eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kuzucumm lafım kimsenin şahsına değil sakın üstüne alınma sadece huzurlu olalım hepimiz anlayışlı olalım başka hiç bişey değil sizlerin üzülmesi beni de üzer... :)

iyiyim canımm ben üşütmüşüm sanırım biraz kusmalarım arttı 2 gündür ama eskisine göre çok çok iyiyim şükürler olsun... bebişlerin keyfi yerinde sanırım :) yarın kontrolümüz var teyzesi :1: senin durumlardan nbr güzel prensesimizden nbr?

canım ben clexanı kanamam varken de kullandım ve doktorla alakalı olduğunu düşünmüyorum nasip biraz da ve sağlıklı olsaydı o kadar erken düşmezdi belki boş gebelikti bunları seni üzmemek için söylemek istemedim ama herkes fazlasını söylemiş hayırlısı böyleymiş biliyorum çok zor ben 2 kez aldım negatifi birinde 8. gün kanamamla öğrendim diğerinde 8 gün yine kanarım korkusuyla erken test yaparak ama rabbim sabrını veriyor güçlü ol lütfen

hz. yunusun duasını oku ayetel kürsi ve ya faligal hab bol bol oku rabbim yardımcın olsun hayırlısı olsun

iyiyim kuzumm bugün yine serumlandım ona rağmen kustum dün eltimlerdeydim üşüdüm gibi gelmişti sanıırım ondan ama yarın kontrolüm var meraklıyımm :) sen nasılsın kuzucumm

iyi olmanıza sevindim:)
bizde yarın gideceğiz doktora inşallah bakalım

amin canımmm aminnn inşallahhh kırmızılarının son gelişi olur bu inşallahh hayırlı bebek haberleri alırsın sağlıkla kucağına gelir bebişin

inş canım inş bu gelen kırmızım sın olur rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin canım dua edin bize

ben mutfağa gidip bişeyler atıştırayım kendimi tutamıyorum
ne oldu bana böyle aç kurt oldum:26:

2 GÜNDÜR O KADAR ÇOK ÖZELDEN MESAJ ATAN OLDUKİ BUNLARDAN BİTANESİNİ SİZLERİN YORUMUNA BIRAKIYORUM...RASULULLAH (S.A.V) KÜS KALAN BİZDEN DEĞİLDİR BUYURUYOR.....
greenmelek kullanıcısından alıntı

yazdığın yazıda , açıklamak istediğim bir kaç konu için bu msj ı sana atıyorum.
asla saygısızlık anlamında yaşla ilgili bir imam olmadı. seni yaşı bizlerden biraz büyük ,olgun, herkesi kucaklayan üstat kıvamında birisi olarak gördüğüm için, bende böyle bir görüntün oluştuğu için saygı anlamında söyledim bunu. birazda şaka ile karışık herkesi kucaklayan arkadaş belki benide kucaklarsın diye , hiçbir kötü niyetim yok ama sanırım sana ne söylersem söyleyeyim ters tepiyor...
umarım günün birinde bana karşı olan önyargın yıkılır.
o tartışma konusu için ise ben sadece fikrimi söyledim ama arkadaşlar argo sözler sarfedince cevap verdim hepsi bu ... herkesin fikrini dilegetirmesi gayet normal değilmi. ama argo konuşmak normal değil.
sürekli mümin, müslüman vs. kelimeleri dilinden düşürmemen çok ilgimi çekti ve de çok hoşuma gitti. hep sana göndeme yaptım zaman zaman eskiden ve şimdi. o herkesi kucaklayan , üstat kıvamındaki aysegül beni de kucaklar diye ama yanlış anlaşıldı herhalde... neyse bilmeni isterim ki, asla yaşla ilgili bir ima yok. kötüniyetimde yok. herkes fikrini düzgün bir üslup ile nasıl dilegetiriyor ise ben de onu yaptım ama argo sözler çıkınca karşıma evt yine düzgün bir üslup ile cevap verdiğimi düşünüyorum.
umarım , ve inşalah bana karşı önyargın günün birinde yıkılır ve belki de beni de kucaklarsın birgün, hikayemi dinlersin, anlarsın...

