Eylül 2017 çiftçizgi II ayı olsun

Sağol canım. Hamile kalmadan öncede yine muayene olmuştum o zamanda yoktu kist falan bizde anlamadık 3 ayda nasıl çıktı büyüdü. Ca125 değerim 22 çıkıyor sadece ultrason görüntüsünden çikolata kisti olduğunu anlıyorlar ve doğum k.h. kullandım erimedi tüp bebek öncesi 2 ay zoladex geçici menopoz iğnesi yaptırdım doktorum istedi bunu da kisti baskilamasi için yine boyut aynı tabi. Tek çarem gebelik

Canım histeroskopi yapmadan nasıl anladılar hormon değerin normal usg ile anlaşılmaz ki yani tanı konamaz

Canım başın sağolsun seninde Allah sabır versin benimde herşey yolunda giderken rutin kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Kurtajdan sonra benim adetim hemen gelmedi yaklaşık 35 gün sonra ilaçla adet gördüm ama çok az şekilde o da normal değildi sonraki aylarda normal adetim duzensizlesmeye başladı önce kahve leke sonra kırmızıya dönüyordu bundan şüphelendim ve kürtaj sonrası 3. Adette kontrole gittim. 4.5 cm kist var ama ne olduğu belli değil dediler doğum kontrol hapı verdi bi sonraki ay yine aynı bu sefer testler tahliller falan derken kist duruyo ama değerler normal bu şekilde oldu

Canım histeroskopi yapmadan nasıl anladılar hormon değerin normal usg ile anlaşılmaz ki yani yani konamaz
Bu kist normalde cinsel ilişki esnasında ağrı yaparmış adetler sancılı olurmuş düzensizlik yaparmış hamile kalamazsın güç olur tuplerde yapışıklık yaparmış rahim filmi çekerek bunada bakıldı hepsi temiz ve iyi. Bana laparoskopi olmalısın diyen doktorda çok oldu ama istemedim çocuğum yok diye. Şuan ki doktorum laparoskopi ve histereskopi gibi operosyanlarda çok başarılı bir hekim o da şuan gerek yok durumun iyi dedi tüp bebek önerdi

Yavrucum tamam hepsi doğru da mesela bende 7 7 6 cm lik 3 kist alındı şimdi 1 cm lik var ameliyat olduktan sonra yeniden çıktı
İlişkide ağrı olmuyor
Çok sancim olmuyor

Bunlar kişiye göre değişir
Senin hormonun özellikle ca 125 normalse sana nasıl endometriozis tanısı kondu sonuç olarak usg de benim en büyük kistime 10 cm dediler ama 7 cıktı yani usg çok genel birşey hekimler sadece yorumda bulunurlar

Ben senin yerinde olsam tedavin inşallah olumlu sonuçlanır ama sonuçlanmazsa bir histeroskopi yaptır derim
4.5 cm az değil ve benim 1 cm olmasına rağmen ca 125 değerim 70
Usg de nerdeyse gözükmüyor bile

Bak kafamı karıştırdın şimdi histereskopiden şuana kadar kimse bahsetmedi sadece laparoskopi yapıp alalım temizleyelim dendi. Histereskopi bildiğim kadarıyla rahimle ilgili sorun olduğunda vajinadan girilerek yapılıyo laparoskopi de göbekten girilerek yapılıyo yumurtalık kistleri falan temizleniyor
Zaten hemen karar veremediler takip edildi bir sure ve bir sürü doktor gezdim hepsi de görüntü itibariyle çikolata kıstı dedi başka kist olsa erirmiş küçülürmüş. Mesela laparoskopiyle girildiğinde daha net anlaşılır da dendi ama %90 çikolata kisti diyorlar

Merhaba bizde tüp bebek tedavisine başladık.26 agustosta opu oldu.birde miyom alındı kasım 2 transfer olacak eger miyom yenilemezse.6 yumurta toplandı 6 sı da döllendi ama embriyoların hepsi 1. Kalite değil.5. Gunden sona dondurulcaklar inşallah dayanırlar yarın 4. Gun.hergun arayıp bilgi veriyolar haber beklemek cok zor

