Gebeliğe Hazırlık Eylul 2019 aşilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gonal f kullanip benim gb istahi acilan var mi ya baskaa 🤧🤧🤧 mid3 bulantilari yine basladiiiiii yarin hacamata gidecegim gunlerdir et sut yemiyorum midem fena makarnaya bulgura yuklendim 🤢🤢

Ignenin 6. Gunu gonal f 50 lik sagda 11 mm solda 10 mm 2 yumurta iyi mi szce ??

Bugun itibariyle tekrar asilamaya baslamis bulunmaktayim
Gonal f 450 ile basladik bu aksam ilk igne etkilerini gun gun yazacagim sureci yazacagim insallah bu sefer tutar dualarinizi eksik etmeyin ❤🤲
İnşallah canım, Rabbim hayırla sonuçlandırsın. Bende çok merak ediyorum aşılama sürecini. Bende bu ay regl olduğumda hormon tahlillerimi yaptırıcam. Sorun yoksa hormonlarımda aşılama yapabilirimç. İnşallah gerek kalmaz.

İnşallah canım, Rabbim hayırla sonuçlandırsın. Bende çok merak ediyorum aşılama sürecini. Bende bu ay regl olduğumda hormon tahlillerimi yaptırıcam. Sorun yoksa hormonlarımda aşılama yapabilirimç. İnşallah gerek kalmaz.
Amin canim insallah kolay bir surec bu sefer 2 yumurta cikti cok sukur . Insallah gerek kalmaz 🤲

Insallah 2 si de kaliteli olur ilacin dozunu dusurdu ama 😔 cabuk gelismis dedi gecenki 7.8 mm falandi 😳 folik asit aldm hacamat yPtrdm ondan mi acep 😂
Merhaba canım tedavin hayırla sonuçlansin inşallah gönlüne göre olsun her şey 🙏🏻 Acaba sıkıntı neydi sizde erkek faktörü mü tabi söylemek istemezsen anlarım 😊 Bı de kaçıncı asilaman olacak ?

Insallah 2 si de kaliteli olur ilacin dozunu dusurdu ama 😔 cabuk gelismis dedi gecenki 7.8 mm falandi 😳 folik asit aldm hacamat yPtrdm ondan mi acep 😂
Merhaba hyirli sonuç alirsin insallah . Bisey sorabilir miyim acep ? Gonolf u hergun 1 tarafa mi yoksa bir gun saga biegun sola seklinde mi kullandin

Merhaba hyirli sonuç alirsin insallah . Bisey sorabilir miyim acep ? Gonolf u hergun 1 tarafa mi yoksa bir gun saga biegun sola seklinde mi kullandin
Bir kez vurulur göbeğin sağı solu farketmez, ben daha önce yaptırdım bir gün sağ bir gün sol yapıyorduk..
Aşılama kolay iğnesi olsun aşılaması olsun..tüp bebek bir tık daha zor iğne sayısı fazla..
2 kere yaptırdım ilk ay acemi olunca insan panikliyor psikolojik falan ikinci defa da alışınca çok abartmaya gerek yokmuş. İğneleri kolay çünkü bir kez yapılıyor hergün aynı saatte yapın aksatmayın.

Igne 7. Gun kabizlik basladi 😑:KK35:
kefir iç ve kayısı ye , hatta akşamdan suya kayısıyı koy sabah suyunu iç ve kayısıyı yiyin..
Malesef iştah açıyor bu iğneler bende 2kilo aldım özellikle karın çevresi. Şişkinlik yapar sonrasında verdim
Düşük doz da başlamış çünkü cevap vermiş yumurtaların bu bile iyi cevap vermesi.
günde 1-2 mm büyür yumurta.
muhtmelen 12.-14. günler aşılamanı olursun.

Bir kez vurulur göbeğin sağı solu farketmez, ben daha önce yaptırdım bir gün sağ bir gün sol yapıyorduk..
Aşılama kolay iğnesi olsun aşılaması olsun..tüp bebek bir tık daha zor iğne sayısı fazla..
2 kere yaptırdım ilk ay acemi olunca insan panikliyor psikolojik falan ikinci defa da alışınca çok abartmaya gerek yokmuş. İğneleri kolay çünkü bir kez yapılıyor hergün aynı saatte yapın aksatmayın.
Dikkat ediyorum her gun ayno saatte yapmaya 🤗 Allah yardimcimiz olsun insallah

Farketmiyo canim genelde sagdan yapiyom sol morariyo sanki kaya gb grmiyor igne ondan smdi de 300 luk yazdi onu da 50 50 alcam

kefir iç ve kayısı ye , hatta akşamdan suya kayısıyı koy sabah suyunu iç ve kayısıyı yiyin..
Malesef iştah açıyor bu iğneler bende 2kilo aldım özellikle karın çevresi. Şişkinlik yapar sonrasında verdim
Düşük doz da başlamış çünkü cevap vermiş yumurtaların bu bile iyi cevap vermesi.
günde 1-2 mm büyür yumurta.
muhtmelen 12.-14. günler aşılamanı olursun.
Insallah iyiyle gonlumce sonuclansin 🤲 neler yapmadim ki en son dayanamadim bitkisel.bi hap varya b ile baslayan ondan ictm icim sissti nelrr yapmadm ki kayisilar elma sulari havuc sulari yok kaldi icimde 😆

Farketmiyo canim genelde sagdan yapiyom sol morariyo sanki kaya gb grmiyor igne ondan smdi de 300 luk yazdi
Hayirlisi olsun ben sw yeni basladim tedaviye bugun 3. Gunum olucak gonolf 450 kullaniyorum . Peki dolapta mi yoksa odada mi muhafaza ediyorsun igneni

Back