eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

İnşallah canım bu adetin son olsun 9 ay boyunca gelmesin:49:

amin canım amin inş bu adetim son adetim olur diye hep dua ediyom rabbim kalbimden geçenleri biliyoya hep diyorum bu doğum günümde bebişlerim göbüşümde seneyede kucağımda olurlar inş rabbim daha fazla arattırmadan bu tedavilerimizle versin inş bebişlerimizi

iyi akşamlar kızlar...

canım sanada iyi akşamlar hoş geldin nasılsın

ben mutfağa gidip bişeyler atıştırayım kendimi tutamıyorum
ne oldu bana böyle aç kurt oldum:26:

merve canım bulantılar bitti bebişte büyüsü şimdi mutfağa sık uğraman normal canım ye sen yedikce meleğimizde büyüsün annesi

ayşegülüm polemiklerden sıkıldın ama bitmesine de bir türlü izin vermiyorsun gülüm. dün de girer girmez attığın o mesajı atmamış olsaydın tribünler de oluşmaz ve herşey belki unutulmuş olurdu. sözüm ona ben burda sizin biraraya gelmenize vesile olan kişiydim ama 2 dakkada satışa geldim yani. tabi ki bir güven sarsılması yaşıyorum. tam da şimdi bunu yaşıyor olmamı da çok büyük haksızlık olarak nitelendiriyorum. sözüm meclisten dışarı, kimin yanımda olduğunu kimin olmadığını 2 gün içinde görme fırsatını yakaladım. şimdi bu gereksiz işler yüzünden, topiğin sahibi olarak topiğimi boşverip kendime yeni topicler arıyorum. tam tedavimin ortasındayken kendimi yeni insanlara yeni baştan anlatmak zorunda kalacağım. kaldı ki olumsuz elektrik aldığım kişinin topiğimizin uğurunu kaçırmış olduğuna da inanmaktayım. negatif enerji negatif durumları çeker. bunların yaşla falan da ilgisi yok. sen 39'sun ben 33.

neee yeni topikler mi arıyorsun olmadı bu mirage bizi bırakıp nereye gidiyon yahu

Ay yok şekerim onun yerine eşim bana sigara böreği sardı:1:
onu bi güzel yedim onun kadar olmasada işte ne yapalım idare ettik
bigün zamanı olursa yapacak inşallah
ya aslında çok basit 5 dakikanı almaz canım yapabilirsin

aaaa merve olmuyor ama böyle... sen yeyipte yapamayanlardansın heralde, canın çekiyor bişiler ama yapan olunca yyebiliyorsun dimi. bende öyle böyle yapıyorum ama canım hç bişi çekmiyor zorla yiyorum.

canım çıktı valla benim. sözüm ona temizlikçi de vardı. zannedersin sarayda yaşıyorum :)) küçük evi temizlemek daha zor derler gerçi.

ay ne kocalar var yaa, sigara böreği sarıyor. bana tarifini versene şu hamurun. eminim basit birşeydir de yapmadım ki hiç

hehe:1:
canım hamurun tarifi basit bildiğin un tuz ılık su maya yoğur bunları
ama hamurun mayalanması lazım 2 saat felan
o zaman daha lezzetli olur
sonra tavaya bol yağ dök kızdır yağı
istediğin şekilleri vererek kızart ben yuvarlak şekilli olanını seviyorum
çay bardağı altı kadar aç elinde yağa at kızart ince olsunki içi hamur kalmasın pişinin
susam seviyosan susam at öyle kızart yanınada sıcak çay ve tabikideee beyaz peynirr:56::56:

iyi akşamlar güzeller nasılsınız mirage nereye gidiyon dur hele bebişimi teyzesiz koyma:43:

nolmuş burda ya ortalık bi toz duman oluvermiş kızlar sakin lütfen hepimiz bi puzzle parçasıyız ve birbirimizi tamamlıyoruz kimse biyere gitmesin biz böyle güzeliz ya yapmayın allah aşkına :kkk:

aaaa merve olmuyor ama böyle... sen yeyipte yapamayanlardansın heralde, canın çekiyor bişiler ama yapan olunca yyebiliyorsun dimi. bende öyle böyle yapıyorum ama canım hç bişi çekmiyor zorla yiyorum.

