• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Teşekkür ederim dün transferden sonra yarım saat dinlendim ve sonra eve geldim şimdi de yatıyorum. Kabızlık dışında herhangi bir sağlık sorunum yok şimdilik😊
maşallah sana inşallah güzel haberlerini verirsen daha mutlı olcam

Dün transferim oldu 5.gün embriyosu doktor 12.güne kan testi verdi okadar çok nasıl beklicem bilmiyorum günler geçmiyor 🙉
cnm sağlıkla geçsin o günler

Bizim erkek infeti
bizim de erkek infertilitesi, 2 milyon sayi morfoloji bazen 0 bazen 1 .
sende transfer oldunmu cnm

Teşekkür ederim dün transferden sonra yarım saat dinlendim ve sonra eve geldim şimdi de yatıyorum. Kabızlık dışında herhangi bir sağlık sorunum yok şimdilik😊
Sabahları ac karnına ılık su iç kuzum kabızlıgına baya faydası olacaktır ben kabızlıktan bir tek çekiniyorum hani su tüketeceğim başka çare yok

Sabahları ac karnına ılık su iç kuzum kabızlıgına baya faydası olacaktır ben kabızlıktan bir tek çekiniyorum hani su tüketeceğim başka çare yok

Ben kabız oldum oda o kadar su içmeme ve sulu şeyler yememe rağmen ve birde yüksekten atladım bian bosluguma geldi çok stres yapmamak en temel şeymiş bunu öğrendim rabbim ol derse oluyor 🙏🙏

Benim de 4 tane dondurulmuş embriyonun var ama 2020 çıktıktan sonra transfer ettirmeyi düşünüyorum 2020 hiç iyi gelmedi ya ondan dolayı doğru mu düşünüyorum acaba bilmiyorum

Back