Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

ne mutlu canım.. 5. güne gitmiş bana umud oldu
kaçtı sayınız morfoloji hız felan
En son testte sayı 12 milyon morfoloji 1 çıkmıştı canım içini ferah tut bende çok endişeliyim ama güzel ilerlediler inşallah sonuçta güzel olur. Sizin değerler nasıl canım

En son testte sayı 12 milyon morfoloji 1 çıkmıştı canım içini ferah tut bende çok endişeliyim ama güzel ilerlediler inşallah sonuçta güzel olur. Sizin değerler nasıl canım
morfoloji bazen 1 bazen 0
ileri hız 0 ama yavaş hareketli %30
sayımızda 12-15 milyon arası değişiyor

Kızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bugün transferden sonra 7. Gün 5. Gün embriyosu

5. gün embriyosu için bence 7. gün erken. Tamam bu kadar sürede pozitifi görende var ama bence beklemelisiniz. Doktorlar 5. gün embriyosuna bile 12. gün test istiyor ya da en erken 10. gün bir bildikleri var demekki. Hemen modunuzu düşürmeyin inşaAllah tutunmuştur embriyonuz.

Hayırlı olsun Naz inşallah pozitifi görür sağlıkla kavuşursun bebeğine. Nasıl geçti iyi misin neler yaptın
Teşekkür ederim dün transferden sonra yarım saat dinlendim ve sonra eve geldim şimdi de yatıyorum. Kabızlık dışında herhangi bir sağlık sorunum yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…