BENİM YANITIM:

bak tatlım ben bu topiğin sahibi falan değilim isteyen girer isteyen çıkar ..sana kızgınlığım ayşeden kaynaklanıyor yaşın kaç bilmiyorum ama seni biraz çocuksu buluyorum şımarık çocuklar gibi davranıyorsun bi giriyorsun bi çıkıyorsun ne dediğin kimle ne konuştuğun belli değil biraz daha olgun ol ve saçma sapan konuşmalar yapmassan sadece ben değil her kez kucaklar ve affeder senide...ayrıca arkadaşlar argo söz kullanmadı beni çekemeyen anten taksın sdedi...bu söz her yer de geziyor zaten bi latife yani...sana gelince seni ilgilendirmeyen konulara müdahele etmessen her zman iyi olursun burdaki bi çok arkadaşımız geri duruyor ve kazanıyor...bazı yerde sukut altındır...madem benden seni kucaklamamı senle ilgilenmemei herkeze ispetlamamı istiyorsun lütfen daha ağır akıllı ol...allah bile effediyorki biz kimiz değilmi...şimdi sayfaya dön ve herkezden kırdıklarından özr. dile ...herkez çok anlayışlı seni olgunlukla karşılayacaklardır...hoşgeldin diyeceklerdir...üstad falan değilim sadece haksızlıklara tahammülüm yok normal yaşantımdada aynı buyum...mutlakaki sende iyi birisindir ama üzgünüm hepimizde yanlış izlenim bıraktın...bundan sonraki seni kabullenmemizde senin davranışlarına bağlı anladınmı canım......ALLAH BİLE AFFEDİYORKİ BİZ KİMİZ DEĞİLMİ...KAÇ GÜNDÜR BU TÜR POLEMİKLERDEN ÇOK SIKILDIM AMA BUNUN SON BULMASI İÇİN BU MESAJI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM...

Son düzenleme:
2 GÜNDÜR O KADAR ÇOK ÖZELDEN MESAJ ATAN OLDUKİ BUNLARDAN BİTANESİNİ SİZLERİN YORUMUNA BIRAKIYORUM...RASULULLAH (S.A.V) KÜS KALAN BİZDEN DEĞİLDİR BUYURUYOR.....
greenmelek kullanıcısından alıntı

yazdığın yazıda , açıklamak istediğim bir kaç konu için bu msj ı sana atıyorum.
asla saygısızlık anlamında yaşla ilgili bir imam olmadı. seni yaşı bizlerden biraz büyük ,olgun, herkesi kucaklayan üstat kıvamında birisi olarak gördüğüm için, bende böyle bir görüntün oluştuğu için saygı anlamında söyledim bunu. birazda şaka ile karışık herkesi kucaklayan arkadaş belki benide kucaklarsın diye , hiçbir kötü niyetim yok ama sanırım sana ne söylersem söyleyeyim ters tepiyor...
umarım günün birinde bana karşı olan önyargın yıkılır.
o tartışma konusu için ise ben sadece fikrimi söyledim ama arkadaşlar argo sözler sarfedince cevap verdim hepsi bu ... herkesin fikrini dilegetirmesi gayet normal değilmi. ama argo konuşmak normal değil.
sürekli mümin, müslüman vs. kelimeleri dilinden düşürmemen çok ilgimi çekti ve de çok hoşuma gitti. hep sana göndeme yaptım zaman zaman eskiden ve şimdi. o herkesi kucaklayan , üstat kıvamındaki aysegül beni de kucaklar diye ama yanlış anlaşıldı herhalde... neyse bilmeni isterim ki, asla yaşla ilgili bir ima yok. kötüniyetimde yok. herkes fikrini düzgün bir üslup ile nasıl dilegetiriyor ise ben de onu yaptım ama argo sözler çıkınca karşıma evt yine düzgün bir üslup ile cevap verdiğimi düşünüyorum.
umarım , ve inşalah bana karşı önyargın günün birinde yıkılır ve belki de beni de kucaklarsın birgün, hikayemi dinlersin, anlarsın...

