eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar ben doktora gittim sabah. herşeyin yolunda gittiğini söyledi. o kistleşen yumurta da yok olmuş. estrofemi günde 3'e çıkardı, lucrini de 5'liğe indirdi. pazartesi sabah bi daha kontrole gidicem. haydiin hayırlısı :)

Ohh ohh maşallah. Gözün aydın hadi p.teside hayırlı haberlerle gel inşallah

nasılsınız canlarım....boyacı daha iyisindir inşallah tatlım...
feriha senden naber varmı belirtilerin...hoş olmak zorundada değil belirti olmadan da hamile olan çok fazla bunlara şahit olduk canım....

selam kızlr nasılsınız geçmişi okuyamadım ay kızlar ben pek iyi sayılmam transferim olalı 6 gün oldu ama benim hiç belirtim yok tutmadı galba hiç ümidim yok gibi bişey daha önce iki tedavimdede çok umutlıydum ama bunda çok faklıyım sürekli ağlayıp duruyorum birden hıçkırıklara boğuluyorum okuyrum kafamı daıtıyorum olmuor etrafımdaki insanlara bağırıp duuryorum ablam olsun annem olsun nasılsın ağrın felan varmı diye soracaklar die aklım çıkıyor çünki kalplerini kırıyorum kızlar tutmicak bebeğim üstümde dağ kadar yük var sanki kaldıramıyorum bu yükü çok dua edin bana tutsun bebeğim ellerimi boşa çıkmasın

selam kızlr nasılsınız geçmişi okuyamadım ay kızlar ben pek iyi sayılmam transferim olalı 6 gün oldu ama benim hiç belirtim yok tutmadı galba hiç ümidim yok gibi bişey daha önce iki tedavimdede çok umutlıydum ama bunda çok faklıyım sürekli ağlayıp duruyorum birden hıçkırıklara boğuluyorum okuyrum kafamı daıtıyorum olmuor etrafımdaki insanlara bağırıp duuryorum ablam olsun annem olsun nasılsın ağrın felan varmı diye soracaklar die aklım çıkıyor çünki kalplerini kırıyorum kızlar tutmicak bebeğim üstümde dağ kadar yük var sanki kaldıramıyorum bu yükü çok dua edin bana tutsun bebeğim ellerimi boşa çıkmasın
canım benim yaa niye öyle söylüyorsun kendini dinleme lütfen belirti olacak diye birşey yokki.kendinden başkasını da düşünme boşver bebeğini kucağına alınca hepsine affettirirsin kendini korkma.şimdi sakin ol ve düşünme sadece dua et.herkez dua ediyor senin için.unutma Allah nasip edecek olacak.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

feriha canım bak annem tam dünyaya 10 çocuk getirdi ve ona ben sordum on hamileliğimde farklı geçti dedi o yüzden sende belirti arama canım kendine belirti arayıp işkence yapma rabbim ol dedikten sonra herşey olur sende belirtilere takılma canım yolu yarılamışsın bol bol dua et rabbim hayırlısıyla test gününde güzel haberler almanı nasip etsin

yaw feriha sen de bi alemsin yaa.ben 5.aya girdim göbeğin büyümesi dışında hiiiççç belirtim yok buna ne dersin.Bu kadar stress yapma lütfen bn bol bol kitap okumuştum zaman geçsin diye.sen de öyle yap yattığın yerden kitap oku.Hem stresin ne faydası olacak ki böyle yaparsan tutacak mı ? bnce rahatla ve belirtiyi unut çünkü belirti falan herkeste olmuyo

kızlar ben doktora gittim sabah. herşeyin yolunda gittiğini söyledi. o kistleşen yumurta da yok olmuş. estrofemi günde 3'e çıkardı, lucrini de 5'liğe indirdi. pazartesi sabah bi daha kontrole gidicem. haydiin hayırlısı :)

mirage canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim pazarteside güzel haberlerle gel inş

bu arada bnce bilgisayardan da uzak dur şekerim.

canım hadi bakalım hayırlısı ve benden güzel haber kırmızılar erken geldi pazartesi başlıyorum ama 3.gün olacak bir sıkıntı olmaz değil mi?

