• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

İlaclarda yine indirim oldumu yani. Acaba reçete tarihimi uzun tuttular. İlaç raporu bir ay bir ay dolduktan sonra devlet karşılamıyor diye biliyorum.Bu arada ikinci aşılamayı yaptırmak zorundaymisim sordumda🙄 Tüp bebek tutmamış aşılama istiyorlar garip gerçekten.Bu adetle direk aşılmaya basliycam😅
Tabi canim ilac indirimi oldu yine. Sen emin misin 1 ay olduguna. Rapor 6 ay gecerli bu 6 ayda tedaviye nezaman baslarsan basla zaten tedavi 1 ayda sonlaniyor. Ha su da var ben uzun protokol tedavide gordum oda 2 aylik bi surec yine raporda sorun yasamadim asilamaya gelince gercekten bu yönetmeliklere akil sir ermiyor sacmaliklar cok. Olaun sen yaptir asilamani zaten basit bi yontem tupe kadar dinlenmiste olursun kafa olarak

Ah nasıl haklısın! Gitmedim bugün, gitmeyeceğim. Eşim de yanımda değil, gittikçe zor oluyor. Kendi kendime kuruyorum bazen. Neyse kendime puzzle dan sonra yeni bir uğraş buldum. Şunu yapacağım tablo olarak, baya zaman alıyor. 😂Eki Görüntüle 2704064
Benimde var oyle ugraslarimda aksilik gibi 1 hftadir elime alamiyorum hevesim gitti 😂

Tabi canim ilac indirimi oldu yine. Sen emin misin 1 ay olduguna. Rapor 6 ay gecerli bu 6 ayda tedaviye nezaman baslarsan basla zaten tedavi 1 ayda sonlaniyor. Ha su da var ben uzun protokol tedavide gordum oda 2 aylik bi surec yine raporda sorun yasamadim asilamaya gelince gercekten bu yönetmeliklere akil sir ermiyor sacmaliklar cok. Olaun sen yaptir asilamani zaten basit bi yontem tupe kadar dinlenmiste olursun kafa olarak
Evet🙄 artık raporlu yaptiricam 3 hakkım var bı faydası olsun bari. Ya benim yumurtaların eşit büyümüyor 8 tanenin 4 u olgunlasti. 4 u 13-14 mm de kaldı o yüzden boşa gitti 4 yumurta.Doktora dedim eşit buyutebilirmiyiz 2. Deneme için olur dedi. Uzun porotolle eşit büyütuluyor değil mi canım.

Burada yazıyor.Anlamadim birsey

Eklentiler

• Screenshot_20201013-154938.webp
    Screenshot_20201013-154938.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 29
Evet🙄 artık raporlu yaptiricam 3 hakkım var bı faydası olsun bari. Ya benim yumurtaların eşit büyümüyor 8 tanenin 4 u olgunlasti. 4 u 13-14 mm de kaldı o yüzden boşa gitti 4 yumurta.Doktora dedim eşit buyutebilirmiyiz 2. Deneme için olur dedi. Uzun porotolle eşit büyütuluyor değil mi canım.
Tabi uzun protokolde yumurtlamayi saglayan hormon tamamen devre disi birakiliyor baskilaniyor 1 ay boyunca dkh ve lucrin diye bi igneyle, sonra adet oluyosun ve bizim bildigimiz tedavi basliyor. Yumurta buyutme daha kontrollu yapiliyor kaba tabirle yumurtlama faaliyeti doktorun ilaclarin kontrolunde oluyor

Canım senin bulantıların başladı mı ve iştahsızlık
Ah o bulantilar baslasada desemki evet hersey yolunda ☺ saka bi yana baslamadi. Onceki iki gebeligimdede olmamisti. Ama onlardan farkli olarak mide yanmam var agzimda tat yok. İstahiminda masallahi var habire yiyorum. Balik yagi kullaniyorum okadar zaman kullandim ayni ilaci ilk defa 1 haftadir ilaci ictikten snra balik kokusu geliyor midemden ay cok fena hemde sanki cig balik yutmusum ama buna bile olsun demekki hamilelikten oluyor diyorum hergun ilaci aldiktan snra bekliyorum olacakmi yine diye 😂😂 delirmeye 5 kala 😂😂😂

Evet senin surecte cok sikintili ilerledi. Benim aklima da sokma simdi. Beta ilerleyen zamanda yuzde 60 ve uzeri katlamiyomus daha az katlamaya basliyomus. Hic kafayi bulandirmamak lazim belkide. Olumsuzlukladan korka korka uzerimize cekmeyelim onlari. Hersey olacagina varir
az önce buradaki doktorum aradı. ilk rutin gebelik test sonuçlarımla ilgili. bulmuşken sordum kan testine gideyim mi dye. bizi artık ilgilendirmiyo bhcg seviyesi boşuna hastaneye girme dedi. :D

O cok degisken bi deger canim baktim simdi 5hafta degerlerine 7 bine kadar yolu var bende 500 olur bi baskasinda 1000 olur. Seninki kac
Normal olması gereken ne aceba. Sonra kese görünmüyor bebek görünmüyo sağlıksz deniliyor. Suan değerim 1180 cok mu düşük değer

Normal olması gereken ne aceba. Sonra kese görünmüyor bebek görünmüyo sağlıksz deniliyor. Suan değerim 1180 cok mu düşük değer
Haftaya gore beta dusuk olayini cok bilmiyorum onemli olan degerin katlanarak yukselmesi ben 3 binden snra keseyi gordum

Ah o bulantilar baslasada desemki evet hersey yolunda ☺ saka bi yana baslamadi. Onceki iki gebeligimdede olmamisti. Ama onlardan farkli olarak mide yanmam var agzimda tat yok. İstahiminda masallahi var habire yiyorum. Balik yagi kullaniyorum okadar zaman kullandim ayni ilaci ilk defa 1 haftadir ilaci ictikten snra balik kokusu geliyor midemden ay cok fena hemde sanki cig balik yutmusum ama buna bile olsun demekki hamilelikten oluyor diyorum hergun ilaci aldiktan snra bekliyorum olacakmi yine diye 😂😂 delirmeye 5 kala 😂😂😂
🤣🤣🤣 benim bulantılar 2 gündür sabahları var balık yağından rahatsız oluyorsan geceleri uyumadan önce iç daha iyi oluyor

Canım bakarsan zaten haftaya göre beya değer aralıklara baya açık. 1180 de vajinalde de görünmüyor. 1500 ü aştığında vajinal ultrasonla kese vs görünüyor. Yükselmeler iyiyse kafana takma haftaya uygunluğunu.

Canım bakarsan zaten haftaya göre beya değer aralıklara baya açık. 1180 de vajinalde de görünmüyor. 1500 ü aştığında vajinal ultrasonla kese vs görünüyor. Yükselmeler iyiyse kafana takma haftaya uygunluğunu.
Çarsamba gününe doktor muayne dedi. Ama bazıları düşük diyo işte değere

Back