• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Erkek dedi banada. Onceki iki dusugumdede keseyi gordugunde tahminini soylemisti. Dogrudur degildir bilemem neticede bilimsel bir kanitlanmisligi yok tamamen tecrubeye dayali bir teoriymis onlarinki. Zaten bence 15 haftadan baya once doktorlar anliyor cinsiyeti ama yanilma payindan dolayi soylemiyolar. Falanca doktor kiz dedi erkek cikti muhabbeti olmasin diye.
Saglıklı olsun da gerisi gelir cnm ama insanda merak edyr ya

Bende 12+3 de pazartesu yaptirmayi düşünüyorum cnm. 13. Hafta oluyor inşallah sorun olmaz🙏
Ben acilde sormustum onu. 12+3 olunca 13. Hafta mi demeliyiz diye hayir 12 olarak kabul ediyrz dedi. Netteki videolardada tam tersi aklim karisti iyice. Bence sorun olmaz tarama sonuc kagidinda da 11+5 hafta yaziyodu benim gebelik yasima. 1 gunde onlar geri atmis. Net oturtamadik haftayi zaten 2-3 gun ileri geri oynuyor

Ben acilde sormustum onu. 12+3 olunca 13. Hafta mi demeliyiz diye hayir 12 olarak kabul ediyrz dedi. Netteki videolardada tam tersi aklim karisti iyice. Bence sorun olmaz tarama sonuc kagidinda da 11+5 hafta yaziyodu benim gebelik yasima. 1 gunde onlar geri atmis. Net oturtamadik haftayi zaten 2-3 gun ileri geri oynuyor
bilmiyordum cnm nette dediğin gibi 12+0 /12+6 13. Hafta kabul ediliyor. Inşallah sorun çıkmaz sağlıkla alırız kucağımiza.🤗

bilmiyordum cnm nette dediğin gibi 12+0 /12+6 13. Hafta kabul ediliyor. Inşallah sorun çıkmaz sağlıkla alırız kucağımiza.🤗
İnsallah Canim. Suan bende 12+1 deyim ama doktorum konusurken 12.haftadasin diyor. Bu is epey karisik sanirim bitirilen, doldurulan haftayi kabul ediyolar başlanilani degil. Gün hesabina gectim bende 😂 85.gundeyim

Back