• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

2 şeyi çok merak ediyorum kızlar
1- neden idrar testlerine bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Bu kadar iyi sonuç veriyor olsa zaten doktorlar şu zor dönemlerde bizi hastaneye kan vermeye çağırmaz, evde idrar testi yap foto at derlerdi. Bhcg dış gebelik ve kimyasalda da yükseldiği için zaten idrar testinde de pozitif çıkıyor. Daha sonra üzğlme ihtimalinizin olabileceği sonuçlar için burada pohpohlanıp, hamilelik teşhisi alıyorsunuz. Yapmayın kendinize bu eziyeti, kan testi sonucu bekleyin.
2- bhcg sonuçları oldukça yüksek başlayanlar ikiye,üçe katladıkları ve çoğunlukla (doktoru ilgisiz olan, devlette yaptırıp cevap alamayan arkadaşlarımı dışında tutarım) bunun iyi olduğunu bildikleri halde neden iyi mi diye soruyorsunuz? Gerçekten çözemiyorum, fal baktırır gibi oluyor bazen. Doktorların öngöremediği bir olumsuzluğu mu öngörebiliyoruz buradakiler olarak? 😂🤦🏼‍♀️ Kimyasala dönenlere, negatif alanlara, dış gebelik yaşayanlara en iyi biz empati gösterebiliriz bence. (Kendi adıma söylüyorum tabi, kimse katılmak zorunda değil)
Valla ben sonuna kadar katılıyorum iyi mi kötü mü olduğunu Emin’im hepimizden de iyi biliyorlar ama kritik olsa sorsa evet dersin yorum yaparsın ama bariz bir yükselişi olan kişiler bunu yapınca abes oluyor kusura bakmasınlar ben başka sayfada test kitini atıyor orda çizgi var bariz ama hamile miyim diye soruyor zaten açıklamalarında yazmış gerekenleri neyse ben bunu neden yazdım çünkü gerçekten burda yazmayan ve takip eden arkadaşlar da var negatif olumsuz sonuç alanlar var kimyasallar var onların da asla incinmelerini istemem duyarlı olmak insanlık borcumuzdur

Valla ben sonuna kadar katılıyorum iyi mi kötü mü olduğunu Emin’im hepimizden de iyi biliyorlar ama kritik olsa sorsa evet dersin yorum yaparsın ama bariz bir yükselişi olan kişiler bunu yapınca abes oluyor kusura bakmasınlar ben başka sayfada test kitini atıyor orda çizgi var bariz ama hamile miyim diye soruyor zaten açıklamalarında yazmış gerekenleri neyse ben bunu neden yazdım çünkü gerçekten burda yazmayan ve takip eden arkadaşlar da var negatif olumsuz sonuç alanlar var kimyasallar var onların da asla incinmelerini istemem duyarlı olmak insanlık borcumuzdur
O kadar çok o kadar çok ki anlatamam. 100 den 500 e katlayıp soranların arasında kayboldukları, kendilerini kötü hissettikleri için, düşük rakamlarla zaten olumsuz olacağına kanaat getirdikleri için hiç yazmayan ama yazdığım rakamları görüp, bir umut soran en az 10 tane arkadaşım bana direkt mesaj attı. İnsanlar, sorup danışmak istediklerini yazamıyorlar bu saçma sapan yazılanlar yüzünden. Biraz empati gerçekten! Bize biz gösteremedikten sonra o empatiyi, başka insanlardan hiç beklemeyelim.

Selam arkadaşlar biraz daha tecrübelisiniz bir çoğunuz güzel sonuçlarınızı aldınız diye yazayım dedim yardım ederseniz sevinirim.
Şimdi özet yapiim önce, sat 21 eylül ile tedaviye başladım 2 ekim opu yapıldı 7ekimde adet oldum.. 16 ekimde sis(rahim yıkama) oldu.. Bugün yani 18 ekim de tekrar adet oldum..
Sizlere sorum şu ben sat olarak 21 eylül mü almalıyım yoksa opudan sonrası 7 ekim mi?
İkinci sorum opudan sonra 1. ve 2.adetiniz arası nasıldı? Bu normal adetim mi yoksa başka bi şey mi korktum kızlar yaa hiç böyle sık kanama yaşamadım

