- 30 Aralık 2013
- 274
- 446
- 53
- 34
- Konu Sahibi Duamhepimize
-
İnşallah canım sizler içinde pozitif sonuçlar diliyorum hala regl olmadım ben dengemi bozdu ilaçlar tabiki bu ay ara verip yapıcam tüp bebeği.Sevgiler...tutaconam S sblss @tipsiiiizzzz kizlar benim tahlil sonucum yarin cikicak. Bu arada tutaconam uzuldum bende hayirlisiyla onumuzdeki ay yapacagin islemlerde olumlu sonuc alirsin insallah.. bende pozitif olacagindan cok umutlu degil gibiyim ama yinede Allahtan umut kesilmez. En tez vakitte bebeklerimize hamile kaliriz insallah. Detaylari burdan yazarsiniz yine
Aynen pes etmek yok canm bi dahaki ay insallah olacakNegatif canim sonuç malesef...
İnsallah pozzitif cikar guzel haberlerle gelirsin cnm benmde 20 ekimde belli olcak bakalimtutaconam S sblss @tipsiiiizzzz kizlar benim tahlil sonucum yarin cikicak. Bu arada tutaconam uzuldum bende hayirlisiyla onumuzdeki ay yapacagin islemlerde olumlu sonuc alirsin insallah.. bende pozitif olacagindan cok umutlu degil gibiyim ama yinede Allahtan umut kesilmez. En tez vakitte bebeklerimize hamile kaliriz insallah. Detaylari burdan yazarsiniz yine
İnşallah canm güzel sonuçlarla gelirsin :)Kızlar merhaba bende 24 de aşılama yaptırdım çok heyecanlıyım pazartesi Dr gidip tahlil vericem inş hepimiz için hayırlısı olur
Cok sagol canim cevabin icin insallahYani kuvvetli ihtimal doktorun soyledigi gividir. Normalde vucut adetle disari atiyor o yumurtalari ama su an hamis oldugun icin kuvvetli ihtimal sonecektir. Insallah bi sorun yasamazsin cnm saglikla bebegini kucagina al insallah
Canım naptin sonucun noldu inşallah hamilesindirtutaconam S sblss @tipsiiiizzzz kizlar benim tahlil sonucum yarin cikicak. Bu arada tutaconam uzuldum bende hayirlisiyla onumuzdeki ay yapacagin islemlerde olumlu sonuc alirsin insallah.. bende pozitif olacagindan cok umutlu degil gibiyim ama yinede Allahtan umut kesilmez. En tez vakitte bebeklerimize hamile kaliriz insallah. Detaylari burdan yazarsiniz yine
Ayy canm cok mutlu oldum insallah her sey gönlünce olur sagsaglim alırsın bebisini kucagina
ayın 20sinde belli olcak canım daha 6 gün oldu aşılama yapılalı inşallah güzel haberler verebilirim
çok üzüldüm canm yaKızlar malesef değerim 0.46 yani negatif
Canim benim ben 3 bucuk yildir bebis istiyordum. Umudunu asla kaybetme. Allahim dualarimizi duyuyor ve elbet sizlerinde yuzunu guldurecek. Inancini kaybetme ve dua et. Ben edicemKızlar malesef değerim 0.46 yani negatif
Canm ya çok ama çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?