eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Nasilsiniz.. Ben yazamadm bu ara pek.. Okudum ama yazdklarinizi... Hepiniz desteğiniz için saolun.. Hkere cnm heralde sen sormuştn yeni deneme yapmicam .. Hiç gücüm yok..bi kere daha negatife dayanamam gibi gelio..

Dr. Umun öneriside 2 ay sonra denemek. Ve dondurulmş değilde yeniden yapalim dio. Yumurtalarin çok kaliteli oluyor 2. Hakkini dondurulmuşla kullunma tazeyle kullan dio ama bakalim işte..

canım benim sanada iyi akşamlar olumsuz düşünme bir defa olumsuz oldu diye hep aynı olmaz inş çabuk toparlar ve yeni deneme için kolları sıvarsın canım

Nasilsiniz.. Ben yazamadm bu ara pek.. Okudum ama yazdklarinizi... Hepiniz desteğiniz için saolun.. Hkere cnm heralde sen sormuştn yeni deneme yapmicam .. Hiç gücüm yok..bi kere daha negatife dayanamam gibi gelio..

Dr. Umun öneriside 2 ay sonra denemek. Ve dondurulmş değilde yeniden yapalim dio. Yumurtalarin çok kaliteli oluyor 2. Hakkini dondurulmuşla kullunma tazeyle kullan dio ama bakalim işte..

boyacım hemen umutsuz olma ilkinde tutma ihtimali düşük denir ama seninki tutmuştu aslında sadece devam etmedi hiç üzülme 2.sinde olacak inşallh.sıkma güzel canını.bak bnm 3.de oldu hem daha güzelini verdi Allah ikiz şiimdi sen 2.de iki embriyo koydurursun şansın daha fazla emin ol.

Kizlar merhaba bugun uzucu bi haber okudum akasya78 arkadasimiz bebegini kaybetmis
cok uzuldum ya sok oldum riskli haftalar bitti saniyordum biz hemen hemen ayni hamile kalmistik saniyorum...basi saolsun insallah en kisa surede
tekrar kavusur...

meraba kızlarr nasılsınız herkes ıyıdır umarımmm çoktandır giremıyrm nete pazartesi tranferim yapıldı benımde 19 ocak test gunum ınşallah hayırlı haberler veririm burdan sızlere çünkü ben birbirimizn iyi haberlerını alınca mutlu oluyrmm sizlerde mutlu olursunuz dıye düşünüyrm... negatiflere de çok üzülüyrm RAbbim herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsınn inş....

Kizlar merhaba bugun uzucu bi haber okudum akasya78 arkadasimiz bebegini kaybetmis
cok uzuldum ya sok oldum riskli haftalar bitti saniyordum biz hemen hemen ayni hamile kalmistik saniyorum...basi saolsun insallah en kisa surede
tekrar kavusur...

gerçekten mi yaa çok üzüldüm Rabbimm yardımcısı olsun sabır versın ya....ne kadarlık olmustu akasyanın bebegı ya baya oldu sankı Rabbim bütün hamile arkadasların bebeklerini korusun akasya en kısa zamanda bebegıne tekrar kavusur inş..

meraba kızlarr nasılsınız herkes ıyıdır umarımmm çoktandır giremıyrm nete pazartesi tranferim yapıldı benımde 19 ocak test gunum ınşallah hayırlı haberler veririm burdan sızlere çünkü ben birbirimizn iyi haberlerını alınca mutlu oluyrmm sizlerde mutlu olursunuz dıye düşünüyrm... negatiflere de çok üzülüyrm RAbbim herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsınn inş....

Hayırlı olsun transferin arkadaşım inşallah güzel haberler alırsın.Test günü de gelmek bilmez şimdi senin için:))

Mirage canım doktor kontrolün iyi geçmiş pazarteside güzel haberlerle gelceksin inşallah meleğine adım adım yaklaşıyorsun ne güzel:)

Merve sen nasıl oldun canım görmedim seni buğün umarım daha iyisindir.

Hkere annendesin ne güzel benim annemde buğün geldi görmeye beni anneler bambaşka

Havinim sen nasılsın nasıl gidiyor?

