gidip herseyin yolunda oldugunu teyit ettirmek istiyor insan.
İkiz bebis benimde hayalimdi hep ne guzel saglikla gelirler insallah. Taramalarin yanilma payi genelde oluyomus ikizler icin fazlaysa yaptirmamak en iyisi. Tani koymuyolar nasilsa risk orani belirleniyor ama cok anne adayi bu konudan muzdarip cok stres yasayip korku cekenleri okudum burada. Ciciler alma konusunda benim agzim yandigi icin uzuuun bi sure elimi biseye suremem herhalde. Oncekinde kayinvalidem almisti battaniye vs dusukten sonra epey sikintili oldu evin en ucra kosesine kaldirdim hepsini. Bidaha hamile kalirsam uzun sure bisey almiycam demistim ozaman

Bu arada geriden gelme ileri gitme durumlari normal kabul ediliyor bir hafta 10 gune kadar biliyosundur. Malum ikizlerde yer dar olunca bi tanesi genelde kucuk kaliyor ama sagliklada buyuyolar. Benim kuzenimde ikiz hamile ne buyuk heyecan 😍😍

Kızlar ankarada olan var mı? Hangi dr takip oluyorsunuz. Memnun musunuz🤗
Benm bi arkadasim ankarada bahcecide yaptirdi. Suan 11 haftalik hamile. Bahcecinin anlasmali hastanede dogum paketi 12 bin tl muayenesi vs pahali olunca baya arastirdi bi doktor buldu ona devam ediyor. Sorarim adini yazarim sana canim. Ozel bi hastane demisti ama kalmadi ismi aklimda.

Benm bi arkadasim ankarada bahcecide yaptirdi. Suan 11 haftalik hamile. Bahcecinin anlasmali hastanede dogum paketi 12 bin tl muayenesi vs pahali olunca baya arastirdi bi doktor buldu ona devam ediyor. Sorarim adini yazarim sana canim. Ozel bi hastane demisti ama kalmadi ismi aklimda.
Çok sevinirim cnm. Benim gittiğim tüp bebek merkezi dr cok iyi fakat doğum pahalı ayrıca muayene ücreti falan bizi zorlar

Back