• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Her kanaman da doktora gıttın mı cnm bnm Bı kere oldu ama bu muayenede kanama yerı aldgunu soyledı keseden harıc boyle kese gıbı gozukuyor
Yok canım ilkinde gittim digerlerinde gitmedim. Proluton vurulmana rağmen kanama oluyorsa yapacak birsey yok diyor doktor, Zaten dr haftada bir çağrıyo kontrol için. Sen kac gunde bir gidiyorsun kontrole

Kızlar merhaba, zor bir süreç atlattım ancak yazabiliyorum. 6+1 de kalp atışı almıştık. 8+1 de Çarşamba günü kontrole gittiğimde kalp atımı durmuştu malesef. Kromozomal olduğunu ve bu haftalarda çok sık görülen bir şey olduğunu söyledi doktorum. Kürtaj denendi ancak transfer öncesinde var olan minik bir miyomun hamilelik hormonuyla biraz büyüyüp rahim ağzına doğru ilerlemiş olması nedeniyle rahime zarar vermemek için yapmaktan vazgeçtiler. Hastaneden özel olarak temin edilen bir ilaçla evde düşürdüm. (Patlayacakmış gibi Korkunç bir alt karın basıncı, kimse yaşamasın umarım. Mini doğum sancısı diyorlarmış buna, olur da diğer transferde doğuma kadar ilerlersek kimse bana normal doğum yaptırtamaz artık 🤦🏼‍♀️) önümüzdeki 1 hafta daha rahim içinin temizlenmesi için bir ilaç daha kullanacağım. kesin kimyasalla başlayan süreç malesef 8. Haftada kalp atımının durmasıyla sonuçlandı. Umuyorum her biriniz miniklerinizi kucaklarınıza sağlıkla alırsınız. Sağlıkla kalın. 🙋‍♀️
Benim dış gebelikmiş salı günü ultrasonla bakılacak inşallah ilaçla falan düşer iç kanamam olmaz inşallah bana dua et. Artık bebekten vazgeçtim kendime düştüm ben 😞😞😞senin için çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
Uzun zamandır buraya bakmıyodum. Üzüldüm ve şaşırdım.😔 O kadar emindim ki sizlerden. Cok geçmiş olsun. En önemlisi sizin sağlığınız. İnşallah geçecek bu gunler🙏🙏🙏

Kızlar bugün birden su gibi kanamam oldu adet gibi kırmızı hemen doktor a gittik kese var ama bebek yok bu haftasa görünmesi gerekirdi dedi vaginal muayene de etti 18 mm kese var ama içinde hiç bişey yok doktor boş gebelik dedi yıkıldım 😔 hayırlısı buymuş demekten başka bişey kalmadı bana rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepiniz kucağınıza alırsınız inşallah.
Çok geçmiş olsun. Neler oluyor boyle şaşkınım. Cok fazla sıkıntı yaşayan var. Anlamıyorum neden.

Çok geçmiş olsun. Neler oluyor boyle şaşkınım. Cok fazla sıkıntı yaşayan var. Anlamıyorum neden.
Allah razı olsun canım inan bende anlamıyorum tüp bebekte seçilen kaliteli sperm yumurta dölleniyor ama boş gebelik dış gebelik sağlıksız gebelik düşükler çok oluyor sanki. Daha iyi Bi yöntem genetik diyorlar ona da gerek yok denmişti hayırlısı Allah sağlıklı hayırlı evlat versin

Allah razı olsun canım inan bende anlamıyorum tüp bebekte seçilen kaliteli sperm yumurta dölleniyor ama boş gebelik dış gebelik sağlıksız gebelik düşükler çok oluyor sanki. Daha iyi Bi yöntem genetik diyorlar ona da gerek yok denmişti hayırlısı Allah sağlıklı hayırlı evlat versin
Genetiği sanırım üçüncü denemede öneriyorlar oda çok masraflı. Ben kimyasal olduğumda çok ağladım. Doktor demişti "emin ol böylesi daha iyi 3-4 aylıkken 9 aylıkken kaybedenler var. Düşük yapmak zor" demişti. Ne bileyim olmuşken sağlıklı olsaya sevincimiz yarım kalmasa 🤷 Bunlarıda atlatıp denemeye devam edicez artık.

Genetiği sanırım üçüncü denemede öneriyorlar oda çok masraflı. Ben kimyasal olduğumda çok ağladım. Doktor demişti "emin ol böylesi daha iyi 3-4 aylıkken 9 aylıkken kaybedenler var. Düşük yapmak zor" demişti. Ne bileyim olmuşken sağlıklı olsaya sevincimiz yarım kalmasa 🤷 Bunlarıda atlatıp denemeye devam edicez artık.
Aynen ilerlemeden düşmesi daha az üzüyor tabiki tek teselli de sağlıklı olmadığı için düşmesi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin benim 5. Denemem olacak 3.tüp bebek denemede 1 kızım var çok şükür iyiki o var şimdi kardeş için uğraşıyoruz.

Aynen ilerlemeden düşmesi daha az üzüyor tabiki tek teselli de sağlıklı olmadığı için düşmesi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin benim 5. Denemem olacak 3.tüp bebek denemede 1 kızım var çok şükür iyiki o var şimdi kardeş için uğraşıyoruz.
Ay ne güzel Allah bağışlasın 🥰 Kardeste bı şekilde olacaktır.🙏

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm İnan. Hayırlısı bu demekten başka çare yok benim hala kan değerlerime bakılıyor iç kanama riskim var bir an önce kurtulmak istiyorum başka bir şey istemiyorum. Kısmet

Uzun zamandır buraya bakmıyodum. Üzüldüm ve şaşırdım.😔 O kadar emindim ki sizlerden. Cok geçmiş olsun. En önemlisi sizin sağlığınız. İnşallah geçecek bu gunler🙏🙏🙏
Öyle valla benim değerim de düşmüyor iç kanama riskim var tek dileğim değerimin düşmesi doktor Pazartesi ilaç başlayacağını söyledi.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm İnan. Hayırlısı bu demekten başka çare yok benim hala kan değerlerime bakılıyor iç kanama riskim var bir an önce kurtulmak istiyorum başka bir şey istemiyorum. Kısmet
Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun inşallah korkulan olmaz sağlıklı Bi şekilde atlatırsın yeni tedaviyle bebeklerimize kavuşuruz.

Kızlar benim 5+3 de bir kanamam oldu. Su an 6+5 deyim bu süre zarfinda hep hafif kanama ve lekenemem oldu birgün olmazsa diğer gün oluyo simdi yine oldu. Haftda bir proluton oluyorum kanama olduğundan beri. Coraspirini kestik. Ama hala lekelenmem oluyo . dr kesin birşey demiyor . Ne yapacagimi bilemiyorum. Okudugum kadariyla kanamasi olanlarin 3 güne geciyor . Var mi böyle olan gebeliği saglikla ilerleyen
Canım merhaba ben 5+3 teyim dün gece kanamam oldu. Hemen hastaneye gittim. Progestan vuruldum. Ne durumdasın kanaman durdu mu? 😢

Back