- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #7.321
Kac cikti.Benimki baya yüksek çıktı da endişenmeli miyim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac cikti.Benimki baya yüksek çıktı da endişenmeli miyim acaba
170Kac cikti.
9. Haftaya kadar 140-170 arasina ulasmalidir kalp hizi diye okumustum bence endiselenme.
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Dua edersen sevinirim. Rabbim benim gibi isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınİnsallah Rabbim gönlünün muradını verir kuzum
Vinelac alayim o zman ben bi ara regenismax da kullanmistimVinelac içinde her vitamın var ve gebelik boyunca kullanılabilir 75 TL civarı ayrı folık asit almaya gerekte yok
Acibadem maslakta mi tedavi görüyorsunuz genelde orası veriyor prograf korkmayın bende son 3 denememde kullandim sadece onu kullanırken hayvanlardan uzak durun bağışıklığınız zayıf olduğu için mikrop kapma olasiginiz yukse
Adınız nedir adınızı söyleyerek dua edeyim etmez olur muyum seve seve amin canım benimmİnşallah canım çok teşekkür ederim. Dua edersen sevinirim. Rabbim benim gibi isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Hayirli olsun canim ben kendiminkini anlatayim asagi yukari ayni surecektir. 26 agustos adet baslangicimdi ikinci gun gittik basladik. 7 eylulde yumurta toplandi 10 eylulde transferim yapildi. Sanci olma durumu biraz sans biraz kisisel benim ilk tedavimde yumurta toplamadan snra yumurtaliklar asiri uyarilmis oldugu icin uyutmayacak derecede sancim olmustu ama bunda olmadi. Onu kafana takma herksete olacak diye bisey yok. Yumurta toplamaya kadar ben ekstra bisey yapmadim. Beslenme de dahil. Tabi daha duzenli bi beslenme faydali olacaktir. Benim uyku ve yeme duzenim yillardir bozuk oldugundan kisa surede duzene sokamadim. Tek dikkat ettigim ignelerimin saatleriydi hic aksatmadim alarm kurdum hep.Arkadaşlar sorum olacak benim haftaya tüp bebek tedavim başlıyor adet olduğumda adetin 2.gunu mühtemelen cagıracltır doktor kaç gün sürüyor bu yumurta büyütme iğne mi ilaç mı ne kullanılıyor ve ortalama kaç gün sürüyor yumurta toplama gününe kadar ayrıca neler önerirsiniz bu süreçte cok sancı olabiliyormuş ne olur bilgisi olan bana cevap yazar mı cok önemli eşimin izni cok az ona göre bir ortalama izin alabilecek yardımcı olur musunuz
Teşekkürler Anladığım kadarıyla size teze transfer yapılmış adetin 2.günü gittiğinize göre 12 gün sürmüş iğne ve ilaç mı kullandınız acaba yumurta toplama gününe kadarHayirli olsun canim ben kendiminkini anlatayim asagi yukari ayni surecektir. 26 agustos adet baslangicimdi ikinci gun gittik basladik. 7 eylulde yumurta toplandi 10 eylulde transferim yapildi. Sanci olma durumu biraz sans biraz kisisel benim ilk tedavimde yumurta toplamadan snra yumurtaliklar asiri uyarilmis oldugu icin uyutmayacak derecede sancim olmustu ama bunda olmadi. Onu kafana takma herksete olacak diye bisey yok. Yumurta toplamaya kadar ben ekstra bisey yapmadim. Beslenme de dahil. Tabi daha duzenli bi beslenme faydali olacaktir. Benim uyku ve yeme duzenim yillardir bozuk oldugundan kisa surede duzene sokamadim. Tek dikkat ettigim ignelerimin saatleriydi hic aksatmadim alarm kurdum hep.
