- 18 Eylül 2016
- 28
- 15
- 3
- 36
- Konu Sahibi Duamhepimize
-
Canim burayada yazım dedim,ben yarin idrar testi yapıcam evde sabah belki silik falan bişey çıkar diye umitleniyorum inşallah sana haber veririm 5 ekimde kan vericem hayırlısı hepimiz içinMerhaba arkadaslar 9 eylul itibari ile asilama icin tedaviye basladim. Polikistik overden kaynakli yumurta gelismiyordu. Gonal f isminde igne kullandim ve sonra ovitrelle catlatma ignesi kullandim. 20 eylulde yumurtlama ve catlama gerceklesince asilama yapildi. Simdi heycanla sonucu bekliyorum. Ilk asilama denememdi. Umarim 5 ekimde yaptigim kan tahlilinde pozitif aonuc cikar. Sizlerde dua edin. Allahim isteyen herkese nasip etsin.
Bende haber vericem kaldi 2 gun cok heycanliyim insallah bebis haberlerini mujdeleriz birbirimizeCanim burayada yazım dedim,ben yarin idrar testi yapıcam evde sabah belki silik falan bişey çıkar diye umitleniyorum inşallah sana haber veririm 5 ekimde kan vericem hayırlısı hepimiz için
Hadi bakalim insallahbende pkoluyum bu ay takiba başladık yumurtam büyürse aşılama yapılacak bu hafta
seninde guzel haberlerini aliriz bende carsamba asilama olcam yumurtam buyumusHadi bakalim insallah
Bende canım. Bugün ogleden sonra randevum var doktora pek belirti denecek bişey kalmadı artık sanırım geliyor ama yinede bekleyen herkese rabbim nasip eylesin inşallah haberleri yazarım cnmtutaconam canim ben daha yaptirmadim yarin kan tahlili yaptiricam. Hayirlisi insallah cok heycanliyim. Sen kan tahlili mi yaptirdin?
Yok canım ya adet olacakmış gibiyim yani ağrım falan yok göğüslerimde ağrımıyo ama akıntım var zaten aşılamöa sonrası fitil vermişti sanırım o daha da akıntı yapıyo sende nasıl durumlar?.Ne zman kan vericeksin?tutaconam hayirlisi cnm. Adet belirtilerin mi artti ? Cok afedersin ana akintin falan da oluyomu
Kızlar Teşekkürler hepinize ama malesef negatif.Bundan sonraki yolculugum tüp bebek henüz regl olmadim olduktan sonra bu ay kendimi dinlendirici kısmet Kasım da başlıcaz tüp bebek için işlemlere.Hepinizi öpüyorum Rabbinden hayırlı haberler diliyorum.Allah kimsenin kucağına boş bırakmasınTutucanom Canım çok merak ediyorum bende heyecanlandım hemen yaz buraya ins pozitif tir
Canm naptınBende canım. Bugün ogleden sonra randevum var doktora pek belirti denecek bişey kalmadı artık sanırım geliyor ama yinede bekleyen herkese rabbim nasip eylesin inşallah haberleri yazarım cnm
İnşallah canım yani tabi üzülüyor insan ama son değil sonuçta pes etmek yok Rabbim ne zman nasip ederse o zman olur.Hepimiz için hayırlısı canım benimÇok üzüldüm canım ama sen üzme kendini moral önemli biliyorsun önümüzdeki ay olur inş
Negatif canim sonuç malesef...Canm naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?