eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah canım benim umutla bekliyorum.

evet canım 10:30da doktordayım. inşallah canım teşekkür ederim. sen de bir an önce hayırlısıyla başlarsın tedavine inşallah.

canım dua ediyom yarın güzel haberlerle gel rabbim bu denemende güldürsün yüzünü bu sefer senden umutluyum olacak rabbimin izniyle canım

benimde nasipse ayın 18 de bekliyom uzamasa gelir kırmızılar ondan sonra bende başlarım hayırlısıyla inş

evet canım istanbuldayım evlenip geldim buraya 2.5 yıl oldu ankaradaydım.daha yeni olduğum için korkuyorum canım tedirginim ama sabırlıyımdır ben sadece yanlızlığı sevmiyorum:)

canım netten spor aş ye bak belediyenin hem yüzme hem tüm spor dalları ücretsiz hafta içi, hem eğlence olur hem ortam olur sana yakında bi belediyeye ait spor merkezi varsa mutlaka tavsiye ederim.

suer canım hoşgeldin nasılsın yakında tedaviye başlıyacakmısın

valla bana zeliş sahiden şaka gibi geldi...tüp tedavisi olmak çok zor...benide aranıza alın...ayse abla nasılsın...dua etmeliyiz...şaka gibi yaaa ama bana neden ayse abla demiş aysegül buldu ayseaaabbb ya benim adım yazıldığı gibi okumuş.şaka bencede gerçek olamaz.

canım netten spor aş ye bak belediyenin hem yüzme hem tüm spor dalları ücretsiz hafta içi, hem eğlence olur hem ortam olur sana yakında bi belediyeye ait spor merkezi varsa mutlaka tavsiye ederim.

hafataya bi başlayalım tedaviye de gerek kalmaz inşalllah canım benim.

ben zaten en çok ondan huylandım greenmelek meselesine. senin ve ayşegülün üzerine oynamış, size ayrı ayrı sormuş nasılsın diye.

canım bazen buluyo burayı öyleleri hulusiye de ondann farksız değildi yani ayşegülde sabırla cevap yazdıya ona helal olsun ayşegüle

eskiden kısa telgraflar olurdu ben yarın uçağa biniyorum stop beni akşama havaalanından alın stop zelişinde yazıları buna benzedi tüp bebek yapıyom stop 2 defa negatif aldım stop bana kimse cevap yazmıyacakmı stop

dert verip derman aratmasın rabbim hepimiz yüzü gülsün kısa zaman içinde.amin...

canım rabbime şükürki derman olacak kapımız var ya dermanımız olmasaydı ya tüm kapılar kapalı olsaydı rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu topikte herkes hamile kalsın rabbiminde izniyle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…