• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar acil yardım. 12 eylül de transfer oldum. 5. Gün dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Test günü çarşamba iki gün önce test yaptım sadece ve sonuç 7,72. Çok düşük kimyasal gibi. Buralardan yükselen var mı?

Kızlar sabah ilaclarimi ictim sonra yarim saat sonra çıkardım hastahenyi aradim hemsire bidaha ic haplari dedi bisey olur mu ki 1 hafta sonra kalp atisi icin gidecem hastaneye tedirgin oldum ya vucutta kaldiysa ilaclar bisey olursa diye benim gibi olan var mi

Kızlar ilk kalp atışını duymuştum ama bugün kontrole gittim doktor duyamadı durmuş dedi sizce başka doktora gitmeli miyim emin olmak icin çok kötüyüm bu sefer oldu demiştim yine olmadı😢😢

Kızlar selam bugün kese kontrolüne tekrar gittim 1.18 cm olmuş ama yolk görünmedi. Yolk ne zaman görünüyor acaba bir sorun mu var doktorda bişi demedi

O an heyecandan soramadım genel olarak sorun yok dedi

Kızlar ilk kalp atışını duymuştum ama bugün kontrole gittim doktor duyamadı durmuş dedi sizce başka doktora gitmeli miyim emin olmak icin çok kötüyüm bu sefer oldu demiştim yine olmadı😢😢
Başka bir doktora gitsen ne dedi doktorun tam olarak kaç gündür gitmiyordun doktora

Canım bak sonuçlarıma 11. gün 24, 15. Gün 95. Bugün ilaçları bırakmış halde 471. Moralini bozma sakın. Olumlu veya olumsuz bişey düşünme. Ben puzzle a verdim kendimi mesela. Parça kaçıran kedime atar yapıyorum 😂
Merhaba sizin kaçıncı gün embriyosuydu ve 11. Gün transfer günü dahil miydi?

Geçen hafta tüp bebek doktorum kalp atışını dinledi vardı bugun ben kendime yeni bir doktor buldum ona gitmiştim duyulmadı kalp atışı ve geride kalmış dedi çok üzgünüm 😢
Farklı doktora gitmişsin ya belki cihaz farklılığı vardır doktor duyamamıştır kalp atışını. Bence tüp bebek doktoruna da bi git tekrar.

Back