Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

3740 en son yaptirdigimdi keseyi gordu daha istemedi. Ama bi tane daha yaptirip 10 binleri gormek icimde kalmadi degil. Sen niye doktorsuz takiliyosun
Keyif alıyorsan bence devam...nolmuş yani belki değişikliğe aş eriyoruz..
Zaten hiç bi belirtim yok bebekle aramdaki tek iletişim o sayılar yani sayılarla iletişim kuruyoruz. Bugün mesela ben büyüdüm anne dört haneli sayılara çıktım dedi sağ olsun
Bi de yıllardır sıfırın üstünde beta görmemiş insanlar olarak sayı aşerdiğimiz doğrudur..
Ben tüp bebeği başka bi şehirde yaptırmıştım. Tüp bebek doktorumla aynı şehirde değiliz. Bulunduğum yerde yakın bi doktora gittim ondan da hiç memnun değilim. Mesajla tüp bebek doktoruma yazıyorum gelişmeleri. Burdaki doktor ilaca gerek yok diyor, tüp bebek doktoru ilaca devam diyor. Buradaki doktor tekrar beta yaptır diyor, tüp bebek doktorum artık betaya gerek yok diyor. İki kararsız doktorun arasında kaldım kendi yolumdan gidiyorum

Aynen Yine ayni muhabbet teknoloji ve olumsuzluklari

Öyle... Herşeye rağmen buna da şükür diyebiliyorsak ne mutlu bize birgün bizde yaşayacağız inanıyorum.

Çok şükür ediyorum canım..bugünde duydum kalp atışlarını..telefonda zil sesi yapasım var...vuc vuc vuc... sen nasılsın...
Bana dinletmedi. Doktorum 8- 9.haftadan once dinletmiyor. Sadece ekrandan gosterdi harekerini. O hali bile sahane. Zaten diger gebeligimde ekranda iki defa gorduk 3.de hadi tlfnu ayarlayin dinletecem demisti biz telefonu ayarlarken dur dur dedi surati dustu kalp atisi durmus dedi zorla o anı hic unutmuyorum o yuzden ultrasona her gidisimde ayni sahneyi yasiyorum bide o da da ayni oda. Direkt kalbi atiyomu diyorum sagolsun anlayisli 1 hafta arayla cagirdi beni

Tup bebek uzmani mi yasadigin sehirdeki doktor

Evet o kadar güzel durumu özetlemişsinki çok tatlısın.Gercekten insan yazacak bişey bulamıyor. İns güzel gönlünüze göre sonuçlar alırsınız
Hepimiz en kısa zamanda mutlu olalım inşallah bunu o kadar çok hakettik ki Allah hepimize nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Kızlar tekrardan merhaba,
Sizlerin yerleşme kanaması kaç gün sürdü benim içimde hep bi endişe doktor ilaçlara devam diyor ama kanama bir türlü bitmiyor tam bitecek gibi oldu bugün yine başladı değerlerimde az da olsa artış var ama doktor yeterli değil diyor
8. Gün beta değerim 16.59 du
9. Gün için tekrar istedi 26.51 çıktı
Bugün 12. Gün değeri 39.84 oldu
Ama doktor düşük riskin var diyor artış olduğu halde kanama vs olunca kimyasal gebelik diye düşünüyorum kimyasal gebelik yaşayanlar beta değeriniz ne zaman düşüşe geçti kanama ne kadar sürdü lütfen bilgilendirme yapabilir misiniz doktorum çokta bilgi vermiyor açıkçası sanki kandırılmış hissediyorum kendimi ücreti aldı transferi yaptı tutsa da tutmasa da önemli değil sanki onun için içim içimi yiyor resmen

Kusura bakma sana hatırlatmak istemezdim...

Canim ben kimyasal yasadim ama betadan farkedilmedi baska bir degerden anladi doktorum ben asilama tutmadi adet oldum diye kontrole gitmistim. o ayki adet kanamam cok yogun koyu parcaliydi o sekilde bi kanama adetlerimde hic olmamisti adet olmadigi belliydi yani

Lekelenme sı olan arkadslar esınızle rh uyusmazlıgınız varmı, oda lekelenme yapıyor iğnesinde 26. Haftada dgl erken vuruyorlar bıkgınız olsun ıstedım. Anne rh _ baba rh+ ise uyusmazlık olur

Lekelenme sı olan arkadslar esınızle rh uyusmazlıgınız varmı, oda lekelenme yapıyor iğnesinde 26. Haftada dgl erken vuruyorlar bıkgınız olsun ıstedım. Anne rh _ baba rh+ ise uyusmazlık olur
O yuzden her defasinda kan gruplarimizi soruyor doktor. Guzel hatirlatma iyi ki yazdin

Benimde 3 gün önce çok yoğundu iki üç kere pıhtı düştü gibi doktora söyledim hemen test isteyip iğne takviyesi verdi düşük tehlikesi diyip duruyor ama düşük olsa beta değeri düşmez miydi şimdi artış yapıyor ne olacak çok belirsiz durum beni yoruyor senin hangi değerden anladı doktorun canım beta değerin yükseliyor muydu böyle ?

Benimde ilk tüp bebek denemem 16 tane yumurta toplandı 5 tane döllendi transferden önce embriyolar çok kaliteli ne versek tutar vs diyordu doktor hatta ikiz olacak diye bekliyorduk ama şimdi istediğimiz gibi değil değerler düşük riski vs diyor anlamıyorum bende ne değişiyor aslında bende çok kontrol yapılmadı eşimde sorun çıkınca bana çok bakmadan tüp bebek denildi acaba bir sorun mu var tüp bebekte tutmuyor diye düşünmeye başladım

Merhabalar,ben de 8 eylül (dün) havuz yöntemiyle toplanan 3.gün dondurulmuş 2embriyo transferim oldu.Bugun 2.günüm.Yediklerime dikkat ediyorum.4 gun evde dinlenip pazartesi 5.gun işe baslayacagin mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…