- 24 Kasım 2016
- 233
- 262
- 36
-
- Konu Sahibi nevbaharcan
amin canım inşallahHakkında hayırlısı olsun canım benm inş tez zamanda regli olursunda tedaviye başlarsın. Gerçi şimdi bayram doktorların çoğu izinde şimdi regli olsan oda ayrı sıkıntı
ami
amin canım inşallah
teşekkür ederim..
sen de bence lekelenme başlayınca bir ara doktorunu. o zaten doğru yönlendirir seni.
Benimde önce leke gelir sonra sökülür adetim doktor kanama çoğalınca çağırmıştı 2. Yada 3. Gün başlanıyor zaten ignelere canım yinede sor doktoruna sen
benim opu ile aynı ay oldu,dün hatta oldu transferim,1 tane 5.gün embriyosu, :)tedavileriniz hayırla en güzel şekilde sonuçlansın inşallah arkadaşlar,
transferi olan arkadaşlar rahim dinlendirme yaptı mı doktorlarınız? yoksa opu da transfer de aynı ay mı oldu?
Evet benim de doğum kontrol hapımın bitmesine 3 gün kaldı şu hapa başladım beri kanamalı adet göremedim size bir sorum var şu anda civanperçemi ve aslanpençesi içsem bi faydası olur mu adetimin düzgün sökülmesi için hapta kullanıyorum ya kafam karıştı lekelenme oluyor kanama olmuyor çünkü ve biz bu yüzden tüp bebek tedavisine başlayamıyoruz
doğum kontrol hapı kullanırken bitkisel otlar kullanmak sakıncalı mı olur diyosun
Yarın 2.gün olurKızlar bişey sorcam tüp bebek tedavisine başlıcaz adet olmamı bekliyorduk bugün 19:00 gibi regl oldum yarın 2.günüm mü olur yoksa 1 gün sonra mı 2 olur dr reglin 2.günü gel demişti
Çok teşekkürlerYarın 2.gün olur
İnşallah canım,bol şansÇok teşekkürlerHaydi bismillah inşallah hayırlısı olur
Yarın git 3. Günü de olur ama 2. Gün daha iyi demişti bana doktorum.Kızlar bişey sorcam tüp bebek tedavisine başlıcaz adet olmamı bekliyorduk bugün 19:00 gibi regl oldum yarın 2.günüm mü olur yoksa 1 gün sonra mı 2 olur dr reglin 2.günü gel demişti
benim ankara başket-ntte 2. deneme yaptırmayı düsünüyorm eylül deBaşkentte yağtıran var mı kızlar nerelerde yaptırıyosunuz tedaviyi
İlkinide mi Başkentte yaptırmıştınızbenim ankara başket-ntte 2. deneme yaptırmayı düsünüyorm eylül de