mirage canım senin kontrol yarındı dimi inş sende güzel haberlerle gelirsin canım
canım ben çalışmadığım için evde kös kös oturup eşinin gelmesini beklemenin akşam eşin geldiğinde yalnızlığının bitmesinin ne demek olduğunu çok iyi bilirim rabbim bizlere hayırlı evlatlar versin tez vakitte bizlerde duvarlara akşama kadar bakacağına evlatlarımızla vakit geçiririz onlarla ilgileniriz
evet canım 10:30da doktordayım. inşallah canım teşekkür ederim. sen de bir an önce hayırlısıyla başlarsın tedavine inşallah.
evet canım istanbuldayım evlenip geldim buraya 2.5 yıl oldu ankaradaydım.daha yeni olduğum için korkuyorum canım tedirginim ama sabırlıyımdır ben sadece yanlızlığı sevmiyorum:)
ilk denemende hamile kal inşallah.emre bakırcıoğlu o ürolog tüp doktorun kim.
canım netten spor aş ye bak belediyenin hem yüzme hem tüm spor dalları ücretsiz hafta içi, hem eğlence olur hem ortam olur sana yakında bi belediyeye ait spor merkezi varsa mutlaka tavsiye ederim.
inşallah canım benim umutla bekliyorum.
valla bana zeliş sahiden şaka gibi geldi...tüp tedavisi olmak çok zor...benide aranıza alın...ayse abla nasılsın...dua etmeliyiz...şaka gibi yaaa ama bana neden ayse abla demiş aysegül buldu ayseaaabbb ya benim adım yazıldığı gibi okumuş.şaka bencede gerçek olamaz.
hafataya bi başlayalım tedaviye de gerek kalmaz inşalllah canım benim.
burcu canım rabbime sığın rabbimin izniyle olacak rabbim biz kullarının boynunu bükük koymaz rabbim isteyin vereyim diyor bizde rabbimden sağlıklı hayırlı evlatlar istiyoruz
valla bana zeliş sahiden şaka gibi geldi...tüp tedavisi olmak çok zor...benide aranıza alın...ayse abla nasılsın...dua etmeliyiz...şaka gibi yaaa ama bana neden ayse abla demiş aysegül buldu ayseaaabbb ya benim adım yazıldığı gibi okumuş.şaka bencede gerçek olamaz.
inşallah gerek kalmaz canım ama kendini sıkma istanbulda gezecek yer çok...
bi bismillah deseydim tedaviye rahatlıycam ama bende kafanızı şişerecem şu ilaç şu iğne diye hepsine razıyım sizde şimdiden mazur görün beni:)
dert verip derman aratmasın rabbim hepimiz yüzü gülsün kısa zaman içinde.amin...
canlarım yatıyroum ben yarın erken kalkıcam 10da :) hepinize iyi geceler iyi muhabbetler
güzel haberlerle gel inşallah.ben yatıyom kızlar Allaha emanet olun. bu topik çok güzel bir ağlıyon bi gülüyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?