eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyiyiz canım sen nasılsın,Allah yardımcın olsun zorlanıyormusun çok ya, ben kendimi kaldıramıyorum yataktan halim olmuyor iyi idare ediyorsun maşallah:nazar::nazar:

yok çok şükür bişeyim .işim rahat oturuyorum sürekli.istediğim zaman kalkıp dolaşıyorum.4 kilo aldım sadece sen kaç kilo aldın.bir de bnimkiler çok hareketli değil senin nasıl

yok çok şükür bişeyim .işim rahat oturuyorum sürekli.istediğim zaman kalkıp dolaşıyorum.4 kilo aldım sadece sen kaç kilo aldın.bir de bnimkiler çok hareketli değil senin nasıl

canım bende 5 kg aldım ama bundan sonra almaya devam ederim heralde bebek iyice büyücek bu haftadan sonra, birde Allahtan iştahım yok olsa demekki fil gibi olcam,herşeyi yiyemiyorum bende geçen hafta pıtpıtları hissettim ama bazı günler hissedemiyorum oda normalmiş, sende hissedersin bu haftadan sonra canım. birde çikolata ye yarım saate kalmadan nasıl pıtırdıyor gör de dinle..

anamm noliyir burda şaka gibi haa bu nedir.ayşegülü tebrikler valla okurken saçımı başımı yoldum siz bütün sorulara cvp vermişsiniz ama o sanki tek başına yaa maşallah 10 sayfa yazmış toplasan 1 sayfa etmez arkadaşın yazdıkları:)))

anamm noliyir burda şaka gibi haa bu nedir.ayşegülü tebrikler valla okurken saçımı başımı yoldum siz bütün sorulara cvp vermişsiniz ama o sanki tek başına yaa maşallah 10 sayfa yazmış toplasan 1 sayfa etmez arkadaşın yazdıkları:)))

burcu sen hang, aşamadasın neler yapıyorsun

burcu sen hang, aşamadasın neler yapıyorsun

canım ben daha ilk denememi yaptırıcam Allah izin verirse haftaya ilk muayneye gidicez bahçeciye.tahlillerimizi falan çapada yaptırdık ama çok uzak bi zamana attı tarihi bizde ordan vazgeçtik işteöyle beni neler bekliyor bilmiyorum sizlerden öğreniyorum.evdeyim artık sözleşmeli personeldim devlette 31 aralıkta bitti ve artık evdeyim:( daha çok kendimi dinleyip üzülüyorum işteyken oyalanıyordum biraz.şimdi diyorum ki inşallah hiç birimiz yanlız kalmayız evimizde bi neşemiz olur.eşim işe gidiyor ve çok düşünüyorum ben bebeği diyorum ki şimdi olsaydı ne güzel hemen akşam olurdu vakit geçerdi:((

canım ben daha ilk denememi yaptırıcam Allah izin verirse haftaya ilk muayneye gidicez bahçeciye.tahlillerimizi falan çapada yaptırdık ama çok uzak bi zamana attı tarihi bizde ordan vazgeçtik işteöyle beni neler bekliyor bilmiyorum sizlerden öğreniyorum.evdeyim artık sözleşmeli personeldim devlette 31 aralıkta bitti ve artık evdeyim:( daha çok kendimi dinleyip üzülüyorum işteyken oyalanıyordum biraz.şimdi diyorum ki inşallah hiç birimiz yanlız kalmayız evimizde bi neşemiz olur.eşim işe gidiyor ve çok düşünüyorum ben bebeği diyorum ki şimdi olsaydı ne güzel hemen akşam olurdu vakit geçerdi:((
haklısın biliyormusun ben çalıştığımdan beri daha iyiyim sanki başta biraz zor geldi hem iş hem ev ama olsun düşünmeye vakit olmuyor böylece.sizin sorun neydi bide bahçecide doktorun kim