Kız sorma bugünlerde açıldı iştahım
kan değerlerimin düşmesine bağlıyorum bunu vücudum ihtiyaç duyuyo demekki
ahh annem olacaktıki herhalde 100 kiloya ulaşırdım
seninde açılır inşallah canım

ayşegülüm polemiklerden sıkıldın ama bitmesine de bir türlü izin vermiyorsun gülüm. dün de girer girmez attığın o mesajı atmamış olsaydın tribünler de oluşmaz ve herşey belki unutulmuş olurdu. sözüm ona ben burda sizin biraraya gelmenize vesile olan kişiydim ama 2 dakkada satışa geldim yani. tabi ki bir güven sarsılması yaşıyorum. tam da şimdi bunu yaşıyor olmamı da çok büyük haksızlık olarak nitelendiriyorum. sözüm meclisten dışarı, kimin yanımda olduğunu kimin olmadığını 2 gün içinde görme fırsatını yakaladım. şimdi bu gereksiz işler yüzünden, topiğin sahibi olarak topiğimi boşverip kendime yeni topicler arıyorum. tam tedavimin ortasındayken kendimi yeni insanlara yeni baştan anlatmak zorunda kalacağım. kaldı ki olumsuz elektrik aldığım kişinin topiğimizin uğurunu kaçırmış olduğuna da inanmaktayım. negatif enerji negatif durumları çeker. bunların yaşla falan da ilgisi yok. sen 39'sun ben 33.

mirage hiç biyere gitmiyorsun canım olurmu öyle şey, biz seni çok seviyoruz, eminim ki herkeste aynı düşüncededir.

hehe:1:
canım hamurun tarifi basit bildiğin un tuz ılık su maya yoğur bunları
ama hamurun mayalanması lazım 2 saat felan
o zaman daha lezzetli olur
sonra tavaya bol yağ dök kızdır yağı
istediğin şekilleri vererek kızart ben yuvarlak şekilli olanını seviyorum
çay bardağı altı kadar aç elinde yağa at kızart ince olsunki içi hamur kalmasın pişinin
susam seviyosan susam at öyle kızart yanınada sıcak çay ve tabikideee beyaz peynirr:56::56:

:))) kolaymış hakkaten de, deniycem tez zamanda. teşekkür ederim. peynirsiz sadesini daha çok seviyorum ben.

amin canım amin inş bu adetim son adetim olur diye hep dua ediyom rabbim kalbimden geçenleri biliyoya hep diyorum bu doğum günümde bebişlerim göbüşümde seneyede kucağımda olurlar inş rabbim daha fazla arattırmadan bu tedavilerimizle versin inş bebişlerimizi

canım sanada iyi akşamlar hoş geldin nasılsın

merve canım bulantılar bitti bebişte büyüsü şimdi mutfağa sık uğraman normal canım ye sen yedikce meleğimizde büyüsün annesi

Evet valla bulantılar geçti benim iştahta canavarlaştı
en son pazar günü kusmuştum çok şükür bitti galibaa:16:

iyi akşamlar güzeller nasılsınız mirage nereye gidiyon dur hele bebişimi teyzesiz koyma:43:

nolmuş burda ya ortalık bi toz duman oluvermiş kızlar sakin lütfen hepimiz bi puzzle parçasıyız ve birbirimizi tamamlıyoruz kimse biyere gitmesin biz böyle güzeliz ya yapmayın allah aşkına :kkk:

canım hoş geldin nasılsın

Evet valla bulantılar geçti benim iştahta canavarlaştı
en son pazar günü kusmuştum çok şükür bitti galibaa:16:

tahtaya vuralım canım gitsin canım iştahının açılması normal çünkü bebiş artık büyümeye başladı sen şimdi yemediklerini telafı et canım

Teyy teyy teyy bizi bırakıp nereye gidiyorsunn:20::20:

iyiyim şekerim sen nasılsın

merve ve mirage ı napsam bilemedim börek tarifi verdiler ya canım çekti şimdi nolcak kız sizi varya napmalı

iyiyim şekerim sen nasılsın

merve ve mirage ı napsam bilemedim börek tarifi verdiler ya canım çekti şimdi nolcak kız sizi varya napmalı

Aaa kız mutfağın yolunu mu unuttun kalkta yapıver
ahh ben yapabilsem keşkee hiç dururmuyum
tarifi verdim ama ne hal var nede derman

