eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mesajımı aldınmı özel kutusunda 50 mesaj olunca yenisi gelmiyor 50 mesajın varsa temizle istersen.ben zehirlenmezsen senden mesaj bekliyorum.

Kizlar saolun hepiniz..ne zormuş atlatmak :(( içim sıkılıyor .. Yüreğim daraliyor sanki.. Tutunduğunu bilmek daha çok yıkıyor :((

Red cnm sen sormuştn heralde cnm clexanin ağir geldiğini düşünüyoruz .. Dr demedi tabi almadi üstüne ama embriyoloğum söyledi.. Nasip tabiki ama 8.gün Tutunmuş bebek herşey çok iyiyken gitmezdi dedi :(((

Canım demekki sağlıklı gebelik değilmiş bide bu yönden düşün bebek sağlıklı olsaydı vücudun atmazdı onu
Rabbim yardımcın olsun

selam kızlar ben geldim boyacım çok üzüldüm canım ya nasip elden gelen bişey yok ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar çok dararıyorum sanki benimkide tutmicak gibi geliyor sanki hiç umudum yok boşu boşuna yatıyorum gibi geliyor sizce olcakmı yardım edin bana neler okumalıyım dualar söyleyin bana sanki transfere ağlıyarak girdiğim için sonun dada ağlıcam gibi geli,yor
bol bol oku allahım kucağını doldursun inşallah dualarım seninle ....nasılsın varmı az biraz belirtilerin....
kızlar 112 ye haber verin çamaşır suyu tuz ruhu 2 metrekare banyo ve ben zehirleniyorum.

delimisin nesin..))) hiç karıştırılırmı ikisi canlı bomba olursun valla:) ayran iç hemen ..bide kusabilirsen rahatlarsın...geçmiş olsun tatlım.

akşam yatmadan önce incir yiyorum sabah kayısı günde 2 bardak süt içiyorum günde 5er tane fındık badem ceviz yiyorum sebze meyve balık tüketmeye çalışıyorum burda yanlış yaptığım bişey varmı acaba tek sorunum kabızlık inşallah bir an önce gecer çok korkuyorum ıkınmaktan bebişlerime bişey olcak diye :(

canım benim yedikler normal ama dediğim gibi hiç biri geçirmeze 2 tane kivi ye inş iyi gelir

burda iki gündür yağıyor canım

bende iyiyim canım ne olsun akşama misafirim var ona hazırlık yapıyorum

evt canım devam ediyor böyle giderse yarında iş yok :16:

canım ne güzel hem kar yağıyo hemde tatil yapıyonuz kar vesilesiyle

Kizlar saolun hepiniz..ne zormuş atlatmak :(( içim sıkılıyor .. Yüreğim daraliyor sanki.. Tutunduğunu bilmek daha çok yıkıyor :((

Red cnm sen sormuştn heralde cnm clexanin ağir geldiğini düşünüyoruz .. Dr demedi tabi almadi üstüne ama embriyoloğum söyledi.. Nasip tabiki ama 8.gün Tutunmuş bebek herşey çok iyiyken gitmezdi dedi :(((

canım benim rabbim alışma dayanma gücü versin inş bunuda aşacaksın ve yeni umutlar için yeniden ayağa kalkacaksın

selam kızlar ben geldim boyacım çok üzüldüm canım ya nasip elden gelen bişey yok ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar çok dararıyorum sanki benimkide tutmicak gibi geliyor sanki hiç umudum yok boşu boşuna yatıyorum gibi geliyor sizce olcakmı yardım edin bana neler okumalıyım dualar söyleyin bana sanki transfere ağlıyarak girdiğim için sonun dada ağlıcam gibi geli,yor

feriha canım olumsuz düşünme hep olumlu düşün bebişlerin sana tutunmuya çalışırken neden hep ya olmazsa endişesi taşıyonki rabbim ol dedikten sonra herşey olur rabbime sığın hergün düzenl 707 yavaris 371 ya halık 113 ya baki37 ya evvel 18 ya hayy 14 ya vahhab ve 1000 tane lailahe illellah çek canım inş için ferahlar

iYİ SEN nasılsın?topignizi takip ediyorum bi kasım annesi bir de burası :)

canım ben iyiyim burayada hoş geldin senin bebişin doğdu dimikasım annelerinde yazdığına göre ne kadarlık oldu bebişin

olsun boyacım lkinde tutunmuş olması bile süper demekki oluyormuş bir dahaki sefere dikkat et cnım.İnşallh 2.de daha bir umut var,olmalı biri bırakıp gitti diğeri inşallh senin olacak.Kendi başına atlatmak daha kolaydır,etraf ailenin sözleri acınack hallerini görmeden atlatmak.Zaman unutturuyor sen kendini koyverme yeterki .tekrar geçmişler olsun

