- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #7.401
Ben bugün yaptırdım, 12 +4 um. Kan testi de 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktor.Kizlar ikili tarama yaptıran var mı. Kacinci haftada yaptırdınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün yaptırdım, 12 +4 um. Kan testi de 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktor.Kizlar ikili tarama yaptıran var mı. Kacinci haftada yaptırdınız
Ben de bugün yaptırdım 12+3. Aynen 1 hafta 10 gune çıkar dedi doktor inşallah güzel haberler alırız. Bir de kafama takıldı tüp bebekde genelde sezeryan yapılıyormuş ben normal doğum istiyorum ama bakalım.Ben bugün yaptırdım, 12 +4 um. Kan testi de 1 hafta 10 güne çıkar dedi doktor.
Inşallah canim, hayırlı haberler alırız. Sezeryan olayını tam bilmiyorum inan. Nt kaç cıktı senin , burun kemiğini de gördünüz mü. Cinsiyeti için birşey dedi mi, benimki belli değilmişBen de bugün yaptırdım 12+3. Aynen 1 hafta 10 gune çıkar dedi doktor inşallah güzel haberler alırız. Bir de kafama takıldı tüp bebekde genelde sezeryan yapılıyormuş ben normal doğum istiyorum ama bakalım.
Vallahi bilmiyorum canım usg kağıdına bakayim. Dr. Ense kalınlığı normal dedi. Burun kemiğini göstermedi.görülmesi gerekiyor mu? Haftası ile uyumlu dedi şükür cinsiyeti söyleyecekti ama bacaklarını açmadı bebeğim göstermedi kendini sen de nt kaç cıktı. Bende bakip doneyim sanaInşallah canim, hayırlı haberler alırız. Sezeryan olayını tam bilmiyorum inan. Nt kaç cıktı senin , burun kemiğini de gördünüz mü. Cinsiyeti için birşey dedi mi, benimki belli değilmiş
Benim 1.6 cikti. Internette baktım, sanirim 3 üstü olursa sıkıntıymış. DOwn sendromunda , burun kemiği ya olmazmış, yada çok küçük olurmuş. Bayağı belirgindi çok şükür.Vallahi bilmiyorum canım usg kağıdına bakayim. Dr. Ense kalınlığı normal dedi. Burun kemiğini göstermedi.görülmesi gerekiyor mu? Haftası ile uyumlu dedi şükür cinsiyeti söyleyecekti ama bacaklarını açmadı bebeğim göstermedi kendini sen de nt kaç cıktı. Bende bakip doneyim sana
Anladim canım benim doktor burun kemigi ile birsey demedi . Usg de nt yazmıyor sadece crl yazıyor 6 cm.Benim 1.6 cikti. Internette baktım, sanirim 3 üstü olursa sıkıntıymış. DOwn sendromunda , burun kemiği ya olmazmış, yada çok küçük olurmuş. Bayağı belirgindi çok şükür.
Ben küçük bir çıkıntı görür gibi oldum ana doktor belli değil dedi.
Doktor tercihine bagli. Bazi doktorlar kiymetli gebelik oldugu icin risk almiyor sezaryen tercih ediyor. Benim doktor oyle mesela. Ama tup bebek tek basina sezaryen sebebi degilmis.Ben de bugün yaptırdım 12+3. Aynen 1 hafta 10 gune çıkar dedi doktor inşallah güzel haberler alırız. Bir de kafama takıldı tüp bebekde genelde sezeryan yapılıyormuş ben normal doğum istiyorum ama bakalım.
Evet cnm öyleymiş ben hep normal istedim ama hayırlısı bakalım. Son haftalara dogru belli olurDoktor tercihine bagli. Bazi doktorlar kiymetli gebelik oldugu icin risk almiyor sezaryen tercih ediyor. Benim doktor oyle mesela. Ama tup bebek tek basina sezaryen sebebi degilmis.
Acikcasi benim dogum sekliyle ilgili bi endisem yok tek onemli olan saglikla kavusmam sezaryen veya vajinal hic sorun degil. Hangisi olursa. Eger illede vajinal istiyosan simdiden doktorunla konus en azindan niyetini gor tup bebeklere vajinal dogum yaptiriyor muEvet cnm öyleymiş ben hep normal istedim ama hayırlısı bakalım. Son haftalara dogru belli olur
13. Haftamdayim crinon bulamadigim icin lutinus dan devam ediyorum. 16-18 haftaya kadar kullanicaz dedi doktorum. Normalde 12. Haftada biraktiriyoruz ama sen beni dinle devam edelim dediKızlar 13 haftalik hamile olup vajinal jel kullanmaya devam eden var mi
Merhaba, ben de Şafak beye gitmeyi düşünüyorum, daha önce 2 kez Ankara da transfer yapıldı fakat tutmadı. Çok moralim bozuldu, Samsundan Ankaraya gidip gelmekten yorgun düştüm, üstüne üstlük negatif sonuç alınca, Samsunda tedavi görmenin daha doğru olacağını düşündüm, Safak beyi önerir misiniz, yaşadığınız deneyimleri paylaşır mısınız lütfen,samsunda özel medicana hastanesinde yaptırdım ben şafak hatırnaz daha önce clinart da çalışıyodu
Deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız, ben de gitmeyi düşünüyorum.ben samsunda yaptırdıım medicana şafak hatırnaz
Insallah hafif atlatirsiniz rabbim yardimciniz olsunCovid oldum canım çıkamıyorum yapmam artık
Çok şükür geçti canım inşallah bir daha olmayızInsallah hafif atlatirsiniz rabbim yardimciniz olsun
InsallahÇok şükür geçti canım inşallah bir daha olmayız
Bize de önermedi canımMerhaba kizlar size bı sorum olacak özel bir soru özür dileyerek soruyorum kusura bakmayın ben şu an 14+1 deyim tüp bebek doktorum cinsel ilişkinin yasak olması icjn bilimsel bı açıklamasi yok ama ben hamilelik süreci boyunca önermiyorum dedi size ne dedi Dr unuz ne durumdasınız nasıl ilerliyor sureciniz