Eylül 2017 çiftçizgi II ayı olsun

İşte aynı bndede o var beni en cok korkutan o bndede dün ve onceki gün ck ygundu bugün braz dha seyrek ama var bide akıntınız nasıl varmı bnde 2. Gn azbi oldu ymurtlama dnemımdeki tarznda suan hc yk
Canım akıntı bende de oluyor ama ben progestan fitil kullanıyorum büyük ihtimalle ondan dolayı geliyo estrofem kullanıyorum mesela belkide bu belirti olarak saydiklarimizi bu ilaçlar yapıyo çünkü hormon ilaçları hepside

Canım akıntı bende de oluyor ama ben progestan fitil kullanıyorum büyük ihtimalle ondan dolayı geliyo estrofem kullanıyorum mesela belkide bu belirti olarak saydiklarimizi bu ilaçlar yapıyo çünkü hormon ilaçları hepside
Canm bnde estrofem kllnıyorm ama o hap sanmıyrm ama bnde crinone jel kllnıyrm cnm geri gelen faaln yk gelirsede yoğurt sklinde gelio

İşte aynı bndede o var beni en cok korkutan o bndede dün ve onceki gün ck ygundu bugün braz dha seyrek ama var bide akıntınız nasıl varmı bnde 2. Gn azbi oldu ymurtlama dnemımdeki tarznda suan hc yk
bende akıntı yok canım. jelin akıntıları geliyor sadece. mesela 1 saat önce agrım hafif vardı simdi yok. adet sancısının 1 su yıkanmış hali bu sancı. ilac içirecek boyutta değil. baskada farklı birşey yok vucudumda. gögüs acısı kramp vb şeyler gözlemlemiyorum.

bende akıntı yok canım. jelin akıntıları geliyor sadece. mesela 1 saat önce agrım hafif vardı simdi yok. adet sancısının 1 su yıkanmış hali bu sancı. ilac içirecek boyutta değil. baskada farklı birşey yok vucudumda. gögüs acısı kramp vb şeyler gözlemlemiyorum.
Bndede göğüslerimin ucu sıstı sanki cnm hafif sancı var elleyince sende crinone jel kllnıonmu cnm

Bndede göğüslerimin ucu sıstı sanki cnm hafif sancı var elleyince sende crinone jel kllnıonmu cnm
evet canım crınone kullanıyorum günde 2 kere. ben normal zamanlarımda da gögüslerde hassasiyet yaşamazdım. bi yasmin doğum kontrolunu kullanırken şişerlerdi davul gibi.

evet canım crınone kullanıyorum günde 2 kere. ben normal zamanlarımda da gögüslerde hassasiyet yaşamazdım. bi yasmin doğum kontrolunu kullanırken şişerlerdi davul gibi.
Bn günde 1 kz kllnıyrm cnm blast embrıyosumu seninkide kac transfern oldu bnm 1 tne transfer edildi

Bn günde 1 kz kllnıyrm cnm blast embrıyosumu seninkide kac transfern oldu bnm 1 tne transfer edildi
benımki morula canım 4. gun embr. yas 36 ve 2 adet transfer oldu,embriyolog ıyı görünüyolar beklemeye değecek sayıda olsa riske atıp bekleriz ama zaten 3 embriyo vardı beklemeden koydular.mesela şuan agrı falan kalmadı yok birşey.

benımki morula canım 4. gun embr. yas 36 ve 2 adet transfer oldu,embriyolog ıyı görünüyolar beklemeye değecek sayıda olsa riske atıp bekleriz ama zaten 3 embriyo vardı beklemeden koydular.mesela şuan agrı falan kalmadı yok birşey.
Ay ins cnm inş bebişlerin sana tutunmuştur ya inş birinden biri olsn tutar inş bnmde bgün daha az agrım ıns bnmde tutmultur seninde hepimizinde yaaaa

Ay ins cnm inş bebişlerin sana tutunmuştur ya inş birinden biri olsn tutar inş bnmde bgün daha az agrım ıns bnmde tutmultur seninde hepimizinde yaaaa
insallahh canım benim isteyen bekleyen anne baba olmayı hakeden herkese nasip etsin rabbim. agrılar baslarsa yazarım yine sana canım

Cnm ya korku cok var bnde diyorum ama bayram ya şimdi iş güç tesbir için idrarım koyu deil o yzden kprkuyorum tutmadı die ama göğüslerim değisti gbi gelio sizde ne gbi belirtiler var bnde tek embryo transferi oldu
Sabah ilk idrarınız yapmalısın canım
Bende belirgin bir belirti yok ilk günden beri ara ara regl ağrım ve kasik ağrım var o kadar

Is yapma canım ben yapmıyorum şahsen evimde pis umrunda da değil:KK66:

Ay deme ya bende varsa çıksın yoksada belli olsun bir an önce derdindeyim kimyasal olabileceği ihtimalini hiç düşünmedim açıkçası
Amin inşallah hepimiz çifte bayram yaşarız :dua::nazar:
Canım okuyoruz tup bebekte kimyasal çok oluyor değerin sürekli artması önemli

