- 16 Kasım 2017
- 2.937
- 6.169
- 158
- 42
- Konu Sahibi MuhendisYas
Bildiğim kadarıyla konuyu açan düzenleyebiliyoeya tabloyu güncelleyemiyorum düzenle seçeneği yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kadarıyla konuyu açan düzenleyebiliyoeya tabloyu güncelleyemiyorum düzenle seçeneği yok
Ben varım canım dün transfer oldu :)kızlar erkek infertilitesinden dolayı tüp yapan varmı aranızda
nerde yaptırdın kuzum... kaçıncı gün embriyosu sürecin nasıldıBen varım canım dün transfer oldu :)
Hem sayı hem morfoloji düşüktü malesef canım. Bahçecide yaptırdık şükür 5. Güne gitti embriyolarımız bir transfer oldu gerisi donduruldu dünnerde yaptırdın kuzum... kaçıncı gün embriyosu sürecin nasıldı
eşinin değerleri nasıldı
ne mutlu canım.. 5. güne gitmiş bana umud olduHem sayı hem morfoloji düşüktü malesef canım. Bahçecide yaptırdık şükür 5. Güne gitti embriyolarımız bir transfer oldu gerisi donduruldu dün
En son testte sayı 12 milyon morfoloji 1 çıkmıştı canım içini ferah tut bende çok endişeliyim ama güzel ilerlediler inşallah sonuçta güzel olur. Sizin değerler nasıl canımne mutlu canım.. 5. güne gitmiş bana umud oldu
kaçtı sayınız morfoloji hız felan
morfoloji bazen 1 bazen 0En son testte sayı 12 milyon morfoloji 1 çıkmıştı canım içini ferah tut bende çok endişeliyim ama güzel ilerlediler inşallah sonuçta güzel olur. Sizin değerler nasıl canım
Yakın değerlerimiz birbirine o zaman inşallah ikimizde kavuşuruz beklediğimiz mucizeyemorfoloji bazen 1 bazen 0
ileri hız 0 ama yavaş hareketli %30
sayımızda 12-15 milyon arası değişiyor
İnşallah canım beni korkutmuşlardı 5. güne gitmez diyeYakın değerlerimiz birbirine o zaman inşallah ikimizde kavuşuruz beklediğimiz mucizeye
Idrar testi mi yaptın. Kan mi verdin. Bence üzülme. 9. 10. Gun idrar testi yapıp negatif görenler var ama kanda pozitif çıkıyor.Kızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bugün transferden sonra 7. Gün 5. Gün embriyosu
Kızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bugün transferden sonra 7. Gün 5. Gün embriyosu
Hayırlı olsun Naz inşallah pozitifi görür sağlıkla kavuşursun bebeğine. Nasıl geçti iyi misin neler yaptınBen varım canım dün transfer oldu :)
Hemşireler numara veriyor ordan irtibata geçiliyor ama çok ihtiyaç olmuyor detaylı anlatıyorlar ne yapman gerektiği neler olabileceği.Telefonunu vermiyor mu hani bir şey sormak istedigimizde kendine ulaşabliyor muyuz
Teşekkür ederim dün transferden sonra yarım saat dinlendim ve sonra eve geldim şimdi de yatıyorum. Kabızlık dışında herhangi bir sağlık sorunum yok şimdilikHayırlı olsun Naz inşallah pozitifi görür sağlıkla kavuşursun bebeğine. Nasıl geçti iyi misin neler yaptın
Bizim erkek infetikızlar erkek infertilitesinden dolayı tüp yapan varmı aranızda
bizim de erkek infertilitesi, 2 milyon sayi morfoloji bazen 0 bazen 1 .İnşallah canım beni korkutmuşlardı 5. güne gitmez diye
sen bana umud oldun
bende ekimde başlayacam tedaviye