• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Çok gerginim galiba bütün gün çalıştım ,bişiyler yaptım ama kafam hep test ve transfer sürecinde ,ayhh fenalık geliyo
Gönlünü ferah tut canım olacak inşallah. Allah ol dedikten sonra önünde hangi engel durabilir. İnşallah hepimize ol diyecek ve biz de mutlu haberlerimizi burda paylaşacağız hayırlısıyla..

Teşekkürler o zaman ben de ona gideyim erkek doktorlar daha nazik oluyor ben Esra bulgana gitmiştim enerjim tutmadı bana çok soguk geldi doktor samimiyeti önemli sana yaklaşımı falan en güzeli de yorulmuş yıpranmış kalbimizi kurmaması ve hassas yakalaması
Cok ilgili çok nazik çok çok memnunum gerçekten 🤗

Kızlar protestan fitil kullanan var mı, ben koyduktan sonra 15 dk uzanıyorum. Kalkınca tekrar akıyor. Hemsire bir miktar akar dedi ama fazla akiyo gibi geldi bana. Böyle bir durum yasayan var mi
15 dk yeterli değil bana yarım saat dediler 2 saat uzanıyorum ilaç hepten geri geliyor

Allah razı olsun inşallah...teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için... transferden sonra iki gün benim gibi yatmayı düşünen var mı?

Ben de transferden sonra 2 gün izin alıcam :KK76: kendimi yatağa hapsetmeyeceğim ama evimin üst tarafı orman :KK200: çıkıp temiz havada yavaş yavaş yürüyüşler yapacağım. Yürümek iyiymiş transfer sonrası :dua:

Normal kuzum bu kadar bekledikten sonra aslında yaşadıklarımız insallah tüm olumsuz düşünceleri kafandan atarsın ve transferle beraber içinde umut ciceklerin acar hep olumluyu çağır unutma 🥰
Amin inşallah 😇 Şu güzel Cuma gecesinin yüzü suyu hurmetine tüm evlât isteyenlere , kurbanı olduğum Allahım evlat nasip eylesin inşallah 🤲
[/QUOTE]
Amin 🙏 insallah seni de hepimizi de 🙏

Bende bir seferlik Lucrin kullandım iğneyi kullandıktan 7 gün sonra adet oldum, adetin 3. günü doktora gittim 22 eylülde transfer günüm. Benimde 5. gün embriyosu, sizin demi kistiniz var?
evet her iki tarafimda. Zoladex 3.6 yazdı doktor biraz gecikme yapacağını biliyorum ama ne kadar gecikme olacak bilemiyorum. 3.gunembriyosuvar 1tane

evet her iki tarafimda. Zoladex 3.6 yazdı doktor biraz gecikme yapacağını biliyorum ama ne kadar gecikme olacak bilemiyorum. 3.gunembriyosuvar 1tane

Benimde sadece 1 tane embriyom var maalesef :cry: İnşaAllah tek seferde tutunurlar bize. Dualarım buradaki herkes için, hepimizi çin :KK200:

Benim prosgesteon seviyem transfere uygun olmadı o yüzden tarlusal başlayıp adetim bekleniyor ona göre yeniden estrafem. 2. Kez kullanıp adeti bekliyorum :-(

Back