çok üzüldüm tatlım Allah 'a sığın.bak bizim amcamızın kızınada aynı şeyi söylediler bütün hamileliği boyunca ağladı kadıncağız ama şimdi 2 yaşında bal gibi bir kızı var senden benden akıllı yani öyle herşey denildiği gibi olmuyor.hiç bişey yapmadan dua et ve bekle Allahım seni mükafatlandırır inşallah çok zor buluyoruz bebişleri kolay vazgeçemeyiz demi tatlım.

kızlar iki gün ayrı kalcam size çok çene yapmayın ki gelince rahat okuyayım sayfaları :)) annemde kalıcam hasret gidercem ama sizi özlicem..

hkere canım fazla özletme kendini erken gel bizde seni özleriz canım

Kızlar hepinize iyi geceler. Allah'a emanet olun. Bugün erken yatmaya çalışıyım. Görüşmek üzere

kız ben çay içip gelene kadar sen gitmişsin hayırlı geceler sana canım

haklısın biliyormusun ben çalıştığımdan beri daha iyiyim sanki başta biraz zor geldi hem iş hem ev ama olsun düşünmeye vakit olmuyor böylece.sizin sorun neydi bide bahçecide doktorun kim

aynen canım şimdi hep ağlamak geliyor içimden çok fena oluyorum.bizim bütün tahlillerimiz yapıldı ve normal herşey anormal olan şey ise azosperm olmamız doktorumuz emre bey canım o kadar umutluyum ki hep kendime moral veriyorum tahlillerimiz genetik testimiz herşeyimiz normal sperm bulunma şansımız belki daha çoktur diyorum ama hiç bişey bell olmuyor tabi:(

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, tedavi sürecinden gözün hiç korkmasın çok dua et, en zor kısmı o test zamanını beklemek, haklısın insan işte olunca pek sıra gelmiyor bebek özlemine, başka şeylerle oyalan canım, bende 6,5 senedir evliyim sadece 1 sene evde oldum o aradada dikiş kursuna gittim, yüzmeye spora gittim hiç boş kalmadım kendimi dinlemek için. sen istanbuldamısın

canım ben çalışmadığım için evde kös kös oturup eşinin gelmesini beklemenin akşam eşin geldiğinde yalnızlığının bitmesinin ne demek olduğunu çok iyi bilirim rabbim bizlere hayırlı evlatlar versin tez vakitte bizlerde duvarlara akşama kadar bakacağına evlatlarımızla vakit geçiririz onlarla ilgileniriz

aynen canım şimdi hep ağlamak geliyor içimden çok fena oluyorum.bizim bütün tahlillerimiz yapıldı ve normal herşey anormal olan şey ise azosperm olmamız doktorumuz emre bey canım o kadar umutluyum ki hep kendime moral veriyorum tahlillerimiz genetik testimiz herşeyimiz normal sperm bulunma şansımız belki daha çoktur diyorum ama hiç bişey bell olmuyor tabi:(
ilk denemende hamile kal inşallah.emre bakırcıoğlu o ürolog tüp doktorun kim.

mirage canım senin kontrol yarındı dimi inş sende güzel haberlerle gelirsin canım

Kızlar sonuç koca bir negatif haber vermek istedim. Çok üzgünm

canım Allah sabır versin. bir sonrakinde bebeğini nasip etsin inşallah.

kızlar size bişey soracağım benim yiyip kusmadığım tek şey kumpir ve ben bugüne kadar 6-7 kere kumpir yedim buraya kadar bi problem yok ama benim bugün kafama dank etti hep mayonezli yedim netten de baktım mayonez yasak çiğ yumurta mevzu o da nasıl aklıma geldi canım işkembe çorbası istedi doktorum sakatattan uzak dur demişti aradım sordum çok iyi pişmiş ye dedi o an anladık biz bakteri falan açısından diyo şimdi içim içimi yiyo mayonezden bişey olursa diye :((

şimdiye kadar yediğinden birşey olmaz canım ya, ama bundan sonra yeme bari.

inşallah olmaz yoktur şu dünyada.için çok temiz senin ben bunu anladım valla beni korudun falan diyede değil.pek çok kişiye taş çıkarırsın dürüstlüğünle...hakkaten hulusiye gelmedi bir daha.ama ortam gergin. herkez tedirgin kimse birşey yazamıyor korkuyor.birden kız geldi ibni sinada tüp yaptıran varmı dedi yaa. ben koptum

