canım beni güldürdün rabbimde seni güldürsün inş
sen hep gül şekerimmm.
hoşbulduk canım nasılsın
iyiyim canım bıraktığın yerdeyim. haftaya cmt kısmetse iğnelere başlıyoruz yine. lucrin bu defa. sen napıyosun? keyfin iyi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım beni güldürdün rabbimde seni güldürsün inş
hoşbulduk canım nasılsın
hıı anladım canım hayırlısı olsun stresten olabilir canım o zamancanım benim olma olasılığı olsa bende aklıma getireceğim ama imkansız çünkü ev kalabalıktı eşimde bana anca uzaktan baktı ondan olma olasılığı yok yani canım
hoşgeldin.nasılsın.
iyiyim canım bıraktığın yerdeyim. haftaya cmt kısmetse iğnelere başlıyoruz yine. lucrin bu defa. sen napıyosun? keyfin iyi mi?
iyi olmana sevindim canım herşeyi kafana takma birtek bebeğini düşün sen
ben canım işte bıranda ev boşanınca kafamı dağıtmak için vurdum kendimi işlere temizliği bitirdim tek yıkanacaklar kaldı onlarıda azar azar yapıyom çok yoruldum çünkü
çok iyi geldi bayadır hasret kalmışım ya.. bende sabırsızlanıyorum öğrenir öğrenmez paylaşacağım sizlerle canım :)
hıı anladım canım hayırlısı olsun stresten olabilir canım o zaman
hoşbulduk canım iyiyim elh. sen nasılsın?
Hkere valla seni kıskandım:)))) Ne güzel bol bol gezmişsin. Biz burda yatarken:)))
senin tüp deneyimin yokmuydu niye yok yazmışsın. ayrıca işin zevkli kısmı derken espri yaptım okadar anlayabilelim artık birbirimizi.neyse erkekten erkeğe değişir üzüntü kısmı benim kocam negatiften sonra beni suçlayıp durdu dikkat etmiyorsun diye çok istemediğim için olmamış falan siz kocanızın omzunda ağlayabildiniz belki ama ben birde onun sözel şiddetine maruz kaldım her erkek aynı değildir bilmeden konuşmayın.birbirimizi anlıcaz diye burdayız değilsek ben forumdan çıkayım boşuna burdayım.
sen hep gül şekerimmm.
hıı anladım canım hayırlısı olsun stresten olabilir canım o zaman
Bir şey geldimi üst üste geliyor maleseff keşke takmamayı yapabilsem. Belki o zaman çevremdeki her şey farklı olur. Güzelde olur:)
Sende dikkat et canım havalar soğudu artık.Evin işi de hiç bitmiyorki:))
canım havin güzel cvp vermiş aynen öyle her erkek aynı tepkiyi vermiyor kişiden kişiye değişiyor bu arada ne zaman gidiyon memoriale?iyiyim de bazen yazılanları yazanları anlayanıyorum.
strasten olduğu muhakkak zaten hayırlısıyla gelsinde fazla uzamasın inş
canım havin güzel cvp vermiş aynen öyle her erkek aynı tepkiyi vermiyor kişiden kişiye değişiyor bu arada ne zaman gidiyon memoriale?
amin canım inş. en kısa zamanda gelir yavrun
ay canım sen daha başındasın bende yeni ayaklandım, dışarı çıkamıyordum ya, Allaha şükür kanamam yoktu ama bulantılar yemek yiyememeler halsizlik...çk şükür geçti sizinde geçecek inşallah,sende rahat rahat gezersin, birde benim doktorum transferden sonra dediki öyle yatma gez dolaş dedi, ama ben test gününe kadar çıkmadım evden,ondan sonra zaten 6. haftaya kadar gezebildim bulantılar yüzünden..şimdi ancak çıkabiliyorum, belimin ağrısına uyuyamam ama bugece.
canım benim gerçekten iş bitmiyo neyse bende yapayım yapabildiğim kadar tedaviye başladımı daha böyle detaylı temizlik yapamıyacağım
canım hep öyle olur sıkıntılar herşey geldimi üst üste gelir ama sabredeceğiz senin düşünmen gereken birde içinde büyüttüğün can var ondan sen dahda dikkatli olacaksın herkesi takmamaya çalış stres çok etkiler seni bu haftalarda canım
Canım kıyamamm yaa bende transferden beri evdeyim.Buğün eşime dışarı çıkalım nolurr iki insan yüzü göreyim artık dedim:))) Kendiside bana beni insandan saymıyormusun değince koptum:))Meleklerimiz için katlanıcaz artık:))
ayşe canım aynen dediğin gibi her erkek aynı tepkiyi vermiyo ben üzüntümü içime gömdüm eşim ağlamıştı negatifi öğrendiğimde yani bu kişiden kişiye değişir her erkek aynı olacak diye bir kural yok bakış açısına göre değişir