O kadar çok o kadar çok ki anlatamam. 100 den 500 e katlayıp soranların arasında kayboldukları, kendilerini kötü hissettikleri için, düşük rakamlarla zaten olumsuz olacağına kanaat getirdikleri için hiç yazmayan ama yazdığım rakamları görüp, bir umut soran en az 10 tane arkadaşım bana direkt mesaj attı. İnsanlar, sorup danışmak istediklerini yazamıyorlar bu saçma sapan yazılanlar yüzünden. Biraz empati gerçekten! Bize biz gösteremedikten sonra o empatiyi, başka insanlardan hiç beklemeyelim.
Ne güzel bir konuya değindin kuzum umarım bundan sonra herkes dikkat eder ben daha zaten başlandım bile ama be olur ne olmaz bilemem empati kurdum sadece su durumumda Rabbim herkesin gönlüne göre versin be güzel bir dua bence 🙏🏻

Selam arkadaşlar biraz daha tecrübelisiniz bir çoğunuz güzel sonuçlarınızı aldınız diye yazayım dedim yardım ederseniz sevinirim.
Şimdi özet yapiim önce, sat 21 eylül ile tedaviye başladım 2 ekim opu yapıldı 7ekimde adet oldum.. 16 ekimde sis(rahim yıkama) oldu.. Bugün yani 18 ekim de tekrar adet oldum..
Sizlere sorum şu ben sat olarak 21 eylül mü almalıyım yoksa opudan sonrası 7 ekim mi?
İkinci sorum opudan sonra 1. ve 2.adetiniz arası nasıldı? Bu normal adetim mi yoksa başka bi şey mi korktum kızlar yaa hiç böyle sık kanama yaşamadım
Dondurulmus transfer mi olacaksiniz.

Evet dondurulmuş transfer olacak 11 adet dondurulmuş 5.gün embriyom var.. Sizin nasıl olmuştu taze mi oldu
Evet taze transferdi. O yuzden cok anlayamadim. Fahim yikama olayi dedin galiba onuda bilmiyorum. Son adetin olarak transferden oncekini kabul edeceksin. Transfer zamanin belli mi yani bu ay mi olacak eger oyleyse en son 18 ekimde dedin onu kabul edeceksin galiba. Gebelik durumunda son adete cok bakmiyolar usg olcumu belirliyor haftayi

Günaydın kızlar, bugün şiddetli ağrılı kanamam oldu acile gittim yapılacak herşey yapıldı kese duruyor ama çok korkuyorum ağrısından bayılmışım 🥺😬 rabbim hepimize yardım etsin. Bu durumda olan varmı

Günaydın kızlar, bugün şiddetli ağrılı kanamam oldu acile gittim yapılacak herşey yapıldı kese duruyor ama çok korkuyorum ağrısından bayılmışım 🥺😬 rabbim hepimize yardım etsin. Bu durumda olan varmı
çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz bol bol dua edelim 🌼

Çok geçmiş olsun. İyice dinlen. Miniğin seninle, gitmemiş. Güzel şeyler düşün lütfen

Çok geçmiş olsun bol bol dinlen çok şükür bebek seninle inşallah kucağına da almayı nasip etsin Allah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hamile olanlara sorum bi 4 gün falan bulantım oldu hatta sevindim ben de sinyal çakıyo diye düşündüm 😛 iki gündür bulantım yok daha kalp atışına 1 hafta var sizce neden bulantım geçti ?

Hamile olanlara sorum bi 4 gün falan bulantım oldu hatta sevindim ben de sinyal çakıyo diye düşündüm 😛 iki gündür bulantım yok daha kalp atışına 1 hafta var sizce neden bulantım geçti ?
Valla bende öyle oldum kalp atışını duymadan önce 2-3 sabah hafif bulantım oldu ve kasık ağrım vardı kalp atışını duydum hepsi gitti bende tedirgin oldum ama olabiliyormuş şuan göğüs ağrım dışında birşey yok 🙈

Valla bende öyle oldum kalp atışını duymadan önce 2-3 sabah hafif bulantım oldu ve kasık ağrım vardı kalp atışını duydum hepsi gitti bende tedirgin oldum ama olabiliyormuş şuan göğüs ağrım dışında birşey yok 🙈
Bi kalp atışını duysam ben de rahatlayacaktım ne zor şey beklemek şu an mide yanmam var biraz baştan beri bulantı olmasa ben de takılmazdım birden kesilince korktum

Bi kalp atışını duysam ben de rahatlayacaktım ne zor şey beklemek şu an mide yanmam var biraz baştan beri bulantı olmasa ben de takılmazdım birden kesilince korktum
Benimde öyle oldu çok korktum ama duydum çok şükür kalp atışını bir sorun Yoktur inşallah çünkü belirtiler olup bi anda kaybolabiliyormus bu kötü birşey olduğunu ifade etmiyor rahat ol içini ferah tut

Back