canım hadi gözün aydın hayırlı olsun yeni tedavin inş bu sefer rabbim yüzünü güldürür kucağını doldurur canım bence sıkıntı olmaz hayırlısıyla başlarsın pazartesi

bnde iyiyim bu aralar hastane arıyorum doğum için nereye gitsem bilmiyorum.mdicalpark ta devam etsemmi bilemiyorum.epidural sezeryanı arştırmalyım sanırım bnden normal olmaz gibi:))

canım benim doktorundan hastanenden memnunsan doğumunuda orda yap bence kız belli olmaz benim komşum ikizlerini normal doğurmuş şaşırdım ama bizim bebişler değerli olacağından doktor senide bebişleride risk'e atmaz

nasılsınız canlarım....boyacı daha iyisindir inşallah tatlım...
feriha senden naber varmı belirtilerin...hoş olmak zorundada değil belirti olmadan da hamile olan çok fazla bunlara şahit olduk canım....

Cnm bnm saolasın..daha iyiyim yani aslinda bi ağlayamadm eşim yanimdaydi hep sessiz ağladim.. Şöyle bağıra çağıra ağlayasım var ama ne yapaym dayanmak zorundaym..allah hepimize sabir versin..

Feriha belirti arama cnm bnm hep kask ağrim oldu tutunmu ağrisi dendi . Lekem oldu hatta 8.gün değerim 9 çkti ama 12. Negatif aldm..bnmle bir transferiolan arkadaşinhiç belirtisi olmadi o pozitif aldi.. O yüzden hiç karamsar olma...

Mirage cnm hayirli olsun... Son denemen olsun inş...

Mervem cnm moralini bozma .. İnş herşey çok güzel olcak...oooff ooff ne zor ya bu işler

canım benim doktorundan hastanenden memnunsan doğumunuda orda yap bence kız belli olmaz benim komşum ikizlerini normal doğurmuş şaşırdım ama bizim bebişler değerli olacağından doktor senide bebişleride risk'e atmaz

aslında iyi bir dr.ama mesela şunu demedi bana bir problem olursa vs. bni arayabilirsin diye tlf vermedi.İleride de vermez belki.ne biliyim 10 dk muayene olup çıkıyom .yada daha erken mi bilmyorum off kafam karışık araştırıp duruyom bir topicte bnmi açsam doğumu nerde düşünüyosunuz diye:)) belki iyi fikirler gelir :))

aslında iyi bir dr.ama mesela şunu demedi bana bir problem olursa vs. bni arayabilirsin diye tlf vermedi.İleride de vermez belki.ne biliyim 10 dk muayene olup çıkıyom .yada daha erken mi bilmyorum off kafam karışık araştırıp duruyom bir topicte bnmi açsam doğumu nerde düşünüyosunuz diye:)) belki iyi fikirler gelir :))

canım doktorun ilgisizse doktorunu değiştir bu konuda sende haklısın inş içine sinen bir doktor hastane bulursun canım

bnde iyiyim bu aralar hastane arıyorum doğum için nereye gitsem bilmiyorum.mdicalpark ta devam etsemmi bilemiyorum.epidural sezeryanı arştırmalyım sanırım bnden normal olmaz gibi:))

Kedi canim nasilsin? Sanirim artik benim de o aktarin numarasini almam lazim. Gonderebilirsen sevinirim canim. Birde yazarsan nerede o aktar ve kaca hazirliyor kaarisimi sevinirim.

Nasilsiniz.. Ben yazamadm bu ara pek.. Okudum ama yazdklarinizi... Hepiniz desteğiniz için saolun.. Hkere cnm heralde sen sormuştn yeni deneme yapmicam .. Hiç gücüm yok..bi kere daha negatife dayanamam gibi gelio..

Dr. Umun öneriside 2 ay sonra denemek. Ve dondurulmş değilde yeniden yapalim dio. Yumurtalarin çok kaliteli oluyor 2. Hakkini dondurulmuşla kullunma tazeyle kullan dio ama bakalim işte..

Back