eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kizlar saolun hepiniz..ne zormuş atlatmak :(( içim sıkılıyor .. Yüreğim daraliyor sanki.. Tutunduğunu bilmek daha çok yıkıyor :((

Red cnm sen sormuştn heralde cnm clexanin ağir geldiğini düşünüyoruz .. Dr demedi tabi almadi üstüne ama embriyoloğum söyledi.. Nasip tabiki ama 8.gün Tutunmuş bebek herşey çok iyiyken gitmezdi dedi :(((

Son düzenleme:
Kizlar saolun hepiniz..ne zormuş atlatmak :(( içim sıkılıyor .. Yüreğim daraliyor sanki.. Tutunduğunu bilmek daha çok yıkıyor :((

Red cnm sen sormuştn heralde cnm clexanin ağir geldiğini düşünüyoruz .. Dr demedi tabi almadi üstüne ama embriyoloğum söyledi.. Nasip tabiki ama 8.gün Tutunmuş bebek herşey çok iyiyken gitmezdi dedi :(((

canım bende zaten tutunup düşmesine çok üzüldüm, La havle çek bol bol içini daraltma canım. sormaya korkuyorum ama nezaman denemeyi düşünüyorsun bidaha, yada aynı merkezde mi deneyeceksin tekrar.

canım daha cok erken atlatacaksın hayırlısıyla:(senın düşüncen doğrusa gerci dr bunu asla kabul etmez ama clexanin agır geleciğini bile bile dr nasıl verır ki aklım almıyor nasıl böyle hata yapar embriyolog bunu ola bilme ihtimali olacagını mı söyledi?

selam kızlar ben geldim boyacım çok üzüldüm canım ya nasip elden gelen bişey yok ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar çok dararıyorum sanki benimkide tutmicak gibi geliyor sanki hiç umudum yok boşu boşuna yatıyorum gibi geliyor sizce olcakmı yardım edin bana neler okumalıyım dualar söyleyin bana sanki transfere ağlıyarak girdiğim için sonun dada ağlıcam gibi geli,yor

selam kızlar ben geldim boyacım çok üzüldüm canım ya nasip elden gelen bişey yok ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar çok dararıyorum sanki benimkide tutmicak gibi geliyor sanki hiç umudum yok boşu boşuna yatıyorum gibi geliyor sizce olcakmı yardım edin bana neler okumalıyım dualar söyleyin bana sanki transfere ağlıyarak girdiğim için sonun dada ağlıcam gibi geli,yor

canım kendı adıma konusayım bende ağlıya ağlıya girdim ama rabbım izin verirse sonunda gülücem öyle düşünme ell hay cek suraya 100 kere yazdım hayat demek gir google aratıs bak ell hay nasıl tutunmasını can gelmesini sağlıyacak lütfen beni dinle kimse dinlemedi sen dinle

az önce aldım. 180 olmus.:nazar::nazar: ikiye katlamıs. artık 2 hafta bekleyip doktora gideceğim. o sırada bir olumsuzluk olmazsa tabi.

Hayırlı olsun:)İnşallah br sorun olmaz:)

Boyacı senin için ne kadar zor olduğu kesin :( Derdi veren Allah dermanını da verir:)Bende senin gib yollardan geçtim :)Bak sonunda miniğim benimle 15 aydır:) dua et bu cuma gecesinde...

Allah hepinizin kucaklrını ikiz olrak doldursun:)

EL-HAYY;gerçek hayat sahibi, diri ve canlı olan,her şeye hayat veren,can veren.Allah(c.c) sürekli diri ve canlıdır.Varlıkları yaratan,hayat veren odur ki,bu özelliği kendisinin canlı ve hayat sahibi olmasından geliyor.

trasfere giren arkadaslar lütfen okuyun ya ne kaybedersiniz ki sizede ii gelecek allah el hayy cekin elinize karnıza koyun diğer elinizle tesbıh cekın bi söz dinleyin ya:))))

bu arada maaşallah bilmediğin dua yok ne güzel bizede dua et.sloganımı söyliyim... bu topikte olan olmayan tek duası evlat olan herkezin hayırlı evlatları olsun inşallah...

canım yumoşlar toplanırken anesteziden sonra bende çok ağlamıştım ama sebebini bilmiyorum uyanır uyanmaz ağlamıştım, ama transferden sonra öyle bi rahatlama olduki gülerek çıktım, merak etme sende dua et, yasin, meryem süresi oku.

bu arada maaşallah bilmediğin dua yok ne güzel bizede dua et.sloganımı söyliyim... bu topikte olan olmayan tek duası evlat olan herkezin hayırlı evlatları olsun inşallah...

allah hepimize bilmeyi öğrenmeyi nasıp etsin canım ya yer gok dua surda okadar söyledim belki cekmişlerdir bilmiyorum ama inan bu cok kıymetli can gelmesi için inş herkes ceker herkez ne dualar ediodur tabii ama bunuda ceksınler istiyorum..senın dediğin gibi allah olmayan herkese hayırlı evlat niaz etsin canım

allah hepimize bilmeyi öğrenmeyi nasıp etsin canım ya yer gok dua surda okadar söyledim belki cekmişlerdir bilmiyorum ama inan bu cok kıymetli can gelmesi için inş herkes ceker herkez ne dualar ediodur tabii ama bunuda ceksınler istiyorum..senın dediğin gibi allah olmayan herkese hayırlı evlat niaz etsin canım

Ben de Meryem suresını okumustum kızlar41gun cok ıyı oldugu soylenıyor tavsıye ederım

az önce aldım. 180 olmus.:nazar::nazar: ikiye katlamıs. artık 2 hafta bekleyip doktora gideceğim. o sırada bir olumsuzluk olmazsa tabi.

meva canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş rabbim bebişinin sağlıklı gelişip büyümesini gününde saatinde kucağına almanı nasip etsin

Back