Benim ilk gebeliğim kimyasaldı o yüzden çok korkuyorum

Hakkımızda hayırlısı inşallah meleklerimiz bizimledir

Canım kötü düşünme pozitif ol ki bebeğinde tutunsun sana herkesde aynı olacak diye birşey yok ki sonuçta herkesin sorunu farklı. Mesela benim ve eşimin aslında hiç bir problemimiz yok sadece 4.5 cm çikolata kisti var bende ama herşeyim normal çıkıyor. Yani yaş erken olduğu için ve durumuma göre %60 gebelik şansi verdi doktorum ama tabiki en önemlisi birde Allah ol diyecek o var biz tedbirmizi alıyoruz takdir onun hayırlısı olsun..
Bende de çikolata kisti var ;(
Miyom ve polip te cabasi doktorum %40 dedi sansa

Canım okuyoruz tup bebekte kimyasal çok oluyor değerin sürekli artması önemli

Benim ilk gebeliğim kimyasaldı o yüzden çok korkuyorum

Hakkımızda hayırlısı inşallah meleklerimiz bizimledir

Evet canım haklısın bende şahit oldum. Hayırlısı Allahtan ne diyeyim inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur..

Sabah ilk idrarınız yapmalısın canım
Bende belirgin bir belirti yok ilk günden beri ara ara regl ağrım ve kasik ağrım var o kadar

Is yapma canım ben yapmıyorum şahsen evimde pis umrunda da değil:KK66:
Yok canım aynı benimde oyle eşim yapıo saolsun ama bayram gelen giden falan kaynanama gidecem bayramda illa ayakta kalırız södi yatıyorum canım arada kalkıyorum geziyorum ev içinde yarın 7. Gnüm sbah yapsam cıkarmıki bilmiyorum bndede bel agrısı kasıklarda batmalar arada hafif agrm oluyor ama inş bebegm yerlesmıstr daha agrımaz yaaa bebişlerimiz bizimledir hep belirti arıyor insan

Evet canım haklısın bende şahit oldum. Hayırlısı Allahtan ne diyeyim inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur..
Yok canım aynı benimde oyle eşim yapıo saolsun ama bayram gelen giden falan kaynanama gidecem bayramda illa ayakta kalırız södi yatıyorum canım arada kalkıyorum geziyorum ev içinde yarın 7. Gnüm sbah yapsam cıkarmıki bilmiyorum bndede bel agrısı kasıklarda batmalar arada hafif agrm oluyor ama inş bebegm yerlesmıstr daha agrımaz yaaa bebişlerimiz bizimledir hep belirti arıyor insan
Şimdi canım varsa çıkar bakmayı biliyorsan tabi:KK66:

Silik çıkınca anliyorsan görebilirsin hi anlamam dersen hiç yapma
Bu testler b hcg 10 a karşı duyarlı

Gri çok silik çıkınca anlıyorum ben kaseti açıp öyle bakınca ışığa doğru çıkıyor ama çok dikkat etmek lazım yoksa boşuna üzülürsün yok sanarsın

5. Gün embriyosu 6. Günde b hcg salgılamaya başlıyor..

Bende de çikolata kisti var ;(
Miyom ve polip te cabasi doktorum %40 dedi sansa
Ahh o çikolata kisti yok mu başıma bu dertleri açan o oldu zaten. Ben geçen sene haziran ayında 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Ve doğal yolla hamile kalmıştım. Kürtaj olduktan 3 ay sonra bu kist çıktı o zamandan beri de var ama çok şükür hormon değerlerim hsg sonucum falan iyi. Geçmiş olsun sanada

Kızlar ayın 12 si gibi transferim olacak sanırım dondurulmuş embriyo transferi dr um doğal siklus ta yapalım dedi estrofem kullanmayalım dedi ne tavsiye edersiniz bu süreçte

Ahh o çikolata kisti yok mu başıma bu dertleri açan o oldu zaten. Ben geçen sene haziran ayında 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu. Ve doğal yolla hamile kalmıştım. Kürtaj olduktan 3 ay sonra bu kist çıktı o zamandan beri de var ama çok şükür hormon değerlerim hsg sonucum falan iyi. Geçmiş olsun sanada
Başın sağolsun arkadaşım çok üzüldüm
Allah tez zamanda kucağını doldursun ca 125 değerin kaç
Çok ilginç gebelik bu kisti baskılar hatta küçültür gebelik sonrası çıkması degisik

Grubunuza dahil değilim kusura bakmayın kizlar.. Arkadaşın yazısı dikkatimi çekti bir şey danışmak istedim.
Çok geçmiş olsun cnm. Ben de yaklaşık 3 ay önce 14 haftalık bebegimin kalbi durduğu için kaybettim. 2 defa adet gördüm zamanında ama miktarda azalma var ve doktor geçen ay bir kist oluşmuş dedi boyutu da büyük yaklasik 4cm :KK43: çikolata kisti falan demedi ilaç verdi kullandım ama korkumdan da gidemiyorum. Senin de kürtajda sonra mı oluştu kist?

X