• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım havin güzel cvp vermiş aynen öyle her erkek aynı tepkiyi vermiyor kişiden kişiye değişiyor bu arada ne zaman gidiyon memoriale?

amin canım inş. en kısa zamanda gelir yavrun

memoriala dün çok aradım randevu için bir türlü bağlanamadım pazartesi mail atıcam nur hanıma istiyorum bakalım hafta içi adet olursam adetin 2. günü giderim.

senin tüp deneyimin yokmuydu niye yok yazmışsın. ayrıca işin zevkli kısmı derken espri yaptım okadar anlayabilelim artık birbirimizi.neyse erkekten erkeğe değişir üzüntü kısmı benim kocam negatiften sonra beni suçlayıp durdu dikkat etmiyorsun diye çok istemediğim için olmamış falan siz kocanızın omzunda ağlayabildiniz belki ama ben birde onun sözel şiddetine maruz kaldım her erkek aynı değildir bilmeden konuşmayın.birbirimizi anlıcaz diye burdayız değilsek ben forumdan çıkayım boşuna burdayım.

valla anlamadım arkadaşım ya. cidden eşinin takmadığını düşündüğünü düşündüm ama takıyorlar, dışarı bizim gibi aksettirmiyorlar. biz de takmadıklarını düşününce üzülüyoruz haliyle. benim tedavi sırasında ben de 2 gün üstüste eşimle sorun yaşadım, belki okumamışsındır. yazı dilinde tam ne söylendiği anlaşılmıyor biliyorsun canım. öyle yazdığını görünce şaşırdım ben de. böyle birşeyden zevk olur mu diye, kusura bakma espri olduğunu anlamadım. gerilme aysecim boş yere. geçecek bunlaar. ne kocana ne bana ne herhangi birşeye gerilme. bize lazım değil gerginlik.

canım hep baraber gülelim inş

mirage canım demek haftaya strt veriyon inş rabbim bu sefer doldurur kucağını bu gidişle sen beni geçeceksin öyle gözüküyo

önce senmiş benmiş hiiiç fark etmez. güzel sonuca varalım da o yeter :)

Canım kıyamamm yaa bende transferden beri evdeyim.Buğün eşime dışarı çıkalım nolurr iki insan yüzü göreyim artık dedim:))) Kendiside bana beni insandan saymıyormusun değince koptum:))Meleklerimiz için katlanıcaz artık:))

bu erkekler niye böyle yahuu :)) sen boşver bebişinle kendine iyi bak yeter ki.

valla anlamadım arkadaşım ya. cidden eşinin takmadığını düşündüğünü düşündüm ama takıyorlar, dışarı bizim gibi aksettirmiyorlar. biz de takmadıklarını düşününce üzülüyoruz haliyle. benim tedavi sırasında ben de 2 gün üstüste eşimle sorun yaşadım, belki okumamışsındır. yazı dilinde tam ne söylendiği anlaşılmıyor biliyorsun canım. öyle yazdığını görünce şaşırdım ben de. böyle birşeyden zevk olur mu diye, kusura bakma espri olduğunu anlamadım. gerilme aysecim boş yere. geçecek bunlaar. ne kocana ne bana ne herhangi birşeye gerilme. bize lazım değil gerginlik.

bu erkekler niye böyle yahuu :)) sen boşver bebişinle kendine iyi bak yeter ki.

seninle ilgisi yok canım ben zaten eşimle bu tüp konusunda anlaşamadığımız için kavgalıyız aynı evde yabancıyız şu sıralar. eşim bana çok kötü davrandı negatiften sonra şimdide kesinlikle istemiyor tedaviye başlamamı bense çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyorum.o yüzden kızgınlığım var burda stres atıyorum.sende genelleme yapınca gerildim bilemez kimse her evde farklı şeyler yaşanıyor keşke hepimizin hayatı dört dörtlük olsa.

Bende tedaviye başlamadan evi kırkladım.. Ama şimdi battı perdelerim kirlendi artık:( Eşim sözde yıkayacaktı buğün pazara gitti geldi:) akşam oldu haftaya yıkayayım dedi:)) Benim kociş çok yoruldu:)) Sanırım daha dikkatli olmam gerekiyor artık meleğim için:)Seninde tedavide başlasın hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallahh :))

canım olan eşlerimize oluyo bu7 süreçte allah onlardan razı olsun rabbim onlarında emeklerini zayi etmesin herkesi tüm evlatsız yuvaları rabbim tez zamanda önce hamile haberleriyle sonra bebek sesleriyle şenlendirsin inş

canım sen ev yansa umursama sana ihtiyacı olan senin karnında büyüyen yavrunu düşün işler bir şekilde eryada geç olur sen dinlenmene bak rabbim bebepğine sağlık versin sağlıklı anne karnında gelişsin sağlıklada kucağına alasın inş

canım rabbimin izniyle bu topikte hepimiz sırayla hamileyiz diye yazacağız rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek buna inancım sonsuz rabbim başlayacağımız tedavilerimizi son tedavimiz eder inş

Canım benimde 1 tanesi 2. gün embriosu diyeri 5. gün embriosu ama dr 2. gün transferiden umutluydu bence suanda ben kesin su tuttu diyemem gerci kiliniğe gittiğimde 2. olan tutunmuştur dedi Bence Rabbim nasıp ettiğse 2. 3. fark etmior sen içini rahat tut inş
canım benım oncekı 2.gun olunca tedırgın oldum ıste..:)
bnm ayın 15 inde toplanmış 19 unda treansfer yapılmıştı.Sanırım 4.gün embriyosu oluyor
toplandıgı gun sıfır sayılıyormus canım senınkı 4 oluyor ..umarım benımkıler de 4 e gıder..:)
ben eşinin sperm verme anından bahsediyor gibi algıladım ama bilmiyorum tabi. eğer öyleyse çok hatalı bir düşünce. aslında her anında bizim kadar perişanlar sadece dışa vuruş şekilleri yanlış oluyor. bu işte iki tarafın da zevkli bir yanı olmuyor. tek zevk her seferinde beslenen umut...

