- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #6.621
24 kuzum ama ileri hareket çok çok dusuk bizde yavaş hareketli de 0Sperm sayısı ml de kaç milyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 kuzum ama ileri hareket çok çok dusuk bizde yavaş hareketli de 0Sperm sayısı ml de kaç milyon
Anladım kuzum eşten kaynaklı benim infetilite durumu insallah benden de istemez ben anestezisiz çekildim smear testi de 1,5 yıl oldu temiz çıkmıştı ama ona da kendi karar verecek öyleyse kuzum2. Günü ya da en geç 3. Günü gitmelisin. Zaten muhtemelen onlar tekrar sana kan tahlili yapacaklardır. Benin öyle olmuştu yabi bütün hormonlarima tekrar baktılar eşimden sperm örneği aldılar. Bende 1.5 sene olmuştum rahim filmi cektireli ama benden istemedi. Güzel çekilmiş bir film dedi. Sizdeki infertilite sebebine göre de değerlendirebilir durumları yaşa göre falan belki
Transfer sonrasi surec herkeste farkli ilerliyor vucutlarimiz ilaclara farkli tepkiler verebilirTeşekkü
teşekkür ederim. Benim canımı sıkan karın içi basıncın olmaması diyorlar ya ondan... bu ikinci transferim korkuyorum ne yalan söyleyim
Evet senin surecte cok sikintili ilerledi. Benim aklima da sokma simdi. Beta ilerleyen zamanda yuzde 60 ve uzeri katlamiyomus daha az katlamaya basliyomus. Hic kafayi bulandirmamak lazim belkide. Olumsuzlukladan korka korka uzerimize cekmeyelim onlari. Hersey olacagina varirÖyle canım. Benim de benek görünene dek doktorum sürekli kimyasal kimyasal dediği için bebeği görüp kalp atışını duyunca sevinemedim, donup kaldım. Öyle şartlanmıştım ki kese dahi görmeyeceğime, kesenin boş kalacağına. Şimdi iyi gitse bile hep bi olumsuzluk bekliyorum nedense. Kafamı toparlasam da olmuyor. Yarın kan versem mi diye dönüp duruyor kafamdaEn son geçen salı vermiştim
Oyle bisey mi var. Benim ilk raporu cikarttiktan snra tedavim iptal edildi iki ay ara verdik yine ayni raporla devam ettimArkadaşlar İlaç rapor süresi 1 ay ya onu nasıl tedaviye denk getiriyorsunuz.Doktor o ay tedaviye baslamazsa ne olacak. Yada adet tarihi uymazsa.
Hayir kan vermedim ben transfer gunu e nabizdanda kontrol ettim bakilmamisKızlar birşey sorucam tranfer günü hiç kan testi oldunuzmu tsh vs gibi hiçbir değere baktılarmı
Ah nasıl haklısın! Gitmedim bugün, gitmeyeceğim. Eşim de yanımda değil, gittikçe zor oluyor. Kendi kendime kuruyorum bazen. Neyse kendime puzzle dan sonra yeni bir uğraş buldum. Şunu yapacağım tablo olarak, baya zaman alıyor.Evet senin surecte cok sikintili ilerledi. Benim aklima da sokma simdi. Beta ilerleyen zamanda yuzde 60 ve uzeri katlamiyomus daha az katlamaya basliyomus. Hic kafayi bulandirmamak lazim belkide. Olumsuzlukladan korka korka uzerimize cekmeyelim onlari. Hersey olacagina varir
Sperm sayısı normal yolla hamile kalman için yeterli canım, sperm sayısı çok az olduğunda morfoloji bakılamıyor genelde. Benim sana nacizane tavsiyem, morfolojinin yanı sıra SPERM DNA HASAR testi yaptırmanız spermin dna sı bozuk ise yumurtaya ulaşsa bile dölleyemiyor. DNA HASARI yüksek ise antioksidan tedavisi ile düşüyor. Morfolojinin tüp bebek de çok onemli olduğunu düşünmüyorum çünkü mikroenjeksiyon ile en düzgün spermler seçiliyor.24 kuzum ama ileri hareket çok çok dusuk bizde yavaş hareketli de 0
Sağol canım ama kabız olmayı doktorlar ıkınmaktan dolayı diyorlar galiba olmayın diyeCanım sıkıntı yapma ben midenin sesinden uyuyamıyordum bazenaç karnına kayısı ye zeytinyağına ekmek batırıp ye. Çok şükür ben bunları yapıp hiç kabız olmadım
7.haftaya çağırdı canım benıKızlar bir şey soracam değerim yükselmiş çok şükür haftaya kese görmeye randevu verdiler peki kalp atışını ne zaman duyarım ?
Yani keseyi gördükten bir hafta sonrası mıydı?7.haftaya çağırdı canım benı
Aynen öyle canım ama alttan bakıcakYani keseyi gördükten bir hafta sonrası mıydı?
Anladım teşekkürlerAynen öyle canım ama alttan bakıcak
İlaclarda yine indirim oldumu yani. Acaba reçete tarihimi uzun tuttular. İlaç raporu bir ay bir ay dolduktan sonra devlet karşılamıyor diye biliyorum.Bu arada ikinci aşılamayı yaptırmak zorundaymisim sordumdaOyle bisey mi var. Benim ilk raporu cikarttiktan snra tedavim iptal edildi iki ay ara verdik yine ayni raporla devam ettim
Beni de cumartesi icin kese görmeye çağırdılar bulantilarim basladi bugun cok erken degil mi sen nasilsin canimKızlar bir şey soracam değerim yükselmiş çok şükür haftaya kese görmeye randevu verdiler peki kalp atışını ne zaman duyarım ?
Ben dun keseyi gordum, ve 26 si kalp atisi icin cagirdi beni. Dun 5+4 haftaydi, 26 si 7+4 oluyor insallah.Kızlar bir şey soracam değerim yükselmiş çok şükür haftaya kese görmeye randevu verdiler peki kalp atışını ne zaman duyarım ?
Çok şükür darısı başıma . Yani iki hafta oluyor aralarında o zamanBen dun keseyi gordum, ve 26 si kalp atisi icin cagirdi beni. Dun 5+4 haftaydi, 26 si 7+4 oluyor insallah.
Beni de haftaya çarşamba çağırdı ben de hiçbir belirti yok sadece çok az koku hassasiyeti var o da yok denecek kadar az.Beni de cumartesi icin kese görmeye çağırdılar bulantilarim basladi bugun cok erken degil mi sen nasilsin canim
Insallah canim. Evet 7 ci haftada kalp atisi icin. Insallah sende guzel haberler alirsinÇok şükür darısı başıma . Yani iki hafta oluyor aralarında o zaman