Boyacı sen izmir demi oturuyorsun? Bende izmir arkadaşım.

tekrar kavusur...

Rabbim sabrını versin çok zor allah yerdımcısı olsun arkadaşın:(((((

mirage 79 aysegülü ayseaaabbb!!!!!! siz üçünüz şöyle sağ tarafa gidip bir tek ayak üstünde durun bakalım hadi. ben diyene kadar inmesin o ayaklar :))))))) ayyy gerçekten sıyırdım artık :)))))))))))))

canım yeni tedavin hızla ilerliyor Allah bekleyen herkese de nasip etsin..ben kötüyüm..gidemedim.. toparlayamıyorum da sonra uzun uzun anlatırım fazla keyifsizim ama en azından burada işleri yolunda gidenlerin olmasına seviniyorum..
rabbim yüzümüze baksın...

Hayırlı olsun transferin arkadaşım inşallah güzel haberler alırsın.Test günü de gelmek bilmez şimdi senin için:))

Mirage canım doktor kontrolün iyi geçmiş pazarteside güzel haberlerle gelceksin inşallah meleğine adım adım yaklaşıyorsun ne güzel:)

Hkere annendesin ne güzel benim annemde buğün geldi görmeye beni anneler bambaşka

sagol canım ya inş hamişler kervanına katılabilirim bende zaman aynen zor gecıyr bu süreçte stres yapmamaya çalışıyrm elimden geldiğince....herşeyın hayrlısı artık kısmet bundan sonrası... ya bişey sorcm tutunduğuna dair hisettiklerin yada belirtilerin varmıydı arkadaşim....

arkadaşın için dua edelim Rabbim sabır versin.O da tüp bebkmiydi?bi de neden düşmüş bilgin var mı çok üzüldüm .Allahım tekrar en kısa zamanda hamile kalmasını nasip etsin inşllh

tekrar kavusur...

akasya arkadaşımıza rabbimden sabır diliyorum rabbim dayanma gücü versin inş çabuk toparlanır akasya arkadaşımız

canım benim transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun

canım hoş geldin sen nasılsın ben iyiyim işte kırmızılarımı bekliyorum ondan sonra tedaviye start vercem inş

canım yeni tedavin hızla ilerliyor Allah bekleyen herkese de nasip etsin..ben kötüyüm..gidemedim.. toparlayamıyorum da sonra uzun uzun anlatırım fazla keyifsizim ama en azından burada işleri yolunda gidenlerin olmasına seviniyorum..
rabbim yüzümüze baksın...

canım benim üzme kendini her şeyde bir hayır vardır geç olsunda güç olmasın inş

tekrar kavusur...

çok üzüldüm akasya ya bende neden hiç topiğe gelmiyor diye meraklanmıştım tüh.. yaaa çok çok üzüldüm sanırım 5 aylıktan fazlaydı diye hatırlıyorum çok üzüldüm:((((

Son düzenleme:
HTML:
canım benim sanada iyi akşamlar olumsuz düşünme bir defa olumsuz oldu diye hep aynı olmaz inş çabuk toparlar ve yeni deneme için kolları sıvarsın canım

Ne bileyim cnm hiç o gücü bulamiyorum kendimde .. Bbelkide daha çok yeni ondan

boyacım hemen umutsuz olma ilkinde tutma ihtimali düşük denir ama seninki tutmuştu aslında sadece devam etmedi hiç üzülme 2.sinde olacak inşallh.sıkma güzel canını.bak bnm 3.de oldu hem daha güzelini verdi Allah ikiz şiimdi sen 2.de iki embriyo koydurursun şansın daha fazla emin ol.

Cnm saol.. İnş olur şuan çok yorgun hissediyorum kendimi.. Bakalim hazir hissedince yola devam inş.... Sannkiler nasl :)

Evet yukscüm nerde oturuyorsun sen hangi merkezde yaptrdin ?

Akasya arkadaşimiza Allah sabir versin.. Çokkçookk zor.. Ben daha su gibi bişiyken günlerdr ancak kendime geliyorum.. O kizcağiz nasl dayanir :((((

Son düzenleme:
Back