Aşılama Eylul 2016 da asilama yaptiranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım sizler içinde pozitif sonuçlar diliyorum hala regl olmadım ben dengemi bozdu ilaçlar tabiki bu ay ara verip yapıcam tüp bebeği.Sevgiler...

İnsallah pozzitif cikar guzel haberlerle gelirsin cnm benmde 20 ekimde belli olcak bakalim

Kızlar merhaba bende 24 de aşılama yaptırdım çok heyecanlıyım pazartesi Dr gidip tahlil vericem inş hepimiz için hayırlısı olur

Mrb kizlar bem bi sey sorcam asilama icin kullanilan ignelerden kullandim yumoslar oldu.normal yolla hamile kaldim.sukur
Ama.doktora gittim hala kocaman yumurtalarim.varmis bunlar da kasiklarsimda agri.yapiyo. zamanla.söner dedi doktor ama bilmiyorum bu durumu yasayan var mi

Yani kuvvetli ihtimal doktorun soyledigi gividir. Normalde vucut adetle disari atiyor o yumurtalari ama su an hamis oldugun icin kuvvetli ihtimal sonecektir. Insallah bi sorun yasamazsin cnm saglikla bebegini kucagina al insallah

Yani kuvvetli ihtimal doktorun soyledigi gividir. Normalde vucut adetle disari atiyor o yumurtalari ama su an hamis oldugun icin kuvvetli ihtimal sonecektir. Insallah bi sorun yasamazsin cnm saglikla bebegini kucagina al insallah
Cok sagol canim cevabin icin insallah
.tesekkur ederim

Canım naptin sonucun noldu inşallah hamilesindir

S sblss evet cnm sonuc cok sukur pozitif cikti. Ama simdi ayin 20 sinde ultrasonda gozukmesi icin bekliyorum. Insallah ultrasonda goruntulendikten sonra Allahin izniyle icim biraz daha rahat edicektir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Umarim emekler bosa gitmez. Dua edicem sizler icinde.

Ayy canm cok mutlu oldum insallah her sey gönlünce olur sagsaglim alırsın bebisini kucagina darısı bizlere

S Sunayusuf S sblss tutaconam kizlar gebeligim kimyasal gebelikmis. Bugun 6.haftam diye doktora gittim kese goruntulenemedi diye kan tahlilimi tekrarlatti doktor. Fakat hcg degeri dusmus cok uzuldum fakat sonuc buymus. Allahim hayirlisiyla saglikli hamilelikle saglikli bebisler versin.

Canm ya çok ama çok üzüldüm vardır bunda da bi hayır Rabbim büyük elbet bi daha ki sefere olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…