Kız sorma bugünlerde açıldı iştahım
kan değerlerimin düşmesine bağlıyorum bunu vücudum ihtiyaç duyuyo demekki
ahh annem olacaktıki herhalde 100 kiloya ulaşırdım
seninde açılır inşallah canım

iştahsızlığımın bi sebebi hamilelik değil heralde keyfm yok, gerçi olanda bişey yok ama.. yaa bende annemi özledim kardeşlerimi özledim yarın nasıl geçcek ya, hafta sonu yokum nete giremicem, bişi olursa sen msjj at sayfalar dolarsa hepsini okuyamabilirim,, bu arada haftaya kayınvalidem gelcekmiş bana bakmaya çok sevindim açıkcası..ondan sonrada 15 tatil kadrdeşlerim gelir baya bi rahatlarım

elinizi vicdanıza koyun artık ya hepiniz olumsuzluklarınız burda yasamadınız mı? burda bir tek olumsuz olan benmıydım ilk zamanlar korkularım oldu ama sizin desteğinizle atlattım hepsiniz hepiniz bılıyorsunuz.bu ne demektir allah askına ya (olumsuz elektrik aldığım kişinin topiğimizin uğurunu kaçırmış olduğuna da inanmaktayım. negatif enerji negatif durumları çeker. burda herkes pozitiftide ben mi negatif yaptım yeri geldi negatif yeri geldi pozitif olduk dun gece ben sabaha kadar bugune kadar topıcde neler yasanmış neler konusulmus hepsini okudum yeri gelen yerde benım yazdımlarım hiç kalıyor..Mirage kusura bakma artık sen tedavi olucaksın die bi kaprislere girdin yok baska topicler arıyormussun falan senın gectiğin geciceğin yerden hepimiz gectik sen tek senden elektirik alamadın die nasıl itamlarda bulnuyosun yaptıkların cok manasız sus sus diorum ama beni bu kadar ezemezsın yeter artık takıldın kaldın bana ugursuzluk getirmişim sen bunları söyle ben susyayım gitmiyorum burda yanlızda kalsam ben gitmiyorum.sitresini bende atmaya calışma kızlarda konuya girmek istemi anlıyorum ama neyin davasını sürdüğünü anlayan varsa ne olur söylesin bana dün insan gibi sordu insan gibi cevap verdim daha uzatıyo falan rahatsız oluosan gitttttttttttt

canım benim biyere gitmek yok sen ben bizden sonrakilerin güzel haberlerini bu topikte birlikte okuyacağız bizde güzel haberlerimize paylaşacağız inş biz seni çok seviyoruz canım bizimle ol hep

Aaa kız mutfağın yolunu mu unuttun kalkta yapıver
ahh ben yapabilsem keşkee hiç dururmuyum
tarifi verdim ama ne hal var nede derman

hamur yoğuramam bu saatte ama yufkayla yapabilirim bişiler aldığım kiloları paketleyip senle mirage yollicam haberiniz olsun:)))

iştahsızlığımın bi sebebi hamilelik değil heralde keyfm yok, gerçi olanda bişey yok ama.. yaa bende annemi özledim kardeşlerimi özledim yarın nasıl geçcek ya, hafta sonu yokum nete giremicem, bişi olursa sen msjj at sayfalar dolarsa hepsini okuyamabilirim,, bu arada haftaya kayınvalidem gelcekmiş bana bakmaya çok sevindim açıkcası..ondan sonrada 15 tatil kadrdeşlerim gelir baya bi rahatlarım

ayy canım ne güzell yaa ama annengil zaten yakın sayılır sana:31:
bizimkiler uzakta valla demekki kayınvalideni seviyosun açıkçası kayganamın gelmesini istemem
o bana yük olur gelecek diye kokruyorum zaten uff
geleceğim derse yok derim ben uğraşamammmmm:20:
ohh öyle böyle yarıladık yolu valla allah tamamına erdirsin

hamur yoğuramam bu saatte ama yufkayla yapabilirim bişiler aldığım kiloları paketleyip senle mirage yollicam haberiniz olsun:)))

aaa git kızım ben kendi kilolarımla başım arada kalmış:27:
hımm evet bak peynirli muska böreği sar yağda kızartıver

Back