• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben kabız oldum oda o kadar su içmeme ve sulu şeyler yememe rağmen ve birde yüksekten atladım bian bosluguma geldi çok stres yapmamak en temel şeymiş bunu öğrendim rabbim ol derse oluyor 🙏🙏
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah 😊 transfer sürecinde neler yaptınız nasıl geçti ben dün transfer oldum herşeyden korkar durumdayım nelere dikkat ettinizz

Ben kabız oldum oda o kadar su içmeme ve sulu şeyler yememe rağmen ve birde yüksekten atladım bian bosluguma geldi çok stres yapmamak en temel şeymiş bunu öğrendim rabbim ol derse oluyor 🙏🙏
kızlar erkek infertilitesinden dolayı tüp yapan varmı aranızda
Kesinlikle çok şükür ki sonuc güzel oldu demek o ki Allah bize böyle nasip etti bilemeyiz

Merhaba hanımlar saat 15gibi transfer oldum embriyolarım doktorumun dediğine göre harikaymış çift 5. Gün embriyo su
1 saat yattım hastanede yarım saat lavaboya hiç çıkmadım zor dayandım..evdeyim kızımı çiğ köfte almaya yolladım ..yatıyorum tv karşısında ..kızım çok şanslı olduğumu söylüyor ona dua etmeliymişim...öyle işte..23 ü test günü ama 7. Gün yaparım ben dayanamam o güne kadar..içimde güzel hisler var umarım bu sefer doğru şeyleri hayal ediyorumdur...2gün hiçbişey yapmayacağım kararlıyım..

Merhaba hanımlar saat 15gibi transfer oldum embriyolarım doktorumun dediğine göre harikaymış çift 5. Gün embriyo su
1 saat yattım hastanede yarım saat lavaboya hiç çıkmadım zor dayandım..evdeyim kızımı çiğ köfte almaya yolladım ..yatıyorum tv karşısında ..kızım çok şanslı olduğumu söylüyor ona dua etmeliymişim...öyle işte..23 ü test günü ama 7. Gün yaparım ben dayanamam o güne kadar..içimde güzel hisler var umarım bu sefer doğru şeyleri hayal ediyorumdur...2gün hiçbişey yapmayacağım kararlıyım..
hayırlı olur İnşaAllah. bir hafta sonra güzel haberini alalım. ne güzel kızın da varmış bakar sana MaşaAllah. bende aynı duruma gelince oğlum bakar diye umud e diyorum bakalım 😊

hayırlı olur İnşaAllah. bir hafta sonra güzel haberini alalım. ne güzel kızın da varmış bakar sana MaşaAllah. bende aynı duruma gelince oğlum bakar diye umud e diyorum bakalım 😊
Ya inşallah ,bakar tabiki bir bardak su bile getirse faydalı ,benim kız 12yaşında teyzesi ellerinden öper...seninki kaç yaşında..

Ya inşallah ,bakar tabiki bir bardak su bile getirse faydalı ,benim kız 12yaşında teyzesi ellerinden öper...seninki kaç yaşında..
MaşaAllah Allah-u teala bağışlasın canım. ne güzel. Rabbim güzel günlerini göstersin evlatlarımızın. beni oğlum 10 yaşında . ortaokula geçti. ama kız evlat kadar olmasada bakar kuzum gerektiğinde. 12 haftadır ayrıydık. bu gece yanımda olacak İnşaAllah. çok özledim kuzumu

Selam herkese, pozitif sonuç alan arkadaşlar öncelikle Allah tamamına erdirsin inşallah. Merak ettiğim bir şeyi soracağım hissettiniz mi? Ben hissedemiyorum ve bu durum canımı çok sıkıyor. Günleriniz nasıl geçti tabi ki herkesin farklı ama

Back