eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kıyamam kocişim koltukta uyudu kaldı yaa gidelim yatalım biz olurmu.hepinizi seviyorum iyiki varsınız iyi geceler Allaha emanet olun.miragecim Allah yardımcın olsun canım hastaneye gidiceksin heralde yarın.

faceden bi fıkra:)))
temelle dursun camiye giderler..imam safları sıklaştırın araya şeytan girmesin der:)
temel hemen dursuna döner ve..uşağım sakın bana yanaşma melun şeytan bizim sebebimize başı secdeye değsin der:))

canlarım yatıyroum ben yarın erken kalkıcam 10da :) hepinize iyi geceler iyi muhabbetler

iyi geceler canım. görüşürüz.

bi bismillah deseydim tedaviye rahatlıycam ama bende kafanızı şişerecem şu ilaç şu iğne diye hepsine razıyım sizde şimdiden mazur görün beni:)

hallederiz hep beraber merat etme burcucum :) o sıralar burası gerçekten çok faydalı oluyor. ne kadar daha önceden okuyup biliyorum sansan da tedavi sırasında hep soru cevap gidiosun burayla. yani bana öyle oldu.

kıyamam kocişim koltukta uyudu kaldı yaa gidelim yatalım biz olurmu.hepinizi seviyorum iyiki varsınız iyi geceler Allaha emanet olun.miragecim Allah yardımcın olsun canım hastaneye gidiceksin heralde yarın.

canım sana hayırlı geceler rabbime emanetsin

çok teşekkürler burcucum. iyi geceler...:)

iyi geceler canlar sabah erken kalkmıştım gözlerim yumuluyo artık hepinizi öpüyorum

canım netten spor aş ye bak belediyenin hem yüzme hem tüm spor dalları ücretsiz hafta içi, hem eğlence olur hem ortam olur sana yakında bi belediyeye ait spor merkezi varsa mutlaka tavsiye ederim.

heheee gel tabii bnde spor as deyim :):52: olimpik havuzda yüzme keyfini yaşarsın.

ben zaten en çok ondan huylandım greenmelek meselesine. senin ve ayşegülün üzerine oynamış, size ayrı ayrı sormuş nasılsın diye.

bu ne yaaa! tesadüf gördüm bunu tam olarak yazılan herşeyi de okumuş değilim ama akşam aysegülün zeliş diye birine yazdıklarını görmüştüm. benim adım neden geçiyor burada anlamadım.
miragenin bu mesajında adı geçen ruh hastası olabilme ihtimali olan biriyle aramda ne alaka kuruldugunu anlamış değilim ve burada yazan herşeyide okumuyorum , iyikide okumuyorum ama irtibat kuran varsa yanlış irtibat diyelim!!!
buradan sadece aysegülü ve ayseaaabbb ile özel mesajlaştım ve kendileri de içeriğini gayet iyi biliyorlar. onun dışında bu güne kadar ne kendimle ilgili nede başka bir konu burada hiç gerçek olmayan-yalan bişey yazmadım. sadece kendim hakkımda yaşım -mesleğim vs özel konuları burada paşlaşmadım. zeliş adındaki kişinin yazdıklarını ve aysegülün verdiği cevabı tesadüf gördüm dediğim gibi yazılan herşeyi okumuyorum. çok fazla burada vakit geçirmiyorum. burada saçmalayan birileri varsa , burada greenmelek ile o kişi arasında irtibat kuran da en az onun kadar saçmalar biline!!!

bana bazı şeylerden dolayı ( ayse ile ilgili ) kızabilirsiniz ama bu konuda- miragenin yazdığı ve aramda o kişi ile irtibat old. ima eden yazısı- cevap vermeden geçemezdim. bu kadar saçmalayan biri - adı zeliş midir ne ise - yaptıklarını yapacak kadar küçük düşünen ve yaşayan biri değilim. ne mesleğim ne yaşım ne yaşam tarzım buna müsait değil. daha ne diyebilirim bilmiyorum ama o kişi ile aramda alaka kurmayın.
birde bunu gerçekten tesadüf gördüm bi işekilde görmesem hani ihale üzerimde kalacak neredeyse.

ayaeaaabbb sana cvp yazacağım ayrıca.

meraba canım umarım üzüntün biraz olsun hafiflemiştir..kendi adıma konuşuyorum kusurum olduysa hakkını helal et dün sen negatif aldın ama ben biraz fazlaca güldüm ama görüyorsun işte gülmemek mümkün değildi.birazda sinirler bozuk heralde kopunca gerisi geliyor.3. denemenmiş galiba ama o önemli değil yaşın daha 30 değil 3 de olmazsa inşallah 4 te olur söylemesi kolay biliyorum bana kızdığınıda tahmin ederim ama işte elimizden gelen birşey olmayınca teselli edebiliyorum sadece.Allahın takdiri hiçbirimiz böyle hamile kalmak istemezdik ama imtihan başkada söylicek birşey yok tekrar hakkını helal et.

canım Allah sabır versin. bir sonrakinde bebeğini nasip etsin inşallah.

kızlar ya bu zelis hulusiye ve greenmelek aynı olabilir mi sizce? hulusiyenin son giriş saati 00:21 greenmelek 00:17. bilemedim ama birileri bizi yiyor gibime gelio. ama yine de Allah razı olsun eğlendik. kocam soruyo nie gülüosun die :))) koptum gerçekten.