[/QUOTE]
rabbim adıyla yaşatsın hayırlı evlat eylesin oğlunu dua et bizlerede nezoo rabbim bizlerede tez zamanda yaşatsın
amin amin:)
Evi olmayana ev
işi olmaya iş
eşi olmaya eş
Evladı olmayana hayırlı evlat nasip etle:)

saol hkere Allah sizlere de yaşatsın...

kızlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için şükür yaşıyorum da o neydi yaaa.afedersiniz içim dışıma çıktı.ben bayadır işte biliyorsunuz sıkıntılardan dolayı evle ilgelenememiştim şimdi kendime gelince evi bir temizliyim dedim bellimi olur belki yakında tedaviye başlarım tekrar.Allaha emanet hepinizi ama hepinizi seviyorum.

amin amin:)
Evi olmayana ev
işi olmaya iş
eşi olmaya eş
Evladı olmayana hayırlı evlat nasip etle:)

saol hkere Allah sizlere de yaşatsın...[/QUOTE]

amin canım amin

canım hosgeldın sabah yazdıklarını okudum emın ol bir daha böyle bırsey ben tarafından yasanmıyacak senı üzmek istemem biliosundur..

kuzucumm lafım kimsenin şahsına değil sakın üstüne alınma sadece huzurlu olalım hepimiz anlayışlı olalım başka hiç bişey değil sizlerin üzülmesi beni de üzer... :)

Tubik napıyosun canım bebişler nasıl keyifleri yerindemi?

iyiyim canımm ben üşütmüşüm sanırım biraz kusmalarım arttı 2 gündür ama eskisine göre çok çok iyiyim şükürler olsun... bebişlerin keyfi yerinde sanırım :) yarın kontrolümüz var teyzesi :1: senin durumlardan nbr güzel prensesimizden nbr?

canım ben clexanı kanamam varken de kullandım ve doktorla alakalı olduğunu düşünmüyorum nasip biraz da ve sağlıklı olsaydı o kadar erken düşmezdi belki boş gebelikti bunları seni üzmemek için söylemek istemedim ama herkes fazlasını söylemiş hayırlısı böyleymiş biliyorum çok zor ben 2 kez aldım negatifi birinde 8. gün kanamamla öğrendim diğerinde 8 gün yine kanarım korkusuyla erken test yaparak ama rabbim sabrını veriyor güçlü ol lütfen

hz. yunusun duasını oku ayetel kürsi ve ya faligal hab bol bol oku rabbim yardımcın olsun hayırlısı olsun

tuba canım hoş geldin nasılsın

iyiyim kuzumm bugün yine serumlandım ona rağmen kustum dün eltimlerdeydim üşüdüm gibi gelmişti sanıırım ondan ama yarın kontrolüm var meraklıyımm :) sen nasılsın kuzucumm

kuzucumm lafım kimsenin şahsına değil sakın üstüne alınma sadece huzurlu olalım hepimiz anlayışlı olalım başka hiç bişey değil sizlerin üzülmesi beni de üzer... :)

iyiyim canımm ben üşütmüşüm sanırım biraz kusmalarım arttı 2 gündür ama eskisine göre çok çok iyiyim şükürler olsun... bebişlerin keyfi yerinde sanırım :) yarın kontrolümüz var teyzesi :1: senin durumlardan nbr güzel prensesimizden nbr?

canım ben clexanı kanamam varken de kullandım ve doktorla alakalı olduğunu düşünmüyorum nasip biraz da ve sağlıklı olsaydı o kadar erken düşmezdi belki boş gebelikti bunları seni üzmemek için söylemek istemedim ama herkes fazlasını söylemiş hayırlısı böyleymiş biliyorum çok zor ben 2 kez aldım negatifi birinde 8. gün kanamamla öğrendim diğerinde 8 gün yine kanarım korkusuyla erken test yaparak ama rabbim sabrını veriyor güçlü ol lütfen

hz. yunusun duasını oku ayetel kürsi ve ya faligal hab bol bol oku rabbim yardımcın olsun hayırlısı olsun

iyiyim kuzumm bugün yine serumlandım ona rağmen kustum dün eltimlerdeydim üşüdüm gibi gelmişti sanıırım ondan ama yarın kontrolüm var meraklıyımm :) sen nasılsın kuzucumm

canım benim geçmiş olsun az kaldı bulantılarında geçecek inş çok sevindim yarın hayırlısıyla gör meleklerini annesi şimdi bıraz daha büyümüşlerdir rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

ben iyiyim tedaviye başlamak için kırmızıların gelme gününü bekliyom inş bu sefer rabbim benimde kucağımı doldurur canım

canım benim geçmiş olsun az kaldı bulantılarında geçecek inş çok sevindim yarın hayırlısıyla gör meleklerini annesi şimdi bıraz daha büyümüşlerdir rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

ben iyiyim tedaviye başlamak için kırmızıların gelme gününü bekliyom inş bu sefer rabbim benimde kucağımı doldurur canım

amin canımmm aminnn inşallahhh kırmızılarının son gelişi olur bu inşallahh hayırlı bebek haberleri alırsın sağlıkla kucağına gelir bebişin

Back