• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım doktor dün bana pruloton verdi. Kahve geliyo değince. Sorsanmı dok. Ama endişelenme bnm hala geliyo. Kırmızıysa sorun dedi.
Ben de doktorumu aradım şimdi durdu devam ederse arayın ama ben endişelenmeyin kırmızıysa sorun dedi o da

Peki adet tarihine göre mi değerlendirdi transfer tarihine göre mi benim sizinle çok benzer ya o yüzden soruyorum
Kuzum kendi doktoruma gitmedim ben başka doktora gittim ben adet gunumde transfer oldum zaten kendi doktoruma bugun ultosunu herseyi attim o kesin bisey der herlade

Prolutex kullanıyorum
Bana da onu vermişti ilk istediğim zaman bulamıyordum ilçe de olduğum için hemde pahalı geldi bize benimkini değiştirdi kalçadan olanı verdi çok gerekli mi bilmiyorum yaa çok zor oluyor bu kadar ilaç kullanmak keseyi gördükten sonra çok ihtiyaç değilse kullanmak istemiycem. Kızım da sadece crinone jel kullanmıştım progestan olarak

Bana da onu vermişti ilk istediğim zaman bulamıyordum ilçe de olduğum için hemde pahalı geldi bize benimkini değiştirdi kalçadan olanı verdi çok gerekli mi bilmiyorum yaa çok zor oluyor bu kadar ilaç kullanmak keseyi gördükten sonra çok ihtiyaç değilse kullanmak istemiycem. Kızım da sadece crinone jel kullanmıştım progestan olarak
Evet gerçekten çok ilaç kullanıyoruz inşallah işe yarar da kucağımıza almak nasip olur.

Kızlar selam. Bugün şükür keseyi gördük fakat sata göre 5+4 olmam gerekirken ultrasonda 4+5 çıktı 1 hafta çok büyük sıkıntı mı neden böyle oldu ve aranızda benim gibi olan var mı

Back