- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.341
Canım sen bebeğini gördün müAllah razı olsun canım inan bende anlamıyorum tüp bebekte seçilen kaliteli sperm yumurta dölleniyor ama boş gebelik dış gebelik sağlıksız gebelik düşükler çok oluyor sanki. Daha iyi Bi yöntem genetik diyorlar ona da gerek yok denmişti hayırlısı Allah sağlıklı hayırlı evlat versin
bu haftalarda adet olacakmis gibi olan bel ve kasik agrisini normal kabul ediyolarKızlar 8 haftalik hamileyim bel agrim var kaç gündür normal mi
Çok üzüldum canım allah birdaha yaşatmasın inşallah enkısa zamnda sağlıkla sağlıklı bebeğine kavuşursunKızlar günaydın. Ben 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışını da duymuştum. Yoğun kanama başladı hastaneye gittim sonra orda parça döktüm çokça. 3 gün hastanede yattım ama rahim içi çok kanlandı bebeğin kalbi durdukürtaj oldum. Ben çok üzgünüm. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hoşçakalın
Adım Songül dua her kapıyı açar benim duam belki de başkasının duasıyla kabul olacak kim bilirAdınız nedir adınızı söyleyerek dua edeyim etmez olur muyum seve seve amin canım benimm
Benim kasım 19 da bitiyorKızlar progestan fitili kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız
Sagol canım. 12. Haftaya kadar kullanıcaz demek. Sen tüp bebek doktoruna mi devam ediyorsun canim .Benim kasım 19 da bitiyor
Oh maşşlah bnde pazartesi gittim kanama alanı sabitlenmiş dedı ilaçları kesecm son kutular 10+5 şimdi 12 haftada tarama testi için gıdecm cinsiyet de ogrendık bızBulantim hic olmadi. Mide yanmam oluyodu oda azaldi. Gecen hafta oldu kanamam acil progestan verdi erteai sabaha kesildi lekelenmede olmadi. Kanama alani vardi soylemistim. Onceki gun gittim tekrar 10+6 dayim suan. Doktor kanama alani hala var ama eski kan dedi lekelenme vs olmadigi icinde olumsuz bi durum gorunmuyor hersey yolunda dedi cok sukur ikili tarama icin haftaya gidecem tekrar
10. Haftada yım bırak dedı doktorumKızlar progestan fitili kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız
Evet ilaçlar bitene kadar devam etcem canım kasım 27 de randevum var bakalım sadece oksapar kalıyor ona ne diyecek.Sagol canım. 12. Haftaya kadar kullanıcaz demek. Sen tüp bebek doktoruna mi devam ediyorsun canim .
Maşallah ne çabuk öğrendinizOh maşşlah bnde pazartesi gittim kanama alanı sabitlenmiş dedı ilaçları kesecm son kutular 10+5 şimdi 12 haftada tarama testi için gıdecm cinsiyet de ogrendık bız
Anladim canim cinsiyeti de öğrenmişin cok heyecanlı10. Haftada yım bırak dedı doktorum
Benim 10.haftaya kadar bakıyor tüp bebek doktorum . Cok iyi bir doktor ama fiyat biraz pahalı. Ankarada doktor arıyorum ama bulamadim henüzEvet ilaçlar bitene kadar devam etcem canım kasım 27 de randevum var bakalım sadece oksapar kalıyor ona ne diyecek.
Ikili taramayi da 27 kasım da mı yaptiracaksin cnm.Evet ilaçlar bitene kadar devam etcem canım kasım 27 de randevum var bakalım sadece oksapar kalıyor ona ne diyecek.
Benim gittiğimde pahalı canım o yüzden bırakıcamBenim 10.haftaya kadar bakıyor tüp bebek doktorum . Cok iyi bir doktor ama fiyat biraz pahalı. Ankarada doktor arıyorum ama bulamadim henüz
Evet öyle dedi doktor ama cinsiyeti 15. Haftada soyliycem dediIkili taramayi da 27 kasım da mı yaptiracaksin cnm.
Anladim cnm. Bende doktor arayisindaym. Doğum paketleri de pahalı bakalim hayırlısı artik.Evet öyle dedi doktor ama cinsiyeti 15. Haftada soyliycem dedi
Bana keseyi gordugunde soyledi cinsiyetini hoca. Artik dogru yanlis gorecez ilerde. Hemsiresine sormustum anliyoruz yerlesiminden kesenin seklinden demisti. Tabi saglikli olmasi onemli suan cinsiyet arka planda. Sen soyle yine ne dediler kiz mi erkek mi? Dun doktorumla konustum crinon jel bitiyor yerine ne kullanayim diye. Klasik tup bebekte 12. Hafta kesiyoruz ilaci ama sende 16-18e kadar kullanacaz rahim agzi ve boyu kontrollerine gore o donem kesecez dedi. Ben epey daha kullanicam gibi duruyor. Haftaya gidecem bende tarama icin 12.haftaya basliycam pazartesi insallah hersey yolundadirOh maşşlah bnde pazartesi gittim kanama alanı sabitlenmiş dedı ilaçları kesecm son kutular 10+5 şimdi 12 haftada tarama testi için gıdecm cinsiyet de ogrendık bız
Normalde 12. Haftaya kadar kullandiriyoruz ama sende 16-18e kadar kullanicaz dedi doktorum. 2 dusugum var diye mi boyle bi karar aldi yuz yuzeyken soracam.Kızlar progestan fitili kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?