Hayırlı olsun tedavin canım. Insallah kaliteli sağlıklı embriyolarin olur sayı az diye üzülme kaliteli olması sayıyla ilgili olmuyormuş bende yeni öğrendim ilk tedavim :) inşallah blastokist seviyesine ulaşır hepsi

Nasıl gri canm anlamadımki nasıl bakmak lzm yani kacıncı gün bakayım sen ne zaman bakacaksın

tedavileriniz hayırla en güzel şekilde sonuçlansın inşallah arkadaşlar,
transferi olan arkadaşlar rahim dinlendirme yaptı mı doktorlarınız? yoksa opu da transfer de aynı ay mı oldu?

amin canım aminn.. ne güzel dualar etmişsin <3

tedavileriniz hayırla en güzel şekilde sonuçlansın inşallah arkadaşlar,
transferi olan arkadaşlar rahim dinlendirme yaptı mı doktorlarınız? yoksa opu da transfer de aynı ay mı oldu?
Amin cümlemizin inşallah canım. Benim ilk denemem opu sonrası transferim 5 gün sonra oldu rahim dinlendirme yapılmadı.

Sağol canım.. ben kürtajdan sonra ilk adetimi 28. Günde oldum ama az geldi. Bir doktor önerdiler ona gideyim dedim kürtajdan 40 gün sonra falan 4cm kist deyince şok oldum. Ne ara büyüdü ne zaman çıktı anlayamadım. Ondan sonra bir adet daha gördüm ama o da azdı doktora da gidemiyorum. O masaya yattığımda bebeğim geliyor gözümün önüne o hareketsiz melek hali.. inşallah Rabbim tez zamanda acılarımızı unutturur.

Seni çok iyi anlıyorum bende çok zor günler geçirdim canım 1sene oldu unutulmuyor ama alışıyorsun zamanla meleklerimiz bize sefaatci olacak inşallah onlar en güzel yerde. Ama bu konuyu ihmal edip geciktirme belkide çikolata kıstı değildir mutlaka en kısa zamanda git kontrole canım

ARKADAŞLAR SİZLERE BİR ŞEY TAVSİYE EDECEĞİM HEPİNİZ ENBİYA SR. 88.89.90.91. AYETLERİ BOL BOL OKUYUN OLURMU...

Kızlar merhaba. Bu ay histeroskopi yapılmıstı bana. Normalde adetim 2 gün sonra başlayacaktı ama 3 gündür kanamam var. Bu kanama adet kanaması mı normal bi kanama mı anlayamadığımdan doktora gittim çünkü adetsem eğer iğnelere başlamam gerekiyo. Doktor ultrasonla baktı anlayamadı. Kan istedi e2 ve progesterona bakmak için. E2 65 progesteron 1.35 çıktı. Doktor daha tam sökülmemiş adetin dedi. Progesteron 1in altına düşmesi lazımdı dedi cumartesi tekrar gel bakalım dedi.

Sormak istediğim bu 3 gündür yaşadığım kanama ne kanaması olabilir? Ve kan testinin yanlış olma olasılığı var mı? Kafamı takmak istemiyorum ama çok takıyorum. Bu ay başlamamız lazım tüp bebeğe

Hakkında hayırlısı olsun canım benm inş tez zamanda regli olursunda tedaviye başlarsın. Gerçi şimdi bayram doktorların çoğu izinde şimdi regli olsan oda ayrı sıkıntı

Kızlar merhabalar bende size birşey sormak istiyorum aklıma takıldı. Şimdi benim reglim başladığında genelde 1-2 gün lekelenme olur hemen kanama başlamaz. Doktor reglin başlayınca haber ver bana demişti lekelenme başlayınca hemen haber vereyim mi dedim evet dedi. Şimdi bazı yerlerde okuyorum da tam kanama başladığı ikinci günü tedaviye başlatanlar oluyormuş. Kafam karıştı size doktorlarınız ne söyledi? Lekelenme de olsa 2. Günü mü tedaviye başlatacaklar , yoksa regli tam söküldüğün de mi?

Benimde önce leke gelir sonra sökülür adetim doktor kanama çoğalınca çağırmıştı 2. Yada 3. Gün başlanıyor zaten ignelere canım yinede sor doktoruna sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…