- 24 Kasım 2016
- 233
- 262
- 36
-
- Konu Sahibi nevbaharcan
merhaba canım,Merhaba cnm ben varım bı oğlum var 5 yaşında kardeş için tüp bebek deneyeceğiz Allah hepimize tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin .Hrsde Batuhan Özmende yapacağız tüp bebeği.esimde azosperm var bendede yumurta rezervi düşüklüğü var Amh 066.
tabiki de31 ağustosta çift çizgi çıksa olabilir mi 1 günle kaybetmeyeyim
canım öncelikle bugün ki işleminin rahat bir şekilde geçmiş olmasını diliyorum, inşallah devamı da süper gelir.Merhabalar.ben de şuan da OPU için bekliyorum.azsonra işleme giricem Süreç sıkıntısız ilerlerse bende Eylül'de sonuç almış olurum. Ben koç üniversitesi hastanesinde Barış ATA ya gidiyorum.benim de bitane 5yaşınfa normal yolla olmuş bir kızım var,sonrasında hidrosalpenks sebebiyle tek tüpümü aldılar,amh 0,9 ve rezervim de az maalesef.yaşım 30 halbuki ama?ben de kızıma bir kardeş çok istiyorum daha sonrasidan neden denemedim dememek için bugün burdayım
oh maşallah canım, inşallah gönlünce ilerler tüm süreç. ben daha başlayamadım bile. bugünlerde bekliyorum bakalım.Merhaba benım ayın 18 inde yumurtalarım toplandı ohss riskinden dolayı transfer iptal edildi ve 5.gun donduruldu şimdi adet olmayı beklıyorum dondurulmus embrıyo transferı olucak Avrasya hospıtalda muayeneler oluyor Acıbadem Fulya hastanesınde yapılacak işlemler 6,5 yaşında bır oğlum var inş kuzuma bır kardeş gelicek rabbimiz izniyle
Amin inş rabbim tüm isteyenlere hayırla sağlıkla nasıp etsinoh maşallah canım, inşallah gönlünce ilerler tüm süreç. ben daha başlayamadım bile. bugünlerde bekliyorum bakalım.
maşallah yazan arkadaşlarım herkesin bir tane var. Rabbim bize de yaşatsın tez zamanda
Adetin 2.günü gittim dr iğnelerimi yazdı 3.gunu başladım 3 gün sonra kontrole gıttım sonra 3 gün sonra tekrar çağırdı iğnelere devam bu arada iki gün yumurtalar catlamasın dıyede başka iğne verdi 2 gün sonra 16 agustos gece 12 de çatlatma iğnemi oldum persembe hıc birşey vurmadım Cuma'da yumişler toplandıbir de opu sürecine gelen arkadaşlarım size bişey sormak istiyorum. ilk adetin 2.-3. günü gittiniz doktora, sonra ne sıklıkla gittiniz opu ya kadar? bir de kaç tane iğne vuruldunuz? neler kullandınız? süreci bir anlatabilir misiniz rica etsem?
Benim iğnelere adetin 4.günü başlandı şehir dışında olduğum için ama adetin 1.günğnden 4.gününe kadar yumurtalar büyümesin diye estrofem kullandım 3gün.günde 3 tablet sonra fostimon 300 iü başlandı,iğnelerin 4.günğnde ultrason kontrolüme gittim,sonra 3gün daha fostimon kullandım ve ek olarakta orgalutran başlandı yumurtalar erken çatlamasın diye,sonra tine ultrason kontrolüne gittim yumurtalar güzel büyümüştü e2 bakıldı 1000 küstülerde çıktı salı günüydü işte.akşam eve gelince bitane daha fostimon akşam ve çarşamba sabahı orgalutran vuruldum yine ultrason kontrolü ve e2 bakıldı 1200 küsür olmuştu.dr artık OPU ya hazırız sesi.çarşamba akşamı ovitrelle çtlama iğnesini vuruldum perşembe off geçti cuma yani bugünde OPU oldum sabah 8:30da çok rahattı.hatta şuan hastane bahçesinden yazıyorum :) eşim de aperm örneği verecek onu bekliyorum,sonra hemen döllenme olacakmış,yarın da embriyolglar arayıp transfer gününü kaç yumurtanın döllendiğini söyleyeceklermiş .. böyle işte şimdilik,içimde garip bi huzur ve sakinlik var.şuan tam tevekkül halindeydim,kendimi teslim ettim hayırlısı Allah tan :)bir de opu sürecine gelen arkadaşlarım size bişey sormak istiyorum. ilk adetin 2.-3. günü gittiniz doktora, sonra ne sıklıkla gittiniz opu ya kadar? bir de kaç tane iğne vuruldunuz? neler kullandınız? süreci bir anlatabilir misiniz rica etsem?
Transfer sonrası 4. Gundeyim canım 31 inde inşallah sonuç belli olacaktabiki dene durumdasın canım? transfer oldu sonuç mu bekliyorsun ohalde?
Transferden kaç gün sonra kan testi için çağırıyorlar acabaTransfer sonrası 4. Gundeyim canım 31 inde inşallah sonuç belli olacak
5. Gün embriyosu ise 10 3. Gün embriyosu ise 12 gün sonra kan tahlili istiyorlar canımTransferden kaç gün sonra kan testi için çağırıyorlar acaba