Eylül 2017 çiftçizgi II ayı olsun

merhaba arkadaşlar,size birşeu sormak istiyorum.ben dün OPU oldum,bügünde arayıp kaçı döllendi kaçı kaliteli falan diye bilgi verdiler laboratuvardan.p.tesi doktor ile görüşüp transfer için arayacaklarmış.şimdi sorum şu,dölllenmenin oldugu gün birinci gün olarak mı sayılıyor?yani benim eğer 5.gün transferi olursa,cuma OPU olup döllemişler aynı gün,salı günü mü transfer olacakk?

polikistik overi olan kadınlarda bu tarz yumurtalıkların uyarıldıgı durumlarda,zaten yumurtalıkta kistik bir çok folikül oldugu için hepsi birden büyümeye başlar,ama bu demek değildir ki hepsi kalteli hepsi döllenecek.burda 30 yumurtası toplanan ama transfer gününde sadece bir tane embriyosu kalan birsürü arkadaş var.
senin infertilite sebebin ne bilmiyorum,ama bence sayıyı hiççççç kafana takma,bu iş 2 kişilik ne de olsa 1yumurta 1sperm yetiyor

ben de bugün gittim canim, biz de aynen adeti bekliyoruz. normalde 3 gün evvel olmaliydim ama gel gör ki bekledigimden midir bilmiyorum, bir türlü olamiyorum adet. doktor polikistik olabilicegini söyledi. ondan sebep gecikebilirmis. tabi bu durumda biraz bunaltti beni, tam bayram arifesi. ailem sehir disinda. yanlarina gidemiyoruz suan. olursam geri dönmemiz gerekir diye. bakalim nasibimizde ne var. bekliyoruz simdilik.
ben de inofolic kullaniyordum bitmisti simdi ona devam edicem, bir de previt diye bir besin takviyesi vardi ona devam edicem. durumlar böyle canim

Gunaydin arkadaşlar bende memleketteyim tup bebeği yapacak doktorumla telefonda konuştuk adet günü gel başlayalım dedi .sizce daha önceden gidip on muayene olmak gerekmiyor mu

Gunaydin arkadaşlar bende memleketteyim tup bebeği yapacak doktorumla telefonda konuştuk adet günü gel başlayalım dedi .sizce daha önceden gidip on muayene olmak gerekmiyor mu

Adet günü hem rahminin durumuna hem de büyümeye baslayan folikullerine bakip dozunuzu ayarlayacak cnm. Daha onceden yapmadiysan hormon tahlili isteyebilir

Adet günü hem rahminin durumuna hem de büyümeye baslayan folikullerine bakip dozunuzu ayarlayacak cnm. Daha onceden yapmadiysan hormon tahlili isteyebilir
Hmm anladım cnn aslında bende 3 ay önce bitane kist vardi doktora bundan bahsetmeyi unuttum küçük bi kistti gitmismidir engel olurmu tedavime diye merak ettim

Hmm anladım cnn aslında bende 3 ay önce bitane kist vardi doktora bundan bahsetmeyi unuttum küçük bi kistti gitmismidir engel olurmu tedavime diye merak ettim

Catlamayan yumurtan kiste donusmusse adetle atmissindir. Farkli bir kistse bilemeyecegim. Ama muayenede görünür alttan bakacak zaten

Canım cuma toplanmışsa ve döllenme olmuşsa cmrtesi 1.gun olur 24 saate bir takip ya mesela cuma saat 12 de döllenme olmuşsa takibe alıyor emriyolog ve cmrtesi 12 de 1 gün oluyor o gün arayıp söylüyorlar bugün 1.gun döllenme oldu sonra devam ediyor işte salı günü oluyorsa senin 4.gun oluyor

Merhaba kızlar ben kendimle ilgili bilgileri paylaşayım 30 yaşındayım ve yüreğim 7 yıldır evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor 3 yıl önce bir kez hamile kaldım o da düşükle son buldu şimdilerde ilk tüp bebek için hazırlıktayız doktorum doğum kontrol hapı ve vitamin destekleri verdi adet olduğumda yani tahminen eylülün 10u gibi muayenede herşey uygunsa tüp bebek için iğneler başlayacak bende çikolata kisti prolaktin yüksekliği sorunları var sanırım polikistik over da var

Bursa Özel Jimer Hastanesi tüp bebek uzmanı Dr Suat Hazer doktorum 10 Temmuz'dan beri onun kontrolündeyim henüz tüp bebek öncesi tedavi durumu yani 2 aydır doğum kontrol hapı kullandırıyor doktorum üzülüyorum çok daha tüp bebek için bile uygun olmayan yumurtalıklarım var diye var mı benim gibi olan ben sanmıştım ki ilk adette başlatacağız iğnelere

Allah tedavinin hayirla sonuclanmasini nasip etsin insallah arkadasim,
zaman yipratiyor biraz insani ama sonunun güzel oldugunu düsünmek gerek sanirim. bu ön tedavi olmadan belki negatif sonuc alacaktin ama simdi insallah ilk deneme de pozitifi görürsün
ben de tedaviye baslamak icin adet bekliyorum ama sanirim bu ay es gececek. olmadim hala. bekledikce de gelmiyor :)

iyi aksamlar kizlarre bende 2 adet oncesi tedaviye baslamistim ve tsh yuksekliginden dolayi trasnferim olmadi gecen adetimdede catlamayan yumurtalar kiste donmustu dkh kullandim yarin kontrolum var insaallah kistler gitmistir ve bu ay kaldigimiz yerden devam ederiz insaallah herkes hamile kalir :)

İnşallah canım inşallah bu yolda Rabbim kimseyi oyalamasın ilk denememizde hepimiz pozitifi görelim ve sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah evlatlarımızı içimizdeki evlat hasreti de bu yolda çektiğimiz acılar da son bulsun inşallah evladımız olsun ve tüm geçmiş sıkıntılarımızı unutalım Allah'ın izniyle

Maşallah cnm birbirimize dua edelim bnde carsmba 23 ünde oldu transfer bklıyrm ck korkuyrm surekli belirti arıyorum cok korkuyrm

Geliyorum peşinden benimde 7.günüm ama cesaret edebilirsem yarın kan vereyim diyorum çok merak ediyorum
Verme canım kan yapacaksan idrar yap
Çünkü kanın o günkü değeri önemli bence zaten varsa 10 . Ve 12. Gün yaptıracağız güzelse değer 10 gün sonra kese değilse tekrar 14. Gun e kan

Erken yapınca çıkıyor sonra kimyasal olunca insan ayrı yıkılıyor
10. Gün yap çifte bayram yasa insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…