- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
kuzucumm lafım kimsenin şahsına değil sakın üstüne alınma sadece huzurlu olalım hepimiz anlayışlı olalım başka hiç bişey değil sizlerin üzülmesi beni de üzer... :)
iyiyim canımm ben üşütmüşüm sanırım biraz kusmalarım arttı 2 gündür ama eskisine göre çok çok iyiyim şükürler olsun... bebişlerin keyfi yerinde sanırım :) yarın kontrolümüz var teyzesisenin durumlardan nbr güzel prensesimizden nbr?
canım ben clexanı kanamam varken de kullandım ve doktorla alakalı olduğunu düşünmüyorum nasip biraz da ve sağlıklı olsaydı o kadar erken düşmezdi belki boş gebelikti bunları seni üzmemek için söylemek istemedim ama herkes fazlasını söylemiş hayırlısı böyleymiş biliyorum çok zor ben 2 kez aldım negatifi birinde 8. gün kanamamla öğrendim diğerinde 8 gün yine kanarım korkusuyla erken test yaparak ama rabbim sabrını veriyor güçlü ol lütfen
hz. yunusun duasını oku ayetel kürsi ve ya faligal hab bol bol oku rabbim yardımcın olsun hayırlısı olsun
iyiyim kuzumm bugün yine serumlandım ona rağmen kustum dün eltimlerdeydim üşüdüm gibi gelmişti sanıırım ondan ama yarın kontrolüm var meraklıyımm :) sen nasılsın kuzucumm
iyi olmanıza sevindim:)
bizde yarın gideceğiz doktora inşallah bakalım