:))))))))))) ay şimdi sen yazınca ben de bi daha koptum.

kızlar iki gün ayrı kalcam size çok çene yapmayın ki gelince rahat okuyayım sayfaları :)) annemde kalıcam hasret gidercem ama sizi özlicem..

hkereeem seni özliycem canııım. kendine dikkat et.

kızlar ya bu zelis hulusiye ve greenmelek aynı olabilir mi sizce? hulusiyenin son giriş saati 00:21 greenmelek 00:17. bilemedim ama birileri bizi yiyor gibime gelio. ama yine de Allah razı olsun eğlendik. kocam soruyo nie gülüosun die :))) koptum gerçekten.

canım bende 5 kg aldım ama bundan sonra almaya devam ederim heralde bebek iyice büyücek bu haftadan sonra, birde Allahtan iştahım yok olsa demekki fil gibi olcam,herşeyi yiyemiyorum bende geçen hafta pıtpıtları hissettim ama bazı günler hissedemiyorum oda normalmiş, sende hissedersin bu haftadan sonra canım. birde çikolata ye yarım saate kalmadan nasıl pıtırdıyor gör de dinle..

ayy çok güzel kız içinde birşey pıtırdıyor.düşünmesi bile muhteşem sonra o pıtırdama kucağına gelicek bir gün inş. ay ağlayasım geldi ne kadar büyük nimete sahip oldun çok şükür. bizimde olsun Allahım ne olur.

pazartesi gelcem havinim, maşallah akşam çayları filan eşin gecemi çalışıyor yoksa canım..

yok canım eşim erken yattı ben oturuyodum komşuda çaya çağırınca oraya kaçtım

pazartesimi hmmmmmmm hayırlısıyla gitgel sende özletme kendini canım

canım Allah sabır versin. bir sonrakinde bebeğini nasip etsin inşallah.

şimdiye kadar yediğinden birşey olmaz canım ya, ama bundan sonra yeme bari.

:))))))))))) ay şimdi sen yazınca ben de bi daha koptum.

hkereeem seni özliycem canııım. kendine dikkat et.

kızlar ya bu zelis hulusiye ve greenmelek aynı olabilir mi sizce? hulusiyenin son giriş saati 00:21 greenmelek 00:17. bilemedim ama birileri bizi yiyor gibime gelio. ama yine de Allah razı olsun eğlendik. kocam soruyo nie gülüosun die :))) koptum gerçekten.
bende seni özlicem canım:19:

ayy çok güzel kız içinde birşey pıtırdıyor.düşünmesi bile muhteşem sonra o pıtırdama kucağına gelicek bir gün inş. ay ağlayasım geldi ne kadar büyük nimete sahip oldun çok şükür. bizimde olsun Allahım ne olur.

çok şükür canım, allah bir an evvel sizlere de nasip etsin, ilk denememdi ama 6,5 sene oldu, imkanlar olmadı çalışmam gerekti, olmasaydı ne yapardım bilmiyorum birdaha nezaman sıra gelirdi, Rabbim herşeyi ayarladı çok şükür. Sıra sizde inşallah Rabbim kolay ve güzel bir hamişlik nasip etsin sizlere pıtırcıklarınızla inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, tedavi sürecinden gözün hiç korkmasın çok dua et, en zor kısmı o test zamanını beklemek, haklısın insan işte olunca pek sıra gelmiyor bebek özlemine, başka şeylerle oyalan canım, bende 6,5 senedir evliyim sadece 1 sene evde oldum o aradada dikiş kursuna gittim, yüzmeye spora gittim hiç boş kalmadım kendimi dinlemek için. sen istanbuldamısın

evet canım istanbuldayım evlenip geldim buraya 2.5 yıl oldu ankaradaydım.daha yeni olduğum için korkuyorum canım tedirginim ama sabırlıyımdır ben sadece yanlızlığı sevmiyorum:)

Back