• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Yok canım ilkinde gittim digerlerinde gitmedim. Proluton vurulmana rağmen kanama oluyorsa yapacak birsey yok diyor doktor, Zaten dr haftada bir çağrıyo kontrol için. Sen kac gunde bir gidiyorsun kontrole
Bn ıkı haftada bir gdyrum kanamam Bı kere oldu sukur Baska olmadıda ama kanama alanı varmıs iğne haftalık vuruncm mecbur dıger ıgneyi hergun vurunuyrum

Bn ıkı haftada bir gdyrum kanamam Bı kere oldu sukur Baska olmadıda ama kanama alanı varmıs iğne haftalık vuruncm mecbur dıger ıgneyi hergun vurunuyrum
Selam canim. Benimde bir defa kanamam oldu acile gittim progestan fitil verdiler corasprini kestiler. Fitili gece sabah aldim ve kanamam durdu snra doktoruma gittim usg de kucuk bir kanama alani cikti. 1 hafta snra tekrar cagirdi dinlen bisey yapma dedi. Sen ne durumdasin gittin mi daha. Gectimi o kanama alani. Sanirim bebegin buyumesi normal devam ettikce kanama alanina baski yapacakmis ve o alan dagilacakmis nette hep oyle okudum onemli olan tek sey bebegin buyumeye etmesiymis alan kucukse riskte kucukmus

Selam canim. Benimde bir defa kanamam oldu acile gittim progestan fitil verdiler corasprini kestiler. Fitili gece sabah aldim ve kanamam durdu snra doktoruma gittim usg de kucuk bir kanama alani cikti. 1 hafta snra tekrar cagirdi dinlen bisey yapma dedi. Sen ne durumdasin gittin mi daha. Gectimi o kanama alani. Sanirim bebegin buyumesi normal devam ettikce kanama alanina baski yapacakmis ve o alan dagilacakmis nette hep oyle okudum onemli olan tek sey bebegin buyumeye etmesiymis alan kucukse riskte kucukmus
Merhaba canım şu An kacinci haftadasin benim 7 haftalik bulantilarim azaldi sabah çok olurdu kesildi birden akşamları oluyor

Merhaba canım şu An kacinci haftadasin benim 7 haftalik bulantilarim azaldi sabah çok olurdu kesildi birden akşamları oluyor
9.haftadayim. O haftalarda benimde oyle oldu bulantim zaten cook yoktu ama mide yanmam vs cok vardi epey azaldi degiskenlikler olabiliyomus.

Kızlar transfer öncesi bir vitamin kullanılması öneriliyor mu kullanan varmı
Ben tedavinin basindan itibaren folik asit, devit 3 damla, balik yagi ve multivitamin (icinde bir cok mineral ve vitamin var) kullandim. Hala devam ediyorum. Doktorun en azindan folik asiti baslamis olmaliydi.genelde veriyorlar vitamin destegi yinede danismadan baslama

Merhaba hamile olan arkadaşlar ben 10 haftalik hamileyim 2 gündür ara ara bel agrilarim var sizde de oluyor mu tedirgin oldum
Eger ayakta kaliyosan buna dikkat et daha cok dinlen. Bende 9.haftadayim henuz yasamadim oyle bi agri ama genelde oturuyorum cok fazla ayakta kalmiyorum

Back