• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben haftasını sorduğumda daha belli değil dedi doktor. Kalp atışı duyulduğunda haftası tam belli olur demişti. Siz keseyi görmeye gittiğinizde söylemiş direk. Bana niye söylemedi acaba

Kızlar selam. Bugün şükür keseyi gördük fakat sata göre 5+4 olmam gerekirken ultrasonda 4+5 çıktı 1 hafta çok büyük sıkıntı mı neden böyle oldu ve aranızda benim gibi olan var mı
Stres yapma canim benimde var 5 gunluk fark normalmis zaten transfer zamanimiz ortada gebeligin olustugu donem az cok biliniyor o yuzden son adetle fark normaldir

Ben haftasını sorduğumda daha belli değil dedi doktor. Kalp atışı duyulduğunda haftası tam belli olur demişti. Siz keseyi görmeye gittiğinizde söylemiş direk. Bana niye söylemedi acaba
Kese zamanida kalp atisini ilk gordugumuz zamanda son adete gore su hafta diyoduk ama dun gittim kalp atisini dinledik olcumler yapildi 5 gun geri dustuk. Doktor bu usg kagidini kaybetme ilerde son adetinle uyumsuzluk olursa bunubistiycez senden dedi. Bence en iyisi usg nin olctugu haftayi ogrenmek.

Tüp bebek te döllenme günü belli oldupu için sata göre takip edilmesine gerek yok doğru da çıkmaya bilir. Transfer günü ne göre hesaplayıcılar var internette ordan bakın en doğru sonuç orda. Ya da emriyonuza göre kendiniz hesaplayın 5.gün embriyosu ise 5 gün geri gidip Bi 2 hafta daha eksiltin onu sat olarak hesaplayın haftası daha net belli olır
3. Gün embriyosu hesapladım transfer gününden ama 6 gün geride

Kese zamanida kalp atisini ilk gordugumuz zamanda son adete gore su hafta diyoduk ama dun gittim kalp atisini dinledik olcumler yapildi 5 gun geri dustuk. Doktor bu usg kagidini kaybetme ilerde son adetinle uyumsuzluk olursa bunubistiycez senden dedi. Bence en iyisi usg nin olctugu haftayi ogrenmek.
Ama transfer tarihine göre hesaplayıncada 1 hafta geride
Ben transfere göre hesaplayınca da, sata göre hesaplayınca da aynı hafta çıkıyor. Tam yumurtlama gününde transferim yapıldı sanırım. Ama tabi cihazın ölçtüğü daha doğrudur diye düşünüyorum o yüzden şu an net bilmiyorum haftamı. Doktor tahminen 5 hafta demişti kese 110mm idi.

3. Gün embriyosu hesapladım transfer gününden ama 6 gün geride
Hımm geriden geliyor olabilir o zaman ama anlamadığım döllenme belliyken ultrason da niye aynı çıkmaz ki ben de ilk muayeneye perşembe günü gidecem benim hesabıma göre 6+1 de gidicem bakalım ne çıkacak bende meraklandım şimdi

Hımm geriden geliyor olabilir o zaman ama anlamadığım döllenme belliyken ultrason da niye aynı çıkmaz ki ben de ilk muayeneye perşembe günü gidecem benim hesabıma göre 6+1 de gidicem bakalım ne çıkacak bende meraklandım şimdi
Bende merak ediyorum sorun olmaz inşallah benim gibi olan başka kimse yok mu

Bende merak ediyorum sorun olmaz inşallah benim gibi olan başka kimse yok mu
İnşallah canım sorun değil bence Bi çok kişide öyle oluyor sat a göre aynı çıkmaya biliyor normal gebeliklerde de erken döllenme geç döllenme diye söylüyor doktorlar bide de açıklayıcı Bi cevap verseler rahat etsek.

Tuo bebekte 10 güne kadar normal olduğunu söyledi benim doktorum sonuçta herkesin transfer tarihi farklı bazıları adetin 18. Gunu bazıları 25 günü oljyor

Ben transfere göre hesaplayınca da, sata göre hesaplayınca da aynı hafta çıkıyor. Tam yumurtlama gününde transferim yapıldı sanırım. Ama tabi cihazın ölçtüğü daha doğrudur diye düşünüyorum o yüzden şu an net bilmiyorum haftamı. Doktor tahminen 5 hafta demişti kese 110mm idi.
Normal gebeliklerdede usg olcumunden snra geriye dusmeler olabiliyor. O yuzden son adet usg arasi 10 gune kadar fark olabilir diyolar zaten bir kac haftaya netlesiyor

Back