eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

gamze hoş geldin canım nasılsın bugün merveden kötü haber geldi ama işte ateş düştüğü yeri yakıyor Allah ona sabrını versin canım ya çabuk atlatır inşallah.sen ne yapıyon.
sağol canım iyiyim sen nasılsın hiç valla ne yapacam bildiğin gibi sen neler yapıyosun evt çok üzüldüm merveciğime ama Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
rüyana koptum :))) yazdım ama atlamışssın demekki...annem ne oldu cennetten müjdemi geldi dedi:)) bende yok meşhur oldum dedim:))

yok canım atlamadım ama işaretlemeyi unutmuşum demekki dün en çok aklımda sen kaldın hatta hatırlıyorum rüyamda seni öyle heyecanla izliyordum ki tvden :1: :9:

inşallah olmaz yoktur şu dünyada.için çok temiz senin ben bunu anladım valla beni korudun falan diyede değil.pek çok kişiye taş çıkarırsın dürüstlüğünle...hakkaten hulusiye gelmedi bir daha.ama ortam gergin. herkez tedirgin kimse birşey yazamıyor korkuyor.birden kız geldi ibni sinada tüp yaptıran varmı dedi yaa. ben koptum

Ayşecim bana sorarsan kimse tedirgin değil. Kim neyden korksunda yazamasınki gayet güzel muhabbet ediliyor bence. Herkes unuttu geçti sende takılma boşver. Hepimizin bi kaygısı var onlarla ilgilenelim daha güzel yol alırız böylelikle

Ayşecim bana sorarsan kimse tedirgin değil. Kim neyden korksunda yazamasınki gayet güzel muhabbet ediliyor bence. Herkes unuttu geçti sende takılma boşver. Hepimizin bi kaygısı var onlarla ilgilenelim daha güzel yol alırız böylelikle

şimdi değil zaten tatlım o gün o anda öyleydi hulusi gelince yani şimdimi geldi hulusi yok. o zaman o geldiğinde öyleydi.şimdi düzeldi çok şükür ama o an öyleydi hulusi gergin bir anda gelmişti.o zaman gergindi topik yani hulusi gelince ayyyyyy valla birşey söylenmiyor yaaaa.

sağol canım iyiyim sen nasılsın hiç valla ne yapacam bildiğin gibi sen neler yapıyosun evt çok üzüldüm merveciğime ama Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

yok canım atlamadım ama işaretlemeyi unutmuşum demekki dün en çok aklımda sen kaldın hatta hatırlıyorum rüyamda seni öyle heyecanla izliyordum ki tvden :1: :9:
iyi ne olsun aynı benim için yarın büyük gün eşime tedavi konusunu açıyim diyorum gerçi bugünde canı sıklımış iş yerinde bakalım yarın iyi olursa soracam.

şimdi değil zaten tatlım o gün o anda öyleydi hulusi gelince yani şimdimi geldi hulusi yok. o zaman o geldiğinde öyleydi.şimdi düzeldi çok şükür ama o an öyleydi hulusi gergin bir anda gelmişti.o zaman gergindi topik yani hulusi gelince ayyyyyy valla birşey söylenmiyor yaaaa.

Şimdi gerilecek ne var ben gayet sakin bişey söyledim oflayacak poflayacak yaalayacak bişi demedim ki neyse bakalım

Nasılsınız umarım iyisinizdir hepiniz.

hoşgeldin yukscum, valla uğraşıp duruyoruz topiğimiz çok hareketli, gelenimiz çok valla, gülme krizine girende var sinirleri bozulanda, ama ayşeguluyu tebrik ediyorum sabırla cvp vermiş ben biyerden sonra koptum uykuya geçtim..:21:

Şimdi gerilecek ne var ben gayet sakin bişey söyledim oflayacak poflayacak yaalayacak bişi demedim ki neyse bakalım

gerilmedim tatlım ama ben artık birşey yazsam hemen biri yanlış anlıyor benmi anlatamıyorum iiyi niyetle okuyalım diyorum. bakın benden kötü birşey çıkmaz kimseye ne hakaret ederim ne kalp kırarım kaç aydır burdayım bundan sonrada böyle.bana dalana sadece cevap vermem.sen üstüne alınma ortaya lafım canım kusura bakma ama sen tepki verince biraz sana patladım hakkını helal et.

hoşgeldin yukscum, valla uğraşıp duruyoruz topiğimiz çok hareketli, gelenimiz çok valla, gülme krizine girende var sinirleri bozulanda, ama ayşeguluyu tebrik ediyorum sabırla cvp vermiş ben biyerden sonra koptum uykuya geçtim..:21:

:)))))))))))) Bende tebrikederim
Hoşbulduk canım maşşallahı var topiğin gerçekten:)

kızlar iki gün ayrı kalcam size çok çene yapmayın ki gelince rahat okuyayım sayfaları :)) annemde kalıcam hasret gidercem ama sizi özlicem..

Kızlar hepinize iyi geceler. Allah'a emanet olun. Bugün erken yatmaya çalışıyım. Görüşmek üzere

merhaba şekerlerr nasılsınız?bn de işten geldim yemeğimi yedim.Maşallh 2 saatte topic uçmuş oku oku bitmyo.Bndede göz bozuk zaten:)
ne var ne yok ayşeee,aayşegül,hkere ,yuks cüğüm.yuks bebişine sevindim inşllh tez zamnda daha da rahatladığını okuycaz.

merhaba şekerlerr nasılsınız?bn de işten geldim yemeğimi yedim.Maşallh 2 saatte topic uçmuş oku oku bitmyo.Bndede göz bozuk zaten:)
ne var ne yok ayşeee,aayşegül,hkere ,yuks cüğüm.yuks bebişine sevindim inşllh tez zamnda daha da rahatladığını okuycaz.

iyiyiz canım sen nasılsın,Allah yardımcın olsun zorlanıyormusun çok ya, ben kendimi kaldıramıyorum yataktan halim olmuyor iyi idare ediyorsun maşallah:nazar::nazar:

Back