BENİM YANITIM:

bak tatlım ben bu topiğin sahibi falan değilim isteyen girer isteyen çıkar ..sana kızgınlığım ayşeden kaynaklanıyor yaşın kaç bilmiyorum ama seni biraz çocuksu buluyorum şımarık çocuklar gibi davranıyorsun bi giriyorsun bi çıkıyorsun ne dediğin kimle ne konuştuğun belli değil biraz daha olgun ol ve saçma sapan konuşmalar yapmassan sadece ben değil her kez kucaklar ve affeder senide...ayrıca arkadaşlar argo söz kullanmadı beni çekemeyen anten taksın sdedi...bu söz her yer de geziyor zaten bi latife yani...sana gelince seni ilgilendirmeyen konulara müdahele etmessen her zman iyi olursun burdaki bi çok arkadaşımız geri duruyor ve kazanıyor...bazı yerde sukut altındır...madem benden seni kucaklamamı senle ilgilenmemei herkeze ispetlamamı istiyorsun lütfen daha ağır akıllı ol...allah bile effediyorki biz kimiz değilmi...şimdi sayfaya dön ve herkezden kırdıklarından özr. dile ...herkez çok anlayışlı seni olgunlukla karşılayacaklardır...hoşgeldin diyeceklerdir...üstad falan değilim sadece haksızlıklara tahammülüm yok normal yaşantımdada aynı buyum...mutlakaki sende iyi birisindir ama üzgünüm hepimizde yanlış izlenim bıraktın...bundan sonraki seni kabullenmemizde senin davranışlarına bağlı anladınmı canım....UYOR..ALLAH BİLE AFFEDİYORKİ BİZ KİMİZ DEĞİLMİ...KAÇ GÜNDÜR BU TÜR POLEMİKLERDEN ÇOK SIKILDIM AMA BUNUN SON BULMASI İÇİN BU MESAJI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM...

bu özeldi ama yaaa . be iyi yabancıyım buraya . özeller de mi burada paylaşılıyor.

ben zaten ezelden öyleyim. hamuru yaptın mı hamuru? soktunuz aklıma o günden beri canım çekiyo.

Ay yok şekerim onun yerine eşim bana sigara böreği sardı:1:
onu bi güzel yedim onun kadar olmasada işte ne yapalım idare ettik
bigün zamanı olursa yapacak inşallah
ya aslında çok basit 5 dakikanı almaz canım yapabilirsin

ayşegülüm polemiklerden sıkıldın ama bitmesine de bir türlü izin vermiyorsun gülüm. dün de girer girmez attığın o mesajı atmamış olsaydın tribünler de oluşmaz ve herşey belki unutulmuş olurdu. sözüm ona ben burda sizin biraraya gelmenize vesile olan kişiydim ama 2 dakkada satışa geldim yani. tabi ki bir güven sarsılması yaşıyorum. tam da şimdi bunu yaşıyor olmamı da çok büyük haksızlık olarak nitelendiriyorum. sözüm meclisten dışarı, kimin yanımda olduğunu kimin olmadığını 2 gün içinde görme fırsatını yakaladım. şimdi bu gereksiz işler yüzünden, topiğin sahibi olarak topiğimi boşverip kendime yeni topicler arıyorum. tam tedavimin ortasındayken kendimi yeni insanlara yeni baştan anlatmak zorunda kalacağım. kaldı ki olumsuz elektrik aldığım kişinin topiğimizin uğurunu kaçırmış olduğuna da inanmaktayım. negatif enerji negatif durumları çeker. bunların yaşla falan da ilgisi yok. sen 39'sun ben 33.

bende bugün ancak bir oda toparlayabildim sildim oda birazcık ayşeab temizlik filan deyince gaza geldim heralde duramadım

canım çıktı valla benim. sözüm ona temizlikçi de vardı. zannedersin sarayda yaşıyorum :)) küçük evi temizlemek daha zor derler gerçi.

Ay yok şekerim onun yerine eşim bana sigara böreği sardı:1:
onu bi güzel yedim onun kadar olmasada işte ne yapalım idare ettik
bigün zamanı olursa yapacak inşallah
ya aslında çok basit 5 dakikanı almaz canım yapabilirsin

ay ne kocalar var yaa, sigara böreği sarıyor. bana tarifini versene şu hamurun. eminim basit birşeydir de yapmadım ki hiç

Back