deminden beri konuyu anlamaya çalışıyorum. mirage :
şimdi ayıp etmişsin işte... kullandığın o diğer isimlerle irtibatım olmadığını bilmem tekrar söylememe gerek varmı!!!
sizi yiyen biri var ise emin ol bu greenmelek değil. başka adreslerde araştırmalarına devam edebilirsin... emin olmadan da ortaya atma bence... çok sinirlendim çünki...
deminden beri delinin biri bir kuyuya taş atmış kırk akııllı çıkarmaya çalışıyor demiştim. delinin biri belli oldu demekkiii. ayrıca hulisi muhabbetinizi bilmiyorum. sadece zelişmidir nedir aysegülün ona yazdıklarını ggörmüştüm daha fazla da bu konuya beni dahil etme tamammı... bensiz istediğin şekilde devam edebilirsin...

bu ne yaaa! tesadüf gördüm bunu tam olarak yazılan herşeyi de okumuş değilim ama akşam aysegülün zeliş diye birine yazdıklarını görmüştüm. benim adım neden geçiyor burada anlamadım.
miragenin bu mesajında adı geçen ruh hastası olabilme ihtimali olan biriyle aramda ne alaka kuruldugunu anlamış değilim ve burada yazan herşeyide okumuyorum , iyikide okumuyorum ama irtibat kuran varsa yanlış irtibat diyelim!!!
buradan sadece aysegülü ve ayseaaabbb ile özel mesajlaştım ve kendileri de içeriğini gayet iyi biliyorlar. onun dışında bu güne kadar ne kendimle ilgili nede başka bir konu burada hiç gerçek olmayan-yalan bişey yazmadım. sadece kendim hakkımda yaşım -mesleğim vs özel konuları burada paşlaşmadım. zeliş adındaki kişinin yazdıklarını ve aysegülün verdiği cevabı tesadüf gördüm dediğim gibi yazılan herşeyi okumuyorum. çok fazla burada vakit geçirmiyorum. burada saçmalayan birileri varsa , burada greenmelek ile o kişi arasında irtibat kuran da en az onun kadar saçmalar biline!!!

bana bazı şeylerden dolayı ( ayse ile ilgili ) kızabilirsiniz ama bu konuda- miragenin yazdığı ve aramda o kişi ile irtibat old. ima eden yazısı- cevap vermeden geçemezdim. bu kadar saçmalayan biri - adı zeliş midir ne ise - yaptıklarını yapacak kadar küçük düşünen ve yaşayan biri değilim. ne mesleğim ne yaşım ne yaşam tarzım buna müsait değil. daha ne diyebilirim bilmiyorum ama o kişi ile aramda alaka kurmayın.
birde bunu gerçekten tesadüf gördüm bi işekilde görmesem hani ihale üzerimde kalacak neredeyse.

ayaeaaabbb sana cvp yazacağım ayrıca.

deminden beri konuyu anlamaya çalışıyorum. mirage :
şimdi ayıp etmişsin işte... kullandığın o diğer isimlerle irtibatım olmadığını bilmem tekrar söylememe gerek varmı!!!
sizi yiyen biri var ise emin ol bu greenmelek değil. başka adreslerde araştırmalarına devam edebilirsin... emin olmadan da ortaya atma bence... çok sinirlendim çünki...
deminden beri delinin biri bir kuyuya taş atmış kırk akııllı çıkarmaya çalışıyor demiştim. delinin biri belli oldu demekkiii. ayrıca hulisi muhabbetinizi bilmiyorum. sadece zelişmidir nedir aysegülün ona yazdıklarını ggörmüştüm daha fazla da bu konuya beni dahil etme tamammı... bensiz istediğin şekilde devam edebilirsin...

eyvallah :))

imza:
deli

kızlar ben doktora gittim sabah. herşeyin yolunda gittiğini söyledi. o kistleşen yumurta da yok olmuş. estrofemi günde 3'e çıkardı, lucrini de 5'liğe indirdi. pazartesi sabah bi daha kontrole gidicem. haydiin hayırlısı :)

mirage 79 aysegülü ayseaaabbb!!!!!! siz üçünüz şöyle sağ tarafa gidip bir tek ayak üstünde durun bakalım hadi. ben diyene kadar inmesin o ayaklar :))))))) ayyy gerçekten sıyırdım artık :)))))))))))))

mirage 79 aysegülü ayseaaabbb!!!!!! siz üçünüz şöyle sağ tarafa gidip bir tek ayak üstünde durun bakalım hadi. ben diyene kadar inmesin o ayaklar :))))))) ayyy gerçekten sıyırdım artık :)))))))))))))
canım hadi bakalım hayırlısı ve benden güzel haber kırmızılar erken geldi pazartesi başlıyorum ama 3.gün olacak bir sıkıntı olmaz değil mi?

kızlar ben doktora gittim sabah. herşeyin yolunda gittiğini söyledi. o kistleşen yumurta da yok olmuş. estrofemi günde 3'e çıkardı, lucrini de 5'liğe indirdi. pazartesi sabah bi daha kontrole gidicem. haydiin hayırlısı :)

çok şükür güzel haber inş. böyle devam eder.sonundada seviniriz.

Back