eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

gözümden yaş geldi gülmekten bence gerçek olamaz yaa şaka gibi...tüp bebek tedavisi çok zor.... eeee sonra ...duada etmeliyiz... sonra ayse abla sen tüp yaptınmı...şaka gibi.

baktı topik kapanıyor her kez yatacak oda gitti yattı zaten:)) hani ayşe abla demiş yaa ben sana dediğini yeni anladım...neden mi rumuzun ayseaaab ya :)))))))))

Doktordan geldik.tahlil sonuçlarımı gösterdim.ilaçlara devam inşallah
ama benim moralim bozuldu.Bende genetik bozukluk var kızlar
kromozom translokasyonu yani sağlıklı çocuğa sahip olma ihtimalim %20
Bebeğin zeka özürlü olma ihtimali varmış doktor amniosentez yapalım dedi
ben kabul etmedim hayır istemiyorummm yapamam bunu ona:43::43:
dış görünüşünde bişey yok down sendromluda değilmiş
ama bendeki bu sorundan dolayı muhakak bi iz bırakırmış
Allah'ım ben inanıyorum sana sığındım inşallah bebeğim sağlıklıdır yarabbim
Kimseyi bununla sınama çok zor çook:14:

canım benim yaaa üzme kendini Rabbimden ümit kesilmez sen yeterki Rabbime sığın tatlım

gerçekten seninle sanal değil oturup karşılıklı konuşmayı gülmeyi arkadaşım olmanı çok isterdim iyiki tanıdım seni yaa.ömürsün valla.

yaaa ne çok konuşuyonuz oku oku gözlerim yoruldu ayşegül rüyamı beğendin mi bende sabah çok güldüm kendime :9:

yaaa ne çok konuşuyonuz oku oku gözlerim yoruldu ayşegül rüyamı beğendin mi bende sabah çok güldüm kendime :9:

gamze hoş geldin canım nasılsın bugün merveden kötü haber geldi ama işte ateş düştüğü yeri yakıyor Allah ona sabrını versin canım ya çabuk atlatır inşallah.sen ne yapıyon.

gerçekten seninle sanal değil oturup karşılıklı konuşmayı gülmeyi arkadaşım olmanı çok isterdim iyiki tanıdım seni yaa.ömürsün valla.
valla şurdan yazardım telimide ....çok hulusiye giriyor topiğe....hayranım çoğalır diye korkuyorum:))) valla şaka bi yana bende sizleri çok sevdim...inşallah gerçektede tanışırız bi gün sonuçta hepimiz dünyadayız:)))

rüyana koptum :))) yazdım ama atlamışssın demekki...annem ne oldu cennetten müjdemi geldi dedi:)) bende yok meşhur oldum dedim:))

gamze hoş geldin canım nasılsın bugün merveden kötü haber geldi ama işte ateş düştüğü yeri yakıyor Allah ona sabrını versin canım ya çabuk atlatır inşallah.sen ne yapıyon.
3. denemesi ve memorial yani nereye gidecez işte son nokta memorial bahçeci.tekrar denicek inşallah Allahım 4. de ruhunuda yaratıcak bebeğinin.bunlar oldukça ben başlamaya korkuyorum.her güzel haberde başlamalıyım diyorum biri negatif olunca ümidim kırılıyor.

valla şurdan yazardım telimide ....çok hulusiye giriyor topiğe....hayranım çoğalır diye korkuyorum:))) valla şaka bi yana bende sizleri çok sevdim...inşallah gerçektede tanışırız bi gün sonuçta hepimiz dünyadayız:)))

rüyana koptum :))) yazdım ama atlamışssın demekki...annem ne oldu cennetten müjdemi geldi dedi:)) bende yok meşhur oldum dedim:))

inşallah olmaz yoktur şu dünyada.için çok temiz senin ben bunu anladım valla beni korudun falan diyede değil.pek çok kişiye taş çıkarırsın dürüstlüğünle...hakkaten hulusiye gelmedi bir daha.ama ortam gergin. herkez tedirgin kimse birşey yazamıyor korkuyor.birden kız geldi ibni sinada tüp yaptıran varmı dedi yaa. ben koptum

Canım çok üzüldüm lütfen üzme kendini meleğinde sen üzüldükçe etkileniyor.Rabbimin izniyle çok sağlıklı bir bebiş olacak inşallah Rabbim hiç bir anneyi evlatsız bırakmasın düşmanımı bile evladıyla sınamasın.Moralini yüksek tut canım:((

Back