• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Allah razı olsun canım inan bende anlamıyorum tüp bebekte seçilen kaliteli sperm yumurta dölleniyor ama boş gebelik dış gebelik sağlıksız gebelik düşükler çok oluyor sanki. Daha iyi Bi yöntem genetik diyorlar ona da gerek yok denmişti hayırlısı Allah sağlıklı hayırlı evlat versin
Canım sen bebeğini gördün mü

Kızlar günaydın. Ben 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışını da duymuştum. Yoğun kanama başladı hastaneye gittim sonra orda parça döktüm çokça. 3 gün hastanede yattım ama rahim içi çok kanlandı bebeğin kalbi durdu :( kürtaj oldum. Ben çok üzgünüm. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hoşçakalın
Çok üzüldum canım allah birdaha yaşatmasın inşallah enkısa zamnda sağlıkla sağlıklı bebeğine kavuşursun FDNDNR FDNDNR

Bulantim hic olmadi. Mide yanmam oluyodu oda azaldi. Gecen hafta oldu kanamam acil progestan verdi erteai sabaha kesildi lekelenmede olmadi. Kanama alani vardi soylemistim. Onceki gun gittim tekrar 10+6 dayim suan. Doktor kanama alani hala var ama eski kan dedi lekelenme vs olmadigi icinde olumsuz bi durum gorunmuyor hersey yolunda dedi cok sukur ikili tarama icin haftaya gidecem tekrar
Oh maşşlah bnde pazartesi gittim kanama alanı sabitlenmiş dedı ilaçları kesecm son kutular 10+5 şimdi 12 haftada tarama testi için gıdecm cinsiyet de ogrendık bız

Oh maşşlah bnde pazartesi gittim kanama alanı sabitlenmiş dedı ilaçları kesecm son kutular 10+5 şimdi 12 haftada tarama testi için gıdecm cinsiyet de ogrendık bız
Maşallah ne çabuk öğrendiniz 😍 bende 12. Haftada gidicem bana da soyle ozaman cinsiyeti ben kız hissediyorum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil sizin cinsiyet neydi😊

Evet ilaçlar bitene kadar devam etcem canım kasım 27 de randevum var bakalım sadece oksapar kalıyor ona ne diyecek.
Benim 10.haftaya kadar bakıyor tüp bebek doktorum . Cok iyi bir doktor ama fiyat biraz pahalı. Ankarada doktor arıyorum ama bulamadim henüz

Bana keseyi gordugunde soyledi cinsiyetini hoca. Artik dogru yanlis gorecez ilerde. Hemsiresine sormustum anliyoruz yerlesiminden kesenin seklinden demisti. Tabi saglikli olmasi onemli suan cinsiyet arka planda. Sen soyle yine ne dediler kiz mi erkek mi? Dun doktorumla konustum crinon jel bitiyor yerine ne kullanayim diye. Klasik tup bebekte 12. Hafta kesiyoruz ilaci ama sende 16-18e kadar kullanacaz rahim agzi ve boyu kontrollerine gore o donem kesecez dedi. Ben epey daha kullanicam gibi duruyor. Haftaya gidecem bende tarama icin 12.haftaya basliycam pazartesi insallah hersey yolundadir

Back