boyacı canım hoş geldin nasılsın
Cnm saol sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyacı canım hoş geldin nasılsın
Nasilsiniz.. Ben yazamadm bu ara pek.. Okudum ama yazdklarinizi... Hepiniz desteğiniz için saolun.. Hkere cnm heralde sen sormuştn yeni deneme yapmicam .. Hiç gücüm yok..bi kere daha negatife dayanamam gibi gelio..
Dr. Umun öneriside 2 ay sonra denemek. Ve dondurulmş değilde yeniden yapalim dio. Yumurtalarin çok kaliteli oluyor 2. Hakkini dondurulmuşla kullunma tazeyle kullan dio ama bakalim işte..
Cnm saol sen nasılsın?
Kedi canim nasilsin? Sanirim artik benim de o aktarin numarasini almam lazim. Gonderebilirsen sevinirim canim. Birde yazarsan nerede o aktar ve kaca hazirliyor kaarisimi sevinirim.
Nasilsiniz.. Ben yazamadm bu ara pek.. Okudum ama yazdklarinizi... Hepiniz desteğiniz için saolun.. Hkere cnm heralde sen sormuştn yeni deneme yapmicam .. Hiç gücüm yok..bi kere daha negatife dayanamam gibi gelio..
Dr. Umun öneriside 2 ay sonra denemek. Ve dondurulmş değilde yeniden yapalim dio. Yumurtalarin çok kaliteli oluyor 2. Hakkini dondurulmuşla kullunma tazeyle kullan dio ama bakalim işte..
Kizlar merhaba bugun uzucu bi haber okudum akasya78 arkadasimiz bebegini kaybetmis
cok uzuldum ya sok oldum riskli haftalar bitti saniyordum biz hemen hemen ayni hamile kalmistik saniyorum...basi saolsun insallah en kisa surede
tekrar kavusur...
meraba kızlarr nasılsınız herkes ıyıdır umarımmm çoktandır giremıyrm nete pazartesi tranferim yapıldı benımde 19 ocak test gunum ınşallah hayırlı haberler veririm burdan sızlere çünkü ben birbirimizn iyi haberlerını alınca mutlu oluyrmm sizlerde mutlu olursunuz dıye düşünüyrm... negatiflere de çok üzülüyrm RAbbim herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsınn inş....
Kizlar merhaba bugun uzucu bi haber okudum akasya78 arkadasimiz bebegini kaybetmis
cok uzuldum ya sok oldum riskli haftalar bitti saniyordum biz hemen hemen ayni hamile kalmistik saniyorum...basi saolsun insallah en kisa surede
tekrar kavusur...
mirage 79 aysegülü ayseaaabbb!!!!!! siz üçünüz şöyle sağ tarafa gidip bir tek ayak üstünde durun bakalım hadi. ben diyene kadar inmesin o ayaklar :))))))) ayyy gerçekten sıyırdım artık :)))))))))))))
Hayırlı olsun transferin arkadaşım inşallah güzel haberler alırsın.Test günü de gelmek bilmez şimdi senin için:))
Mirage canım doktor kontrolün iyi geçmiş pazarteside güzel haberlerle gelceksin inşallah meleğine adım adım yaklaşıyorsun ne güzel:)
Merve sen nasıl oldun canım görmedim seni buğün umarım daha iyisindir.
Hkere annendesin ne güzel benim annemde buğün geldi görmeye beni anneler bambaşka
Havinim sen nasılsın nasıl gidiyor?
Boyacı sen izmir demi oturuyorsun? Bende izmir arkadaşım.
tekrar kavusur...
meraba kızlarr nasılsınız herkes ıyıdır umarımmm çoktandır giremıyrm nete pazartesi tranferim yapıldı benımde 19 ocak test gunum ınşallah hayırlı haberler veririm burdan sızlere çünkü ben birbirimizn iyi haberlerını alınca mutlu oluyrmm sizlerde mutlu olursunuz dıye düşünüyrm... negatiflere de çok üzülüyrm RAbbim herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsınn inş....
Hayırlı olsun transferin arkadaşım inşallah güzel haberler alırsın.Test günü de gelmek bilmez şimdi senin için:))
Mirage canım doktor kontrolün iyi geçmiş pazarteside güzel haberlerle gelceksin inşallah meleğine adım adım yaklaşıyorsun ne güzel:)
Hkere annendesin ne güzel benim annemde buğün geldi görmeye beni anneler bambaşka
canım yeni tedavin hızla ilerliyor Allah bekleyen herkese de nasip etsin..ben kötüyüm..gidemedim.. toparlayamıyorum da sonra uzun uzun anlatırım fazla keyifsizim ama en azından burada işleri yolunda gidenlerin olmasına seviniyorum..
rabbim yüzümüze baksın...
tekrar kavusur...
canım benim sanada iyi akşamlar olumsuz düşünme bir defa olumsuz oldu diye hep aynı olmaz inş çabuk toparlar ve yeni deneme için kolları sıvarsın canım
boyacım hemen umutsuz olma ilkinde tutma ihtimali düşük denir ama seninki tutmuştu aslında sadece devam etmedi hiç üzülme 2.sinde olacak inşallh.sıkma güzel canını.bak bnm 3.de oldu hem daha güzelini verdi Allah ikiz şiimdi sen 2.de iki embriyo koydurursun şansın daha fazla emin ol.