• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

2. Günü ya da en geç 3. Günü gitmelisin. Zaten muhtemelen onlar tekrar sana kan tahlili yapacaklardır. Benin öyle olmuştu yabi bütün hormonlarima tekrar baktılar eşimden sperm örneği aldılar. Bende 1.5 sene olmuştum rahim filmi cektireli ama benden istemedi. Güzel çekilmiş bir film dedi. Sizdeki infertilite sebebine göre de değerlendirebilir durumları yaşa göre falan belki
Anladım kuzum eşten kaynaklı benim infetilite durumu insallah benden de istemez ben anestezisiz çekildim smear testi de 1,5 yıl oldu temiz çıkmıştı ama ona da kendi karar verecek öyleyse kuzum

Öyle canım. Benim de benek görünene dek doktorum sürekli kimyasal kimyasal dediği için bebeği görüp kalp atışını duyunca sevinemedim, donup kaldım. Öyle şartlanmıştım ki kese dahi görmeyeceğime, kesenin boş kalacağına. Şimdi iyi gitse bile hep bi olumsuzluk bekliyorum nedense. Kafamı toparlasam da olmuyor. Yarın kan versem mi diye dönüp duruyor kafamda 🤦🏼‍♀️ En son geçen salı vermiştim
Evet senin surecte cok sikintili ilerledi. Benim aklima da sokma simdi. Beta ilerleyen zamanda yuzde 60 ve uzeri katlamiyomus daha az katlamaya basliyomus. Hic kafayi bulandirmamak lazim belkide. Olumsuzlukladan korka korka uzerimize cekmeyelim onlari. Hersey olacagina varir

Arkadaşlar İlaç rapor süresi 1 ay ya onu nasıl tedaviye denk getiriyorsunuz.Doktor o ay tedaviye baslamazsa ne olacak. Yada adet tarihi uymazsa.
Oyle bisey mi var. Benim ilk raporu cikarttiktan snra tedavim iptal edildi iki ay ara verdik yine ayni raporla devam ettim

Evet senin surecte cok sikintili ilerledi. Benim aklima da sokma simdi. Beta ilerleyen zamanda yuzde 60 ve uzeri katlamiyomus daha az katlamaya basliyomus. Hic kafayi bulandirmamak lazim belkide. Olumsuzlukladan korka korka uzerimize cekmeyelim onlari. Hersey olacagina varir
Ah nasıl haklısın! Gitmedim bugün, gitmeyeceğim. Eşim de yanımda değil, gittikçe zor oluyor. Kendi kendime kuruyorum bazen. Neyse kendime puzzle dan sonra yeni bir uğraş buldum. Şunu yapacağım tablo olarak, baya zaman alıyor. 😂
E71D3497-709C-4367-8D24-B9719DF618C8.webp

An
24 kuzum ama ileri hareket çok çok dusuk bizde yavaş hareketli de 0
Sperm sayısı normal yolla hamile kalman için yeterli canım, sperm sayısı çok az olduğunda morfoloji bakılamıyor genelde. Benim sana nacizane tavsiyem, morfolojinin yanı sıra SPERM DNA HASAR testi yaptırmanız spermin dna sı bozuk ise yumurtaya ulaşsa bile dölleyemiyor. DNA HASARI yüksek ise antioksidan tedavisi ile düşüyor. Morfolojinin tüp bebek de çok onemli olduğunu düşünmüyorum çünkü mikroenjeksiyon ile en düzgün spermler seçiliyor.

Oyle bisey mi var. Benim ilk raporu cikarttiktan snra tedavim iptal edildi iki ay ara verdik yine ayni raporla devam ettim
İlaclarda yine indirim oldumu yani. Acaba reçete tarihimi uzun tuttular. İlaç raporu bir ay bir ay dolduktan sonra devlet karşılamıyor diye biliyorum.Bu arada ikinci aşılamayı yaptırmak zorundaymisim sordumda🙄 Tüp bebek tutmamış aşılama istiyorlar garip gerçekten.Bu adetle direk aşılmaya basliycam😅

Back