Dogrudur taze transfer yapildi. 3.gun embriyosu transfer edildi eger 5. Gun transfer edilseydi surec 2 gun daha uzardi. Benim kullandigim ilk etapta gunde iki igneydi daha sonra eklenen bir igneyle surecin bi kisminda 3 igne yaptim. Yumurta toplamanin onceki gunu igne yoktu o gun bos geciyor. Soyle soyliyim 5 eylulde soylenen saatte catlatma ignesini yaptim 6 eylulde igneleri yapmadim 7 eylulde yumurta toplandi. Bide herkesin dozu ve igne sayisi degisiyorTeşekkürler Anladığım kadarıyla size teze transfer yapılmış adetin 2.günü gittiğinize göre 12 gün sürmüş iğne ve ilaç mı kullandınız acaba yumurta toplama gününe kadar
Anladım Cok cok teşekkür ederim İnsallah her şey gönlünüzce olmustur diliyorum yardımcı olduğunuz icin sevindimDogrudur taze transfer yapildi. 3.gun embriyosu transfer edildi eger 5. Gun transfer edilseydi surec 2 gun daha uzardi. Benim kullandigim ilk etapta gunde iki igneydi daha sonra eklenen bir igneyle surecin bi kisminda 3 igne yaptim. Yumurta toplamanin onceki gunu igne yoktu o gun bos geciyor. Soyle soyliyim 5 eylulde soylenen saatte catlatma ignesini yaptim 6 eylulde igneleri yapmadim 7 eylulde yumurta toplandi. Bide herkesin dozu ve igne sayisi degisiyor
Benim 10 gün sürmüştü adetin 4.günü başlamıştım bi daha ki aya transfer olmuştu. Inşallah sağlıklı pozitif sonuçlar alırsınızArkadaşlar sorum olacak benim haftaya tüp bebek tedavim başlıyor adet olduğumda adetin 2.gunu mühtemelen cagıracltır doktor kaç gün sürüyor bu yumurta büyütme iğne mi ilaç mı ne kullanılıyor ve ortalama kaç gün sürüyor yumurta toplama gününe kadar ayrıca neler önerirsiniz bu süreçte cok sancı olabiliyormuş ne olur bilgisi olan bana cevap yazar mı cok önemli eşimin izni cok az ona göre bir ortalama izin alabilecek yardımcı olur musunuz
Çok üzüldüm Rabbim en kısa zmanda tekrar evlat nasip etsinKızlar günaydın. Ben 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışını da duymuştum. Yoğun kanama başladı hastaneye gittim sonra orda parça döktüm çokça. 3 gün hastanede yattım ama rahim içi çok kanlandı bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum. Ben çok üzgünüm. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hoşçakalın
Allah en kısa zaman da sağlıklı evlat nasip etsin inşallah hemen toparlarsınKızlar günaydın. Ben 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışını da duymuştum. Yoğun kanama başladı hastaneye gittim sonra orda parça döktüm çokça. 3 gün hastanede yattım ama rahim içi çok kanlandı bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum. Ben çok üzgünüm. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hoşçakalın
Ah canim cok gecmis olsun rabbim bidaha yasatmasin boyle tecrubeler. Burda tek tek kotu haberler aliyoruz bu cok uzucu. Tam sevinmisken yikilmak oldukca zor. Ama gececek geciyor. Birakma kendini sakinKızlar günaydın. Ben 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışını da duymuştum. Yoğun kanama başladı hastaneye gittim sonra orda parça döktüm çokça. 3 gün hastanede yattım ama rahim içi çok kanlandı bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum. Ben çok üzgünüm. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hoşçakalın
Kuzum kusura bakma gec cvp verdım yarın kontrol var o zmn bakacak pruluto depot iğne vurundum cok sukur kanamam olmadı 10+1 yarın ne diyecek bakalım sen ne durumdasın nasıl gidyr hamilelik bnm bulantım var halen sabahları fazla oluyorSelam canim. Benimde bir defa kanamam oldu acile gittim progestan fitil verdiler corasprini kestiler. Fitili gece sabah aldim ve kanamam durdu snra doktoruma gittim usg de kucuk bir kanama alani cikti. 1 hafta snra tekrar cagirdi dinlen bisey yapma dedi. Sen ne durumdasin gittin mi daha. Gectimi o kanama alani. Sanirim bebegin buyumesi normal devam ettikce kanama alanina baski yapacakmis ve o alan dagilacakmis nette hep oyle okudum onemli olan tek sey bebegin buyumeye etmesiymis alan kucukse riskte kucukmus
Bulantim hic olmadi. Mide yanmam oluyodu oda azaldi. Gecen hafta oldu kanamam acil progestan verdi erteai sabaha kesildi lekelenmede olmadi. Kanama alani vardi soylemistim. Onceki gun gittim tekrar 10+6 dayim suan. Doktor kanama alani hala var ama eski kan dedi lekelenme vs olmadigi icinde olumsuz bi durum gorunmuyor hersey yolunda dedi cok sukur ikili tarama icin haftaya gidecem tekrarKuzum kusura bakma gec cvp verdım yarın kontrol var o zmn bakacak pruluto depot iğne vurundum cok sukur kanamam olmadı 10+1 yarın ne diyecek bakalım sen ne durumdasın nasıl gidyr hamilelik bnm bulantım var halen sabahları fazla oluyor