• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım 🙏🏻 Kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 5.gün embriyosu 10.gün kan testi günüm 🤔
Amin amin inşallah. Hepimize nasip olsun. Benimde 5. Gun embriyosuydu. Rahim dinlendirme uygulandı. Test günü için bana 12. Gun demişlerdi. Ben bi anlık umitsizlikle varsa da yoksa da bileyim diye evde yapiverdim testi 10. Gun 🙂

2 şeyi çok merak ediyorum kızlar
1- neden idrar testlerine bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Bu kadar iyi sonuç veriyor olsa zaten doktorlar şu zor dönemlerde bizi hastaneye kan vermeye çağırmaz, evde idrar testi yap foto at derlerdi. Bhcg dış gebelik ve kimyasalda da yükseldiği için zaten idrar testinde de pozitif çıkıyor. Daha sonra üzğlme ihtimalinizin olabileceği sonuçlar için burada pohpohlanıp, hamilelik teşhisi alıyorsunuz. Yapmayın kendinize bu eziyeti, kan testi sonucu bekleyin.
2- bhcg sonuçları oldukça yüksek başlayanlar ikiye,üçe katladıkları ve çoğunlukla (doktoru ilgisiz olan, devlette yaptırıp cevap alamayan arkadaşlarımı dışında tutarım) bunun iyi olduğunu bildikleri halde neden iyi mi diye soruyorsunuz? Gerçekten çözemiyorum, fal baktırır gibi oluyor bazen. Doktorların öngöremediği bir olumsuzluğu mu öngörebiliyoruz buradakiler olarak? 😂🤦🏼‍♀️ Kimyasala dönenlere, negatif alanlara, dış gebelik yaşayanlara en iyi biz empati gösterebiliriz bence. (Kendi adıma söylüyorum tabi, kimse katılmak zorunda değil)
Yaa ikinci olayı çok gördüm ilki 100 ikincisi 400 kızlar değerlerim iyi mi sizce 🤣🤣 iyi işte bacım ne dememizi bekliyon😂😂

1- neden idrar testlerine bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Bu kadar iyi sonuç veriyor olsa zaten doktorlar şu zor dönemlerde bizi hastaneye kan vermeye çağırmaz, evde idrar testi yap foto at derlerdi. Bhcg dış gebelik ve kimyasalda da yükseldiği için zaten idrar testinde de pozitif çıkıyor. Daha sonra üzğlme ihtimalinizin olabileceği sonuçlar için burada pohpohlanıp, hamilelik teşhisi alıyorsunuz. Yapmayın kendinize bu eziyeti, kan testi sonucu bekleyin.
2- bhcg sonuçları oldukça yüksek başlayanlar ikiye,üçe katladıkları ve çoğunlukla (doktoru ilgisiz olan, devlette yaptırıp cevap alamayan arkadaşlarımı dışında tutarım) bunun iyi olduğunu bildikleri halde neden iyi mi diye soruyorsunuz? Gerçekten çözemiyorum, fal baktırır gibi oluyor bazen. Doktorların öngöremediği bir olumsuzluğu mu öngörebiliyoruz buradakiler olarak? 😂🤦🏼‍♀️ Kimyasala dönenlere, negatif alanlara, dış gebelik yaşayanlara en iyi biz empati gösterebiliriz bence. (Kendi adıma söylüyorum tabi, kimse katılmak zorunda değil)
Aynen öyle o kadar haklısın ki bizler değerde 30-40-50 görünce bile mutlu oluyoruz ilk değerden 100 leri görenler ikiye üçe katlananlar sizce iyi mi diye soru yöneltiyor bazılarımızın o kadar kötü zamanı oluyor ki o zamanda okuyup nasıl hissedeceklerini düşünmüyoruz sanırım biraz empati yapmamız lazım burada sonuç yazarken ya da soruları cevaplarken umarım dikkate alınır bu durum..

İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım 🙏🏻 Kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 5.gün embriyosu 10.gün kan testi günüm 🤔

Canım benimde 5. gün embriyosuydu ve doktorum bana da 10. Gün test vermemi söylemişti. 3. Günlere 12. Gün test istiyorum demişti.

Ben bugün yani transferin 5.günü gördüm çift çizgiyi. Ama çatlatma iğnesinin 13.günü etkisi kalmıştıröı bilmiyorum. Gerçi dünkü testim negatifdi
Bende 6.gun baslamistim yapmaya 7de silik cikmiamsti hemsire ilac etkisidir demisti koyulasmaya devam etti ama. Catlatma ignesi haricinde kullandiklarimizda hcg iceriyormus

Bende 6.gun baslamistim yapmaya 7de silik cikmiamsti hemsire ilac etkisidir demisti koyulasmaya devam etti ama. Catlatma ignesi haricinde kullandiklarimizda hcg iceriyormus
Progestron kullanıyorum onda hcg yokki. Bilmiyorum yarın olsa da yine yapsam 🤣 sabah 6da tuvalete kalkmışken yaptım testi sonrasında zaten uyuyamadım. Sevinsemmi sevinmesemmi onu da bilmiyorumki

Bugün kahverengi akıntım geldi Protestan kapsülle geldi önce sonra gene kullandım Progestan gene geldi kahverengi lekelenme normal midir
Canım doktor dün bana pruloton verdi. Kahve geliyo değince. Sorsanmı dok. Ama endişelenme bnm hala geliyo. Kırmızıysa sorun dedi.

Evet 9-10. Günde test yapsaydım çift çizgi cikacakti sevinecektim. Bekleyince düştü tabi

Kizlar bugun ben keseyi gördüm karindan bakti 0.65 cm tahminen 4 5 haftslik gibi dedi sizlerin ultosunun kenarinda yaziyordur kac cm baksaniza ordan cikaririm sonucu😊 10 gun sonra kalp atisina çağırdı

Kizlar bugun ben keseyi gördüm karindan bakti 0.65 cm tahminen 4 5 haftslik gibi dedi sizlerin ultosunun kenarinda yaziyordur kac cm baksaniza ordan cikaririm sonucu😊 10 gun sonra kalp atisina çağırdı
Merhaba transferin kaçıncı günü acaba?

Back