az önce aldım. 180 olmus.ikiye katlamıs. artık 2 hafta bekleyip doktora gideceğim. o sırada bir olumsuzluk olmazsa tabi.
maşallah cnm allah tamamına erdirsin inş...inş bigün bizde veririz bu güzel haberi burdan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce aldım. 180 olmus.ikiye katlamıs. artık 2 hafta bekleyip doktora gideceğim. o sırada bir olumsuzluk olmazsa tabi.
Kizlar saolun hepiniz..ne zormuş atlatmak( içim sıkılıyor .. Yüreğim daraliyor sanki.. Tutunduğunu bilmek daha çok yıkıyor
(
Red cnm sen sormuştn heralde cnm clexanin ağir geldiğini düşünüyoruz .. Dr demedi tabi almadi üstüne ama embriyoloğum söyledi.. Nasip tabiki ama 8.gün Tutunmuş bebek herşey çok iyiyken gitmezdi dedi((
Kizlar saolun hepiniz..ne zormuş atlatmak( içim sıkılıyor .. Yüreğim daraliyor sanki.. Tutunduğunu bilmek daha çok yıkıyor
(
Red cnm sen sormuştn heralde cnm clexanin ağir geldiğini düşünüyoruz .. Dr demedi tabi almadi üstüne ama embriyoloğum söyledi.. Nasip tabiki ama 8.gün Tutunmuş bebek herşey çok iyiyken gitmezdi dedi((
selam kızlar ben geldim boyacım çok üzüldüm canım ya nasip elden gelen bişey yok ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar çok dararıyorum sanki benimkide tutmicak gibi geliyor sanki hiç umudum yok boşu boşuna yatıyorum gibi geliyor sizce olcakmı yardım edin bana neler okumalıyım dualar söyleyin bana sanki transfere ağlıyarak girdiğim için sonun dada ağlıcam gibi geli,yor
canım yumoşlar toplanırken anesteziden sonra bende çok ağlamıştım ama sebebini bilmiyorum uyanır uyanmaz ağlamıştım, ama transferden sonra öyle bi rahatlama olduki gülerek çıktım, merak etme sende dua et, yasin, meryem süresi oku.selam kızlar ben geldim boyacım çok üzüldüm canım ya nasip elden gelen bişey yok ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar çok dararıyorum sanki benimkide tutmicak gibi geliyor sanki hiç umudum yok boşu boşuna yatıyorum gibi geliyor sizce olcakmı yardım edin bana neler okumalıyım dualar söyleyin bana sanki transfere ağlıyarak girdiğim için sonun dada ağlıcam gibi geli,yor
bu arada maaşallah bilmediğin dua yok ne güzel bizede dua et.sloganımı söyliyim... bu topikte olan olmayan tek duası evlat olan herkezin hayırlı evlatları olsun inşallah...
allah hepimize bilmeyi öğrenmeyi nasıp etsin canım ya yer gok dua surda okadar söyledim belki cekmişlerdir bilmiyorum ama inan bu cok kıymetli can gelmesi için inş herkes ceker herkez ne dualar ediodur tabii ama bunuda ceksınler istiyorum..senın dediğin gibi allah olmayan herkese hayırlı evlat niaz etsin canım
kızlar 112 ye haber verin çamaşır suyu tuz ruhu 2 metrekare banyo ve ben zehirleniyorum.
kızlar 112 ye haber verin çamaşır suyu tuz ruhu 2 metrekare banyo ve ben zehirleniyorum.
selam nabersiniz
canm sakın aman.. allah korusun
kıs sen ne yapıyon intihar etmeye mi çalışıyorsun aman sakın yapma ikisi hele bir de o kadar küçük yer de kullanılır mı
valla midem bulandı öksür öksür mafoldum evet ikisini karıştırmak kötü fikirmiş.