• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Betanin yukselmesi nasildi stres yapma doktora nezaman gideceksin
Yarın gidicem. Ama stres tavan yapmıs sekilde. Transver de 19 unda oldu. Herkes ayrı bi tepki veriyor malesf. Baslarda betam cok az yükseldi. Daha sonra katlanarak arttı. 33-44-63-103-184-356-686-1180 şeklinde oldu

Yarın gidicem. Ama stres tavan yapmıs sekilde. Transver de 19 unda oldu. Herkes ayrı bi tepki veriyor malesf. Baslarda betam cok az yükseldi. Daha sonra katlanarak arttı. 33-44-63-103-184-356-686-1180 şeklinde oldu
Burda bir arkadas var onunda degerleri sikintili yukseldi kalkyerineyat kalkyerineyat bakabilirsin yazdiklarina. Doktoru hic umut vermedi kimyasal dedi ama kalp atisini aldi. Basta sikintiki yukselmis ama toparlamis. Adete gore 1 hafta 10 gun geriden gelebiliyor bebekler ultrasonda fark cikabiliyor. Stres yapma doktoruna aklindaki butin sorulari sor vajinal bakarsa kesen gorunur belkide

Burda bir arkadas var onunda degerleri sikintili yukseldi kalkyerineyat kalkyerineyat bakabilirsin yazdiklarina. Doktoru hic umut vermedi kimyasal dedi ama kalp atisini aldi. Basta sikintiki yukselmis ama toparlamis. Adete gore 1 hafta 10 gun geriden gelebiliyor bebekler ultrasonda fark cikabiliyor. Stres yapma doktoruna aklindaki butin sorulari sor vajinal bakarsa kesen gorunur belkide
Kimyasal değildir artık değil mi. Çift embriyo verildi. Baslarda iki katı artıs olmadı ama sonradan düzene bindi işte. Sorun olsa değer bu şeklde artarmıydı sizce

Kimyasal değildir artık değil mi. Çift embriyo verildi. Baslarda iki katı artıs olmadı ama sonradan düzene bindi işte. Sorun olsa değer bu şeklde artarmıydı sizce
Kimyasal gebeliklerde artis oldugu gbi dususte yasaniyor diye biliyorum. Sende bir dusus yasanmamis son degerlerde guzel katlamis. Bi sonraki kan testinde ve yarinki muayenende daha net belli olacaktir. Guzel olacak insallah 🌸🌸🌸

Umut herzaman var. İcimizdeki o umudun pesinden sürükleniyoruz ya canim. Dua et bu surecte en iyi gelen ona siginmak ❤
Ediyormm. Ama insanların yorumları cok canımı skıyor. Neyin ne olduğunu anlamadan hmm değerinde düşükmüş dedi doktorun biri. Senle aynı hafta olan kızın betası 14 bin dedi cekti gitti.

Umut herzaman var. İcimizdeki o umudun pesinden sürükleniyoruz ya canim. Dua et bu surecte en iyi gelen ona siginmak ❤
Bilmiyorm cidden değerim cok mu kötü aceba. Netten normal aralığa bakıyorm. Normal gibi. Ama coğu insan düşük diyolar. Nerden nasl hesaplanıyo bilmiyorm ki

An

Sperm sayısı normal yolla hamile kalman için yeterli canım, sperm sayısı çok az olduğunda morfoloji bakılamıyor genelde. Benim sana nacizane tavsiyem, morfolojinin yanı sıra SPERM DNA HASAR testi yaptırmanız spermin dna sı bozuk ise yumurtaya ulaşsa bile dölleyemiyor. DNA HASARI yüksek ise antioksidan tedavisi ile düşüyor. Morfolojinin tüp bebek de çok onemli olduğunu düşünmüyorum çünkü mikroenjeksiyon ile en düzgün spermler seçiliyor.
DNA hasarına baktırmamız gerek evet haklısın kuzum ikisine de bakılsın artık test verildiğinde

2. Günü ya da en geç 3. Günü gitmelisin. Zaten muhtemelen onlar tekrar sana kan tahlili yapacaklardır. Benin öyle olmuştu yabi bütün hormonlarima tekrar baktılar eşimden sperm örneği aldılar. Bende 1.5 sene olmuştum rahim filmi cektireli ama benden istemedi. Güzel çekilmiş bir film dedi. Sizdeki infertilite sebebine göre de değerlendirebilir durumları yaşa göre falan belki
O zaman eşimde perhiz ile gitsin ve morfolojiye DNA hasara da baksınlar

Bilmiyorm cidden değerim cok mu kötü aceba. Netten normal aralığa bakıyorm. Normal gibi. Ama coğu insan düşük diyolar. Nerden nasl hesaplanıyo bilmiyorm ki
İlk zamanki artışlar asıl sıkıntılı gibi. Benim de çok düşüktü ama tam 2 ye katlayarak gitti 2 güne bir. Yine de sonradan düzelmiş gibi ama doktorun ne diyor? Sana 14.000 örneğini veren doktorun tüp bebek mevzusunda bilgisi sıfır o belli. Onu takma kafana.

Kimyasal gebeliklerde artis oldugu gbi dususte yasaniyor diye biliyorum. Sende bir dusus yasanmamis son degerlerde guzel katlamis. Bi sonraki kan testinde ve yarinki muayenende daha net belli olacaktir. Guzel olacak insallah 🌸🌸🌸
Canım kimyasalda ikiye katlaya katlaya gidip 1600 den düşmeye başlayanlar var. Enteresan biraz kimyasal mevzusu.

Back