- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 37
-
- Konu Sahibi nevbaharcan
polikistik overi olan kadınlarda bu tarz yumurtalıkların uyarıldıgı durumlarda,zaten yumurtalıkta kistik bir çok folikül oldugu için hepsi birden büyümeye başlar,ama bu demek değildir ki hepsi kalteli hepsi döllenecek.burda 30 yumurtası toplanan ama transfer gününde sadece bir tane embriyosu kalan birsürü arkadaş var.Kızlar bende aşılamada günde 1 içtiğim klomenle bile irili ufaklı 5 yumurta oluşmuştu. Doktora bunu söyledim o zamanki ultrason filmlerime falan da baktı ve şöyle bi program hazırladı bana.
Adetin 2.gününden 7.gününe kadar günde 2 adet klomen ve adetin 4.5.6.7.günleri Menopur 75 IU. 7.gün kontrole gel dedi
Genelde herkesin böyle mi yoksa benim yumurtalar çabuk çoğalıp büyüdüğü için ni bana özel bi program bu?
Amin cnm inş.ben gittim doktora bir sıkıntı Yok şükür reglinin başladığı gün haber ver bana dedi sonra çığıracak tedavi başlamış olacağım nasipse. Koenzim verdi eşim ve ben kullanacakmışız. Folik asit verdi birde sanırım biraz iltihap varmış fitil verdi Rahmi temizlemek için bunları kullan gelene kadar dedi benden haberler şimdilik bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun inş. Sen gittin mi doktora??
Gunaydin arkadaşlar bende memleketteyim tup bebeği yapacak doktorumla telefonda konuştuk adet günü gel başlayalım dedi .sizce daha önceden gidip on muayene olmak gerekmiyor mu
Hmm anladım cnn aslında bende 3 ay önce bitane kist vardi doktora bundan bahsetmeyi unuttum küçük bi kistti gitmismidir engel olurmu tedavime diye merak ettimAdet günü hem rahminin durumuna hem de büyümeye baslayan folikullerine bakip dozunuzu ayarlayacak cnm. Daha onceden yapmadiysan hormon tahlili isteyebilir
Hmm anladım cnn aslında bende 3 ay önce bitane kist vardi doktora bundan bahsetmeyi unuttum küçük bi kistti gitmismidir engel olurmu tedavime diye merak ettim
Canım cuma toplanmışsa ve döllenme olmuşsa cmrtesi 1.gun olur 24 saate bir takip ya mesela cuma saat 12 de döllenme olmuşsa takibe alıyor emriyolog ve cmrtesi 12 de 1 gün oluyor o gün arayıp söylüyorlar bugün 1.gun döllenme oldu sonra devam ediyor işte salı günü oluyorsa senin 4.gun oluyormerhaba arkadaşlar,size birşeu sormak istiyorum.ben dün OPU oldum,bügünde arayıp kaçı döllendi kaçı kaliteli falan diye bilgi verdiler laboratuvardan.p.tesi doktor ile görüşüp transfer için arayacaklarmış.şimdi sorum şu,dölllenmenin oldugu gün birinci gün olarak mı sayılıyor?yani benim eğer 5.gün transferi olursa,cuma OPU olup döllemişler aynı gün,salı günü mü transfer olacakk?
Allah tedavinin hayirla sonuclanmasini nasip etsin insallah arkadasim,Merhaba kızlar ben kendimle ilgili bilgileri paylaşayım 30 yaşındayım ve yüreğim 7 yıldır evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor 3 yıl önce bir kez hamile kaldım o da düşükle son buldu şimdilerde ilk tüp bebek için hazırlıktayız doktorum doğum kontrol hapı ve vitamin destekleri verdi adet olduğumda yani tahminen eylülün 10u gibi muayenede herşey uygunsa tüp bebek için iğneler başlayacak bende çikolata kisti prolaktin yüksekliği sorunları var sanırım polikistik over da var
İnşallah canım inşallah bu yolda Rabbim kimseyi oyalamasın ilk denememizde hepimiz pozitifi görelim ve sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah evlatlarımızı içimizdeki evlat hasreti de bu yolda çektiğimiz acılar da son bulsun inşallah evladımız olsun ve tüm geçmiş sıkıntılarımızı unutalım Allah'ın izniyleAllah tedavinin hayirla sonuclanmasini nasip etsin insallah arkadasim,
zaman yipratiyor biraz insani ama sonunun güzel oldugunu düsünmek gerek sanirim. bu ön tedavi olmadan belki negatif sonuc alacaktin ama simdi insallah ilk deneme de pozitifi görürsün
ben de tedaviye baslamak icin adet bekliyorum ama sanirim bu ay es gececek. olmadim hala. bekledikce de gelmiyor :)
Merhaba sizdemi bekleme süresindesiniz31 ağustosta çift çizgi çıksa olabilir mi 1 günle kaybetmeyeyim
Blast embryosu mu cnm ck az klmısTransfer sonrası 4. Gundeyim canım 31 inde inşallah sonuç belli olacak
Evet canım 8. Gundeyim heyecan dorukta..Merhaba sizdemi bekleme süresindesiniz
Geliyorum peşindenEvet canım 8. Gundeyim heyecan dorukta..
Aslında en iyisi cnm bklemek ck zor bnde idrar yapayıö diyorum belirtileriniz varmı lac embryo transfer edildi biraz bilgilendirir msinizGeliyorum peşindenbenimde 7.günüm ama cesaret edebilirsem yarın kan vereyim diyorum çok merak ediyorum
Verme canım kan yapacaksan idrar yapGeliyorum peşindenbenimde 7.günüm ama cesaret edebilirsem yarın kan vereyim diyorum çok merak ediyorum