Eylül 2017 çiftçizgi II ayı olsun

Selam herkese:)

Adetime yaklaşık 1 hafta var. Doktor yarın ve pazar gün gonapeptyl vur kendine dedi. 2 adet diye de yazdı kağıda. Eşim de gitti 2 kutu aldı bu ilaçtan ama 1 kutunun içinde 7 tane var. Yani toplam 14 şırınga. Bunlardan sadece 2 tanesini mi vurcam kendimi anlamadım:\

2 adettir sen doktoruna sor.
Rahimi hazırlamak için galiba...

kizlar
detaylica anlatmissiniz cok tesekkür ederim.
az cok arastirarak biseyler ögrenmeye calisiyorum bende.
ben de adeti bekliyorum ama bekledigim icin mi bilmiyorum suan 3 gün gecti bekledigim tarih. tam bayram arasina denk geldi, 10 günü degerlendirebilsek güzel olucakti ama simdi biryere gitsek geri dönmemiz gerekebilir apartopar. oyüzden hareket de edemiyoruz. insallah hayirla güzel bir sekilde atlatmak nasip olur bu süreci. sonu da ciftcizgi olur insallah :))
oyüzden merak ettim biraz takvimlerinizi. kac günde bir gitmek gerekiyor diye .tesekkür ederim ayrintili bir sekilde yazmissiniz.
insallah sizlerin de hersey gönlünüzce ilerler <3
yarin doktorumuz ile görüsmeye gidicez, bakalim o neler diyecek.

sofiarya canim cok huzurlu yazmissin. öyle de huzurlu devam etsin insallah. burda güzel birseyler okumak öyle iyi geliyor ki.. biraz onun icin giriyorum aslinda foruma. ama daha da icim kararip kapatiyorum bazen. oyüzden cok güzel geldi yazdiklarin. hep güzel seyler paylasmak nasip olsun insallah

Son düzenleme:
Benimde 1 eylülde transfer sonucum belli olacak aynı zamanda Eylül ayı evlilik yıldönümümüz inşallah bize çok büyük bir hediye olacak Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

ah canim bizim de eylül evlilik yildönümümüz ve ben de cok istiyorum o güzel hediyeden :) hayirlisiyla en güzel sekilde insallah

Merhaba kızlar bende eylül 5 gibi tedaviye başlayacağım. Normal yolla bi kızım var 30 yaşındayım. Amh 0,93 düşük olduğu için acil tüp bebek dediler. İğnelerin vurulma sürecinde dinlenmek gerekir mi? Tempolu bir işim var bilemedim

Ya bende aynı şeyi yaşadım, beklediğim tarihte regl olmadım Bir baktım kist olmuş ve tarlusal kullandım biraz ertelendi oyuzden tedavi. Hayırlısı olsun. Biz planlar yapıyoruz ama işte herşey Rabbimin elinde.

Kızlar bu Gonapeptyli yanlış anladık gittik 2 kutu aldık bugün. Yarın kutunun birini götürsem geri alırlar mı acaba ya? Boş yere 150 lira vermiş olmayalım

Bende çalışıyorum iğnemi vurulup işe gidiyorum. Sadece kontroller ve bazen öğlen iğneleri için izin alıyorum. Yoksa bir yan etki olmadı bana ama tabi bana olmadı. Herkeste farklı.. ilaçları açıpta prospektüslerini okumadım etkilenirim diye. Sende öyle yap canım.

Doktora sordum da sadece yarın ve pazar günü birer tane vurulacaksın dedi. Yani toplam 2 şırınga. Yarın olsun da bi soruyum bakalım eczaneye. Buzdolabında duruyo zaten akşam üzeri almıştım. Olmazsa da yapacak bişey yok dursun dolapta.
Sağolun kızlar

Merhaba arkadaşlar bende nasipse reglim zamanında gelirse tabi Eylül'ün 10gibi tedaviye başlamış olacağım. Yarın sabah ilk doktor kontrolüne gidicem bakalım ne dicek inş. Bir sıkıntı yoktur. Memorial ataşehirde tedaviye başlıcam kısmetse yaşım 30 iki kere normal yoldan hamile kaldım ancak biri kimyasal, biri dış gebelik oldu daha fazla beklemek istemiyoruz inş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür, bizde burda hamileyim diye haber veririz birbirimize

hayirli olsun insallah tedaviniz canim, amin insallah. benim de yarin doktorla görüsmem var. haberdar edelim burdan birbirimizi, insallah hep sevinclerimizi paylasmak nasip olsun

hayirli olsun insallah tedaviniz canim, amin insallah. benim de yarin doktorla görüsmem var. haberdar edelim burdan birbirimizi, insallah hep sevinclerimizi paylasmak nasip olsun

Amin cnm inş.ben gittim doktora bir sıkıntı Yok şükür reglinin başladığı gün haber ver bana dedi sonra çığıracak tedavi başlamış olacağım nasipse. Koenzim verdi eşim ve ben kullanacakmışız. Folik asit verdi birde sanırım biraz iltihap varmış fitil verdi Rahmi temizlemek için bunları kullan gelene kadar dedi benden haberler şimdilik bu kadar hakkımızda hayırlısı olsun inş. Sen gittin mi doktora??

Kızlar bende aşılamada günde 1 içtiğim klomenle bile irili ufaklı 5 yumurta oluşmuştu. Doktora bunu söyledim o zamanki ultrason filmlerime falan da baktı ve şöyle bi program hazırladı bana.

Adetin 2.gününden 7.gününe kadar günde 2 adet klomen ve adetin 4.5.6.7.günleri Menopur 75 IU. 7.gün kontrole gel dedi

Genelde herkesin böyle mi yoksa benim yumurtalar çabuk çoğalıp büyüdüğü için ni bana özel bi program bu?

Canım herkesin farklı. Senin yumurtalık rezervin iyi demekki bu şekilde verdi. Daha iyi bence. Mesela bende günde 2 iğne oldum hep. Daha çok olan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…