canım hiç takılma buna. benimki 5. gün transferiydi, 2. kaliteydi olmadı. en yakın arkadaşımınki 4. gündü ilk denemede tutmuştu. 3. günde de çoğununki tutuyor. kısmet, başka birşey değil.

haklısınız..saolun kızlar ya rahatladım bıraz..bu arada kardesımın bebegı var bugun dısarı cıklım dedık cok zor ya ben ıkız derlerse sanırım tek transfer ıstıcem..sız ne dusunuyorsunuz ?

sağol canım sen sanşlıymışsın benim kocam arayıp soranlara benim hatammış gibi anlattı.sanki Allah nasip ettide ben dikkat etmedim diye olmamış gibi.

canım allah eşine anlayış nasip etsin inş senin içine düştüğü gibi onunda içine evlat ateşi düşer senden daha çok ister de seni üzmemek için elinden geleni yapar her olumsuzluğuda sana yüklemez rabbim ol dedimi herşey olur nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyo işte bunuda eşinin anlamasını rabbim nasip etsin

sanki trasnsfer edılen kesın tutucak ta tek mı cıft mı derdıne kaldım:):)

canım ikinci denemede de tek koyuluyo dimi inş doktorun insafa gelirde çift transfer yaparlar canım ikisinden birinin tutunma ihtimalini düşününce çift transfer edilmesi daha büyük avantaj diye düşünüyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar sizlere sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim ben tüp bebek merkezine gittim 2 hafta önce bana hsg filmi çekinmen lazım dediler kanalların tıkalı olabilir dediler çekindim kanllarım açık çıktı smear testi yaptılar temiz çıktıifakat yumurta rezervin az solda 1 tane sagda 4 tane yumurtan var dediler birde rahmimim üstü hafif aşağı doğru çökmüş bu yüzdende ameliyat olman lazım dediler sonrada tüp bebek yapmamız lazım dediler sizce yumurta rezervi düşük olduğunda sadece tüp bebekmi yapılıyor bu yazıklarıma cvp verirseniz sevinirim.

evi süpürmüşüm bulaşık yıkamışım stres yapmışım yeterince istememişim bahane çok canım.

gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor. aslında erkeklerde moral bozukluğu yaşıyor ve dışa çok vuramadıkları için çaresizce istemiyorum deyip çıkıyorlar. o yüzden güçlü olmamız lazım.
ayse , siz baya bir sorun yaşamışsınız anlaşılan tüp bebek sonrası, ne olursa olsun sonuç kenetlenmek lazım.kırmamak lazım tabiki eşinizin de size anlayışlı olması lazım. her konuda çok fazla alınganlık yapmış demekki. bişeyi merak ettim sizpsikoloğa bile gittim demiştiniz negatif sonrası . o ne önerdi atlatmak için.

benım durumumdan dolayı once de cıft transfer yapılmıstı canım..ama bugun kardesımı oyle gorunce tek cocukla bıle perısan cok gozum korktu:)

canım hiç korkma şöyle düşün üç tane koyuluyo ama tek tutuyo çok koyulması tutunma şansını arttırıyo o açıcan bence çift koyma imkanı varsa transfer ettir inş bebişin tutunur

evi süpürmüşüm bulaşık yıkamışım stres yapmışım yeterince istememişim bahane çok canım.

kendi mi yapacakmış sen yapmazsan bu işleri? ayrıca bunlardan dolayı olmuyorsa kimsenin olmazdı. herkes transfer sonrası yanında yardımcı tutacak lükse sahip olmayacağına göre. amaan boşver canım ya valla duyma bazı şeyleri.

canım benım oncekı 2.gun olunca tedırgın oldum ıste..:)

toplandıgı gun sıfır sayılıyormus canım senınkı 4 oluyor ..umarım benımkıler de 4 e gıder..:)

haklısınız..saolun kızlar ya rahatladım bıraz..bu arada kardesımın bebegı var bugun dısarı cıklım dedık cok zor ya ben ıkız derlerse sanırım tek transfer ıstıcem..sız ne dusunuyorsunuz ?

bu konuda benim de kafam çok karışık. 2 embriyo konulduğunda şans biraz daha fazla oluyor, ama ikisi de tutarsa hem vücudum bunu taşır mı? maddi manevi sorumluluğu da daha fazla. nasıl başa çıkılır? aman olsun da Allah yardım ediyor red yaa. kısmette ne varsa öyle oluyor zaten. sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da bir iki neyse artık.

iyi akşamlar kızlar sizlere sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim ben tüp bebek merkezine gittim 2 hafta önce bana hsg filmi çekinmen lazım dediler kanalların tıkalı olabilir dediler çekindim kanllarım açık çıktı smear testi yaptılar temiz çıktıifakat yumurta rezervin az solda 1 tane sagda 4 tane yumurtan var dediler birde rahmimim üstü hafif aşağı doğru çökmüş bu yüzdende ameliyat olman lazım dediler sonrada tüp bebek yapmamız lazım dediler sizce yumurta rezervi düşük olduğunda sadece tüp bebekmi yapılıyor bu yazıklarıma cvp verirseniz sevinirim.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Back
X