- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.301
Canım benim, ara ara olmaya devam ediyor tamamen bitmiş değil. Bu yüzden çok endişeliyim.Canım merhaba ben 5+3 teyim dün gece kanamam oldu. Hemen hastaneye gittim. Progestan vuruldum. Ne durumdasın kanaman durdu mu?
Bitsede içimiz rahat etse ya kalp ateşini duydunuz mu siz?Canım benim, ara ara olmaya devam ediyor tamamen bitmiş değil. Bu yüzden çok endişeliyim.
Bn ıkı haftada bir gdyrum kanamam Bı kere oldu sukur Baska olmadıda ama kanama alanı varmıs iğne haftalık vuruncm mecbur dıger ıgneyi hergun vurunuyrumYok canım ilkinde gittim digerlerinde gitmedim. Proluton vurulmana rağmen kanama oluyorsa yapacak birsey yok diyor doktor, Zaten dr haftada bir çağrıyo kontrol için. Sen kac gunde bir gidiyorsun kontrole
Duydum çok şükürBitsede içimiz rahat etse ya kalp ateşini duydunuz mu siz?
Prolutonu bende haftalık oluyorum. Tüp bebek doktoruna mı devam ediyorsyn canimBn ıkı haftada bir gdyrum kanamam Bı kere oldu sukur Baska olmadıda ama kanama alanı varmıs iğne haftalık vuruncm mecbur dıger ıgneyi hergun vurunuyrum
Selam canim. Benimde bir defa kanamam oldu acile gittim progestan fitil verdiler corasprini kestiler. Fitili gece sabah aldim ve kanamam durdu snra doktoruma gittim usg de kucuk bir kanama alani cikti. 1 hafta snra tekrar cagirdi dinlen bisey yapma dedi. Sen ne durumdasin gittin mi daha. Gectimi o kanama alani. Sanirim bebegin buyumesi normal devam ettikce kanama alanina baski yapacakmis ve o alan dagilacakmis nette hep oyle okudum onemli olan tek sey bebegin buyumeye etmesiymis alan kucukse riskte kucukmusBn ıkı haftada bir gdyrum kanamam Bı kere oldu sukur Baska olmadıda ama kanama alanı varmıs iğne haftalık vuruncm mecbur dıger ıgneyi hergun vurunuyrum
Merhaba canım şu An kacinci haftadasin benim 7 haftalik bulantilarim azaldi sabah çok olurdu kesildi birden akşamları oluyorSelam canim. Benimde bir defa kanamam oldu acile gittim progestan fitil verdiler corasprini kestiler. Fitili gece sabah aldim ve kanamam durdu snra doktoruma gittim usg de kucuk bir kanama alani cikti. 1 hafta snra tekrar cagirdi dinlen bisey yapma dedi. Sen ne durumdasin gittin mi daha. Gectimi o kanama alani. Sanirim bebegin buyumesi normal devam ettikce kanama alanina baski yapacakmis ve o alan dagilacakmis nette hep oyle okudum onemli olan tek sey bebegin buyumeye etmesiymis alan kucukse riskte kucukmus
9.haftadayim. O haftalarda benimde oyle oldu bulantim zaten cook yoktu ama mide yanmam vs cok vardi epey azaldi degiskenlikler olabiliyomus.Merhaba canım şu An kacinci haftadasin benim 7 haftalik bulantilarim azaldi sabah çok olurdu kesildi birden akşamları oluyor
Evt migde yanmam da vardı oda azaldı saol canım ici mi rahatlattın9.haftadayim. O haftalarda benimde oyle oldu bulantim zaten cook yoktu ama mide yanmam vs cok vardi epey azaldi degiskenlikler olabiliyomus.
Vinelac içinde her vitamın var ve gebelik boyunca kullanılabilir 75 TL civarı ayrı folık asit almaya gerekte yokKızlar transfer öncesi bir vitamin kullanılması öneriliyor mu kullanan varmı
Ben tedavinin basindan itibaren folik asit, devit 3 damla, balik yagi ve multivitamin (icinde bir cok mineral ve vitamin var) kullandim. Hala devam ediyorum. Doktorun en azindan folik asiti baslamis olmaliydi.genelde veriyorlar vitamin destegi yinede danismadan baslamaKızlar transfer öncesi bir vitamin kullanılması öneriliyor mu kullanan varmı
Eger ayakta kaliyosan buna dikkat et daha cok dinlen. Bende 9.haftadayim henuz yasamadim oyle bi agri ama genelde oturuyorum cok fazla ayakta kalmiyorumMerhaba hamile olan arkadaşlar ben 10 haftalik hamileyim 2 gündür ara ara bel agrilarim var sizde de oluyor mu tedirgin oldum
Evet öğretmenim bugün sinifta gezerken daha çok hissettim ağrıyı oturdum azaldıEger ayakta kaliyosan buna dikkat et daha cok dinlen. Bende 9.haftadayim henuz yasamadim oyle bi agri ama genelde oturuyorum cok fazla ayakta kalmiyorum
O yuzdendir canim. Mumkun oldugunca oturmaya calisEvet öğretmenim bugün sinifta gezerken daha çok hissettim ağrıyı oturdum azaldı
Canım bende 8+5 hamileyim benim belim değil de vajina çevresi ve sağ kasigim ağrıyor normal deniliyor seninki de normaldir sanirimMerhaba hamile olan arkadaşlar ben 10 haftalik hamileyim 2 gündür ara ara bel agrilarim var sizde de oluyor mu tedirgin oldum
7. Haftada 156 cikmisti normalmis. Cuma gidecem bakiyim soyliycek mi yine. Olcmuyolar her zamanKızlar merhaba bebeğinizin kalp atış hızını ölçtürdünüz mü kaç çıktı ?
Benimki baya yüksek çıktı da endişenmeli miyim acaba7. Haftada 156 cikmisti normalmis. Cuma gidecem bakiyim soyliycek mi yine. Olcmuyolar her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?